milice reci mi molim te gde mogu naci jos ovakvih slika kaskadnih plafona, lepih toplih sa skrivenom rasvetom..?
ovo je malo preterano ali je jako dobra inspiracija za nesto sto bih u dnevnom boravku radio...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pogledajte prilog 156542
milice reci mi molim te gde mogu naci jos ovakvih slika kaskadnih plafona, lepih toplih sa skrivenom rasvetom..?
ovo je malo preterano ali je jako dobra inspiracija za nesto sto bih u dnevnom boravku radio...

salim se naravno. lepo i veselo za neki klub, i daleko od onoga sto trazim. ali
za trud, bar si poslao nesto
, pa jos i stub na sred sobe da veselje bude vece...

Ok su i domaće, nemaš potrebe da bacaš veće pare na kolpa san. Možeš čak i kinesku da uzmeš. Da akrilnu, samo gledaj ispod obavezno, neke su dosta jeftinije zato što imaju manje držača ispod, a neke imaju više naravno.
Uđi u nju pre nego sto je kupis, pa vidi da li se krivi
Održavanje skroz lagano.... ja sam nekad znao kad se dosta zaprlja domestosom da je očistim![]()

Jedan drug mi je prporucio Ragno pa cu otici i njih da pogledam.Hvala puno na informacijama. Nama su danas usli majstori u kucu i poceli sa obijanjem kupatila. Preselili smo se kod mojih roditelja. Ceo vikend sam obilazila salone, na kraju mi se svide u Merkuru Marazzi plocice, ali ih narucuju samo leti, kakav uzasJedan drug mi je prporucio Ragno pa cu otici i njih da pogledam.

a popravka ispala paprena. Za kuhinju smo uzeli spance. Valjda sutra krece keramicar sa radom, a onda i ostali majstori. Mm je insistirao da uzme kolpa sun kadu, bila je na nekom popustu pa sam pristala. U stanu je svakim danom sve veci uzas, danas su stigle i plocice, nema gde da se prodje 

Samo hrabro i bez nerviranja![]()

i za 24 minuta me podsetio zasto sam njemu i ortaku nadenula prigodni nadimak Mapetovci. 
Rece i utece![]()
Dal da vam kazem da su majstori opet u mojoj kuci .
Stolar se vratioi za 24 minuta me podsetio zasto sam njemu i ortaku nadenula prigodni nadimak Mapetovci.
Pa vi ne mozete da shvatite kakvi su to likovi.
Da mi je da ih snimim pa da vam okacim da vidite i da cujete ,....vriska.
Ziva nisam da vidim sta su jos shebali.
Za sad su samo vrata duza napravili na ormanu nego sto bi trebalo.
Al posao je tek poceo![]()