Adaptacija stana od poda do plafona

Ljudi, u planu mi je za ovo proleće kompletno renoviranje stana, koje uključuje bukvalno sve, i rusenje nekih zidova i pravljenje novih. Zanima me za početak koliko bi to moglo kostati? i da li ima neko da moze da preporuči neke majstore, ili firme (čuo sam da je tako brze i lakse). Nisam napomenuo da se radi o stanu 50kv. koji ima jos jedno 9kv terase. Hvala vam u napred.

Preporučujem ti preduzimača,jurenje majstora je nemoguća misija. Jel menjaš parket i prozore?

u principu je dovoljno da nadje jednog stvarno dobrog i sigurnog majstora

on ce ti preporuciti jos nekog

recimo zidar ti preporuci majstora za plocice i molera

ako je taj prvi dobar i njegove preporuke ce biti u redu i provereni , dobar majstor ti nece preporuciti nekog loseg .

preduzimac ce te sigurno vise kostati a nemas nikakvu garanciju da ces dobiti kvalitet

Preporučujem ti preduzimača,jurenje majstora je nemoguća misija. Jel menjaš parket i prozore?

meni je preduzimac obecao da ima vrhunske majstore kad smo dogovarali posao
a onda je majstore pred mojim ocima trazio preko halo oglasa
kakav bre preduzimac..jos sam do njega dosla preko preporuke :roll:

- - - - - - - - - -

A sta ti vredi da ti neko totalno nepoznat predlozi majstore? :D

vredi
samo insistiraj da ti pokaze prethodno odradjeni posao
meni neko da zakuca na vrata i kaze - izvinite, da limogu da pogledam kako je majstor uradio posao ja bih bez problema pokazala

vredi
samo insistiraj da ti pokaze prethodno odradjeni posao
meni neko da zakuca na vrata i kaze - izvinite, da limogu da pogledam kako je majstor uradio posao ja bih bez problema pokazala

kapiram ja tebe, ali sta ti znaci ako ti ja preporucim sebe ili nekog moz poznanika? doduse imam 3 gigabajta slika od odradjenih poslova ali sta ti vredi kada sa gazdama ne pricas licno?
poenta je da na pogresnom mestu trazi preporuku ovaj marko ;)

Loš ti je preduzimač i još lošija preporuka.
Samo sam čekao da se javiš jer sam pročitao ranije tvoju priču o preduzimačima.
Ne možeš da generalizuješ.

Ja imam odlično iskustvo sa jednim,nikakav kontakt sa majstorima sve odradiš preko njega i zdravo. Vozio nas je po gradu da izaberemo SVE i stvarno nije pogrešio nigde.
Zastaklili smo terasu ali curi sa jedne strane što nije do njega već do fasade. Ostalo je sve tip top. Na kraju smo se i sprijateljili sa njiim na neki način,tako da sada kada mi treba majstor(a to je retko)pozovem njega on mi pošalje nekoga i rešen problem.

Ja imam odlično iskustvo sa jednim,nikakav kontakt sa majstorima sve odradiš preko njega i zdravo. Vozio nas je po gradu da izaberemo SVE i stvarno nije pogrešio nigde.
Zastaklili smo terasu ali curi sa jedne strane što nije do njega već do fasade. Ostalo je sve tip top. Na kraju smo se i sprijateljili sa njiim na neki način,tako da sada kada mi treba majstor(a to je retko)pozovem njega on mi pošalje nekoga i rešen problem.

Ti si onda srecan covek. Meni je doslo bilo i da ga prijavim i svssta nesto, znaci ne bih ga preporucila ni kokosinjac nemom da radi, olos kakvih je malo, daleko mu lepa kuca, uzas i bezobrastina kakva se retko srece. Sta mislim o preporuci tek bolje da ne kazem nista jer ce se naci uvredjena :evil:

eh sad, cekao si samo mene da se javim :lol:
ne kazem da nema dobrih preduzimaca, ali moras da priznas da je nasem trzistu haos jer niko ne odgovara za neispostovani dogovor i nekvalitetne radove..
zato je bolje kad direktno dogovaras sa samim majstorima i kad imas preporuku za to sto su stvarno uradili svojim rukama
ja od majstora za preporuku imam keramicara, molera, stolara i majstora za grejanje..i elektricara! elektricar mi je suvo zlato! jedan od retkih koji jasno kazu svoju cenu za ruke, i koji ne zakida na materijalu!
pa kad se dogovoris za kvalitetne instalacije, kvalitetne ce da ti budu i ugradjene!

Na kraju smo se i sprijateljili sa njiim na neki način,tako da sada kada mi treba majstor(a to je retko)pozovem njega on mi pošalje nekoga i rešen problem.

imamo i mi jednog kod kog smo radili renovaciju 2 stana. covek nas je zagotivio, idemo cela (sada vec bivsa) ekipa na slavu svake godine. desilo se da kaze|: ako dolazis ponesi i silikon, curi kod kadice :hahaha1:
kada mu je do druzenja izmisli neki posao pa se docimamo do bg-a a zapravo je posao od 5 minuta :lol:
naravno, uredno i preplati.
i nije ti tesko za takvog coveka nikada da se docimas
ali imas one palamude i drkose koji misle da su pametniji i da su majstori po prirodi govna. sa takvima je saradnje uzas zivi

htedoh reci, sa obe strane imas ljude i govna

isto iskustvo i ja imam, ali ipak nisam prihvatila njegovu ponudu....angazuje ljude koji rade na dnevnicu, cak i jednog koji mu je `nadzorni` organ, on se pojavi samo na kraju...sve to mene ne bi bilo briga da mi nije zalomio cenu,,,,,drenaza 2 strane ukopanog objekta duzine po 5m dubine 0.80...trazio 1550e

isto iskustvo i ja imam, ali ipak nisam prihvatila njegovu ponudu....angazuje ljude koji rade na dnevnicu, cak i jednog koji mu je `nadzorni` organ, on se pojavi samo na kraju...sve to mene ne bi bilo briga da mi nije zalomio cenu,,,,,drenaza 2 strane ukopanog objekta duzine po 5m dubine 0.80...trazio 1550e

sa tvojim ili njegovim materijalom?

u svakom slucaju nije jeftino

Poslednja izmena:
Ofarbaj to sama, nekad su domaćice sve to radile, moja pokojna baba je sa fakultetom krečila i bojadisala kad zatreba. Još danas te boje na vodenoj bazi ni ne smrde a suve za par sati. Drugar ima ženu koja ne radi i ubi se da nađe nekoga da mu čuva decu i čisti stan a nema pas zašta da ga ugrize. Danas su žene beskorisne :lol:

Back