Mooie
Poznat
- Poruka
- 9.609
da li znate gde se u bgd nalaze veci saloni keramike, ali i sanitarija? neki koji imaju najvecu ponudu, a sve na jednom mestu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imas jedan super i veliki salon keramike ispod pancevackog mosta, ubi me ako se secam naziva, a sanitarije imas isto tamo, imas salon na tosinom bunaru, imas akvabutik, imas geu, imas... koji te deo grada zanima?![]()
kod pancevackog mosta je enmon i cini mi se kolpa san (mada je ta kolpa sano-ova radnja relativno siromasna - uglavnom plocice i to neveliki izbor).
akvabutik..cifre su..brrrr...mislim..ok..svako po mogucnostima...ako nista drugo na njihovom sajtu se mogu naci dobri koncepti za kuptalila...dz koncepti![]()
pa dobro jesu li ti ispod pancevca ok sa cenama
ustvari postoji li neki metro za plocice i takve stvari?
ima li plocica i kakve su u prodavnicama "uradi sam"
......jos me nesto zanimalo
a da
,,,da li moze....gaziste na stepenicama da se oblozi lamperijom i izlakira (ko o cemu baba o lamperiji)
a onaj deo stepenica,da se obozi plocicama...?
takve stepenice ima carli u "tri i po coveka"..doduse ne znam da li je ono lamperija
mislis u "dva i po coveka"?meni ovo ne lici na lamperiju
![]()
pa dobro jesu li ti ispod pancevca ok sa cenama
ustvari postoji li neki metro za plocice i takve stvari?
ima li plocica i kakve su u prodavnicama "uradi sam"
......jos me nesto zanimalo
a da
,,,da li moze....gaziste na stepenicama da se oblozi lamperijom i izlakira (ko o cemu baba o lamperiji)
a onaj deo stepenica,da se obozi plocicama...?
takve stepenice ima carli u "tri i po coveka"..doduse ne znam da li je ono lamperija
imas jedan super i veliki salon keramike ispod pancevackog mosta, ubi me ako se secam naziva, a sanitarije imas isto tamo, imas salon na tosinom bunaru, imas akvabutik, imas geu, imas... koji te deo grada zanima?![]()
Ako mislimo na isti (kod Kilera), to je zatvoreno.
http://www.sagadrvo.rs/proizvodi-detaljnije.php?ID=4
nesto mi cene izgledaju male ,,,ili je stari sajt ili sam ja totalno glupava pa
ne znam niti jednu cenu da procitam kako valja?
Da se predtstavim kao novi clan pod punim imenom Sasa,slucajno sam naisao na ovaj forum trazeci neku garsonjeru za sebe ali sam usput i procitao par poruka vidim da ima ljudi koji imaju neke probleme koje bi da rese a ne znaju isto tako ima ljudi koji vrlo dobro poznaju odredjene probleme,inace se bavim zavrsnim radovima u gradjevinarstvu tako da imam iskustva sa malim i velikim objektima kao i sa malim i velikim problemima,godinama sam radio kompletne adaptacije stanova pretezno u centru Beograda u saradnji sa jednim investitorom koji se bavio nekretninama,okacicu neku sliku stanova pre i posle gradnje i kako se sve moze spakovati u malu garsonjeru i kupatilo 1.3*1.5 sa ves masinom.Pozdrav
Pločice su hladne i nisu za sobu.