Avetinja
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
Pa dobro .... nije čovek tražio ništa spec 
Hoće umesto obične utičnice duplu
Jedino što ne zna izgleda je da i dupla i obična utičnica imaju istu kutiju, tako da je električaru baš svejedno hoće li tu ići obična ili dupla utičnica. A očigledno je da radite tek grube radove, čim mu je rekao da stavi utičnicu na 20 cm od poda
I 20 cm je prenisko za utičnicu, barem 35-40cm ... u sve ispod toga čovek sa stomakom kao ja neće moći stojeći da gurne kabal

Hoće umesto obične utičnice duplu

Jedino što ne zna izgleda je da i dupla i obična utičnica imaju istu kutiju, tako da je električaru baš svejedno hoće li tu ići obična ili dupla utičnica. A očigledno je da radite tek grube radove, čim mu je rekao da stavi utičnicu na 20 cm od poda

I 20 cm je prenisko za utičnicu, barem 35-40cm ... u sve ispod toga čovek sa stomakom kao ja neće moći stojeći da gurne kabal

Poslednja izmena:

kaze "Bas vala ko stvoreno za tebe"

Danas nam je majstor dao ponudu, cena 2500 evra. Krecenje 50 kvadrata, jedan rigips zid 1.20 (to je valjda ta jedna ploca), ravnanje plafona, gips na jednom zidu, duzina 5m, sirina oko 30 cm, i ispred prozora od gipsa za skrivanje garnisni, jedno 10 m i 20 cm sirine i leplenje plocica - kamenja) na zid - 5 metara kvadratnih i . Da li je to normalno, zna li neko da izracuna? Milice, racunam na tebe 
Videla sam da je MIlica negde napisala da je krecenje oko 2 evra metar kvadratni, gips oko tri evra, znaci ostaje mi jos jedan rigips, ravnanje plafona, lepljenje tog kamena i tapeta. Ja sam mislila max oko 1500 evra.