Adaptacija stana od poda do plafona

imas jedan super i veliki salon keramike ispod pancevackog mosta, ubi me ako se secam naziva, a sanitarije imas isto tamo, imas salon na tosinom bunaru, imas akvabutik, imas geu, imas... koji te deo grada zanima? :lol:

kod pancevackog mosta je enmon i cini mi se kolpa san (mada je ta kolpa sano-ova radnja relativno siromasna - uglavnom plocice i to neveliki izbor).

akvabutik..cifre su..brrrr...mislim..ok..svako po mogucnostima...ako nista drugo na njihovom sajtu se mogu naci dobri koncepti za kuptalila...dz koncepti ;)

kod pancevackog mosta je enmon i cini mi se kolpa san (mada je ta kolpa sano-ova radnja relativno siromasna - uglavnom plocice i to neveliki izbor).

akvabutik..cifre su..brrrr...mislim..ok..svako po mogucnostima...ako nista drugo na njihovom sajtu se mogu naci dobri koncepti za kuptalila...dz koncepti ;)

pa dobro jesu li ti ispod pancevca ok sa cenama
ustvari postoji li neki metro za plocice i takve stvari?
ima li plocica i kakve su u prodavnicama "uradi sam"

......jos me nesto zanimalo
a da
,,,da li moze....gaziste na stepenicama da se oblozi lamperijom i izlakira (ko o cemu baba o lamperiji :) )
a onaj deo stepenica,da se obozi plocicama...?

takve stepenice ima carli u "tri i po coveka"..doduse ne znam da li je ono lamperija

Poslednja izmena:
MV5BMTQyNDU3OTMzN15BMl5BanBnXkFtZTcwMDAwODM5Mw@@._V1._CR72,0,355,355_SS100_.jpg

evo vece slike

http://www.imdb.com/media/rm818447872/tt0369179

Poslednja izmena:

a da
,,,da li moze....gaziste na stepenicama da se oblozi lamperijom i izlakira (ko o cemu baba o lamperiji :) )

takve stepenice ima carli u "tri i po coveka"..doduse ne znam da li je ono lamperija

mislis u "dva i po coveka"? :lol: meni ovo ne lici na lamperiju ;)

TWO-AND-A-HALF-MEN-Season-7-6.jpg

cene u enmonu su uglavnom nize nego u npr. beokeramici.
u enmonu se moze naci pristojan izbor plocica. sad za one sa tripom o ekstravaganciji i placanju luksuza - enmon nije odrediste. ovde mozes naci neku donju i srednje donju klasu svega...od sanitarija i ostalih dzidzabidza moze se naci ponesto...dosta toga je made in prc. ja sam tamo nasao zanimljive plocice za kuhinju. i prezadovoljan sam njima. cena im je u medjuvremenu znacajno skocila.

jok

a da

to nije lamperija i mislim da smo ti u nekoliko navrata rekli da lamperiju i stepenice ne stavljas u istu recenicu. ;)
lamperija nije nesto sto bi trpelo gazenje...to bi se jako brzo unistilo.
dakle, neke fino obradjene grede od tvrdog drveta ok ka ogazista a po vertikali neke plocice je ok ideja ali lamperija nikako. samo bi bacila novac.

i kao sto rece milica - u pitanju su dva ipo coveka ;)

pozdrav i srecno

Da se predtstavim kao novi clan pod punim imenom Sasa,slucajno sam naisao na ovaj forum trazeci neku garsonjeru za sebe ali sam usput i procitao par poruka vidim da ima ljudi koji imaju neke probleme koje bi da rese a ne znaju isto tako ima ljudi koji vrlo dobro poznaju odredjene probleme,inace se bavim zavrsnim radovima u gradjevinarstvu tako da imam iskustva sa malim i velikim objektima kao i sa malim i velikim problemima,godinama sam radio kompletne adaptacije stanova pretezno u centru Beograda u saradnji sa jednim investitorom koji se bavio nekretninama,okacicu neku sliku stanova pre i posle gradnje i kako se sve moze spakovati u malu garsonjeru i kupatilo 1.3*1.5 sa ves masinom.Pozdrav

Da se predtstavim kao novi clan pod punim imenom Sasa,slucajno sam naisao na ovaj forum trazeci neku garsonjeru za sebe ali sam usput i procitao par poruka vidim da ima ljudi koji imaju neke probleme koje bi da rese a ne znaju isto tako ima ljudi koji vrlo dobro poznaju odredjene probleme,inace se bavim zavrsnim radovima u gradjevinarstvu tako da imam iskustva sa malim i velikim objektima kao i sa malim i velikim problemima,godinama sam radio kompletne adaptacije stanova pretezno u centru Beograda u saradnji sa jednim investitorom koji se bavio nekretninama,okacicu neku sliku stanova pre i posle gradnje i kako se sve moze spakovati u malu garsonjeru i kupatilo 1.3*1.5 sa ves masinom.Pozdrav

Imas jednu otvorenu temu od mene, bilo bi mi drago da ubacis slike tamo:D

Back