Adaptacija stana od poda do plafona

Ja iskreno mislim da Ikein namestaj, odnosno ceo asortiman proizvoda, nije preterano kvalitetan, ali je povoljan, praktičan i ima lep dizajn. Imam drugaricu koja je stan opremila Ikeinim nameštajem i za manje od dve godine skoro sve se nekako raspada. To meni liči na fazon Forma Ideale kod nas.

daleko je od toga. npr, na fotelje one sto i kod nas proizvode (kao slovo s bez gornjeg dela :lol:) oni daju garanciju od 25 godina kao i za neke fotelje i trosede, krevete.

i tamo imas bas dzabalesku stvari i onih skupljih, niko ti nece dati kvalitet bas za dz, ali povoljnije svakako. i funkcionalno i sa puno varijanti zamena presvlaka, tapacirunga, ma svega sto ti dosadi, izaka se.

pazi ovo ispod je kozna garnitura i kosta oko 2000 dolara,ne svidja mi se dizajn, ali nije bas dzabe...

68404_PE182542_S4.jpg

Niko da pita za mene , a?
SRAM VAS BILO! :evil:

Salim se.....
Svratila sam na kratko da vam iskpricm kraj storije o tus kabini tj potencjalni kraj.
Dakle, secate se prodate mi je tus kabina za akrilnu kadu a ja imam keramicku .
Pri tom prvo sam kupila tus kabinu pa tek onda kadu te da mi ej receno da je za akrilnu mogla sam kupiti akrilnu.
Pokusali su da je nameste lepili, glavili, zatezali.....sta nisu radili i dalje ne radi tj pusta vodu.

Danas kad mi je zvanicno receno da to ne moze i nikad nece ni moci pozovem gazdaricu, pisala sam vec o njoj, i ona dodje i počne da se svajda samnom, i da me ubedjuje da ne moze njena tus kabina na moju kadicu jer je to jeftina kadica :eek: i da sam ja prvo kupila kadicu i da ona nije meni mogla da kaze da kupim drugu kadu kad sa ja vec kupila, i ja lepo pobesnim i povadim racune i stavim na sto da vidi datume, al neeeee ne veruje zena ocima svojim. I dalje tvrdi da sam ja kriva sto mi je prodala tu tus kabinu i posvadjasmo se mi zestoko, ona onako besno izjavi da ce da dodje sutra da skine tu kabinu i da mi vrati pare, okrete se i ode.

E dal ce sutra da se pojavi niko ne zna a ja vas pitam ....ako ne dodje ...sta da uradim?
Nemam fiskalni za tu tus kainu samo neki racun rukom pisan , da li je to dovoljno da zovem neku inspekciju da joj hebem mamu ???

Ako skine , sta raditi sa silnim silikonom i lepkovima kojima su lepili tu kabinu kako to skinuti sa plocica i kade ???

I gde kupiti lepu , kvalitetnu tus kabinu koja ide na keramicku kadu ????

Da napomenem ....sve ovo se desava dok ja imam 39 tepmpraturu 5 dan i jedva gledam na oci svoje.

Ajte drustvo ako neko zna resenje vi znate , ja sam definitivno bez snage vise.

Back