neko tvoj
Aktivan član
- Poruka
- 1.215
Nisam, ali opet ne mogu busiti bez dozvole stanara. Nemam sliku, ali odprilike izgleda ovako, samo je jos malo uzi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima dosta proizvodjaca, ja sam kod mene radio Ceresitom, lako i brzo se radi, efekat odlican, pod perfektno ravan. Doduse, dosta dobro sam izbetonirao, pa mi nije puno materijala trebalo, ali je sigurno mnogo bolje nego da sam laminat postavljao na beton.
Ми смо урадили цем. глазуру на бетонску плочу да би је изравнали што боље, потом вишграмски стиропор и горе стиродур.. и нс све то ламинат. Ем је топлије од кошуљице, ем равно и јако ко стена. Да сам знао налио бих ту самонивелизећу смесу.ali je sigurno mnogo bolje nego da sam laminat postavljao na beton.
cekaj ja sam totalni laik pa mi moras slovo po slovo objasniti
...dakle
razbiti beton i naliti ga ponovo ,,sa?? kakvom masom_
cekaj ja sam totalni laik pa mi moras slovo po slovo objasniti
...dakle
razbiti beton i naliti ga ponovo ,,sa?? kakvom masom_
Ми смо урадили цем. глазуру на бетонску плочу да би је изравнали што боље, потом вишграмски стиропор и горе стиродур.. и нс све то ламинат. Ем је топлије од кошуљице, ем равно и јако ко стена. Да сам знао налио бих ту самонивелизећу смесу.
Imam pitanjce...totalni sam laik, a treba mi par informacija da znam kako da pristupim problemu...elem, cekamo trece dete i imamo jednu veliku sobu u potkrovlju koja je trenutno funkcionalna, ali želimo da je pregradimo da napravimo dve. To smo planirali raditi rigipsom, pa je moje prvo pitanje, šta je najbolje da se stavi kao zvučna izolacija?
Drugo pitanje se odnosi na pod...to je bila neka priručna prostorija u zgradi, i jako je neravan betonski pod...trenutno imamo laminat na njemu, ali smo, da bi ga iole izravnali ispod stavljali karton, međutim, to je bilo samo privremeno rešenje i sada bismo izravnali taj pod...šta je pametno uraditi...koliko sam shvatila, pomenuta samonivelišuća masa je samo za manje neravnine, mislim da bi u mom slučaju otišlo puno materijala, a ništa ne bih posebno postigla...ili
Hvala na odgovoru. Mislim da ce tu najveca investicija biti busenje vrata na betonskom zidu, i nivelacija poda...![]()
Ma imamo prilaz, ali kad razdelim sobu, zelim da ima posebna vrata, a ne da se iz sobe ulazi u sobu...![]()
Ljudi, u planu mi je za ovo proleće kompletno renoviranje stana, koje uključuje bukvalno sve, i rusenje nekih zidova i pravljenje novih. Zanima me za početak koliko bi to moglo kostati? i da li ima neko da moze da preporuči neke majstore, ili firme (čuo sam da je tako brze i lakse). Nisam napomenuo da se radi o stanu 50kv. koji ima jos jedno 9kv terase. Hvala vam u napred.