Adaptacija stana od poda do plafona

Niko ga ništa pitao nije.
Kad nije bio tu dok se štemovalo, razbijalo, svadjalo sa majstorima, kad se :dash: od tuge , besa i muke, kad se svadjalo sa komsijama i kad se borilo za kvalitet ....ne znam sa kojim pravom bi mi on birao boje.

Sve njegove zamerke su saslusane i okacene mačku o rep ....:mrgreen:
Lepo je i lako zvocati za propuste i greske , tesko je o tome unapred razmisljati...
Zato.....zivece u onome sto sam JA svojom glavom i zivcima stvorila ...do daljnjeg.

:mrgreen: ...ko je tebe oženio,treba ga odlikovati Srebrnom zvezdom za izdržljivost....??!

:zag:

Mi je cistimo suvom magicnom krpom kruznim blagim pokretima - belu koznu garnituru.
Za sada uspeva

Blago tebi kad ti uspeva suvom krpom, a cime si, leba ti, cistila garnituru kad ti je dete bilo jos manje i kada bi recimo zabrljalo masnim rukama ili flomasterom. Ja nikako ne uspevam da skinem acetonac i hemijsku sa kozne garniture.:dash: Postoji li neko resenje?
PS. Dok mi cerka nije postala impresionista-ekspresionista;), super su mi bile neutralne vlazne maramice. One ciste cak i tu kozhu koja ima nabore kakva je kod mene u stanu. Probajte. I ostavljaju lep miris u prostoru.

Blago tebi kad ti uspeva suvom krpom, a cime si, leba ti, cistila garnituru kad ti je dete bilo jos manje i kada bi recimo zabrljalo masnim rukama ili flomasterom. Ja nikako ne uspevam da skinem acetonac i hemijsku sa kozne garniture.:dash: Postoji li neko resenje?
PS. Dok mi cerka nije postala impresionista-ekspresionista;), super su mi bile neutralne vlazne maramice. One ciste cak i tu kozhu koja ima nabore kakva je kod mene u stanu. Probajte. I ostavljaju lep miris u prostoru.

Ух, купили смо кожну у септембру или беше октобар 2008, значи не с бебом:lol:
мислим, није смешно али да те утешим - имам за тебе решење
Фирма се зове - Смарт Лајн (Smart Line) 011/318-89-86 питате г-ђу Виолету Стојановић где се могу набавити Астониш препарати, конкретно Astonish за кожну галантерију, а ако нема у НС замолите је да вам објасни где им је малопродаја у Београду - то је код пијаце у Блоку 70, иза кинеског тржног центра, и дођете и купите.
Срећно!

Ne bih preporucila ovog koji je meni radio.
To je jedini majstor pored koga mi je bilo neprijatno.
Nit govori nit romori, samo mrda ocima levo desno, sa nista emocija na licu.

Uradio je korektno, al ne odlicno.
Imam zamerke i korekcije su radjene kasnije.

Ono na sta sam mu posebno skrenula paznju, e bas to je zahebao.

:rotf: ово је изгледа било пресудно

Kuhinja....tu više nema posla osim kuhinjskih elemenata naravno
21nlh8l.jpg

i opet deluje roze a ljubicasto je :evil:

Hodnik i deo dnevne sobe
28l9iu.jpg

Draga Mirka, večeras u 7 nam dolazi drugi preduzimač- da da ponudu za nadgragdnju koju planiramo...
Javno :Izvini što sam ti se:mrgreen:, i što sam ti se :p, i što sam :roll:....

P.S. a, el bih mogla da jednog dana ja nastavim ovu tvoju temu??! Možda bih samo naslov promenila u "Dokle smo stigli sa majstorima...sa radovima tapkamo u mestu...":confused:

Draga Mirka, večeras u 7 nam dolazi drugi preduzimač- da da ponudu za nadgragdnju koju planiramo...
Javno :Izvini što sam ti se:mrgreen:, i što sam ti se :p, i što sam :roll:....

P.S. a, el bih mogla da jednog dana ja nastavim ovu tvoju temu??! Možda bih samo naslov promenila u "Dokle smo stigli sa majstorima...sa radovima tapkamo u mestu...":confused:

:lol: NaraFski...temu sam otvorila ja ali je više nekako zajednička....
I ja se radujem sto i drugi postuju svoje fotke , i sto je korisna ...

A ja cu da budem Draga Saveta samo ako ne završim u Lazi ...
Jel imaš vezu tamo , da me prime preko reda ????

P.S. Dodje mi da te zovem da dodjes i da se lično uveriš da je boja VRH :)

Ух, купили смо кожну у септембру или беше октобар 2008, значи не с бебом:lol:
мислим, није смешно али да те утешим - имам за тебе решење
Фирма се зове - Смарт Лајн (Smart Line) 011/318-89-86 питате г-ђу Виолету Стојановић где се могу набавити Астониш препарати, конкретно Astonish за кожну галантерију, а ако нема у НС замолите је да вам објасни где им је малопродаја у Београду - то је код пијаце у Блоку 70, иза кинеског тржног центра, и дођете и купите.
Срећно!

fala, fala, fala...puno:)

Sad ce mozda da ti bude cudno, al moj odgovor je NE:
Shvatila sam da uopšte nisam vezana za taj stan, da mi je nekako sve jedno , i da bi sutra mogla da ga prodam ako bi se neko ponudio da ga kupi :)

Nisam uopšte euforicčna niti me selidba raduje.
Teško podnosim promene , a nikada se selila nisam, pa me više hvata tuga.

Verujem da ce to sve proci i da ce nama tu biti lepo , ali sad mi je to još naučna fantastika .

Niko ga ništa pitao nije.
Kad nije bio tu dok se štemovalo, razbijalo, svadjalo sa majstorima, kad se :dash: od tuge , besa i muke, kad se svadjalo sa komsijama i kad se borilo za kvalitet ....ne znam sa kojim pravom bi mi on birao boje.

Sve njegove zamerke su saslusane i okacene mačku o rep ....:mrgreen:
Lepo je i lako zvocati za propuste i greske , tesko je o tome unapred razmisljati...
Zato.....zivece u onome sto sam JA svojom glavom i zivcima stvorila ...do daljnjeg.

...a zašto mužić nije malo podmetnuo leđanca? Pratim temu na preskok, pa nisam u toku.

Back