Adaptacija stana od poda do plafona

badroom Odessa1.jpg

milice reci mi molim te gde mogu naci jos ovakvih slika kaskadnih plafona, lepih toplih sa skrivenom rasvetom..?
ovo je malo preterano ali je jako dobra inspiracija za nesto sto bih u dnevnom boravku radio...

Poslednja izmena:
da, neka limuzina jeste sigurno, mada je malo bledo i hladno... :per: salim se naravno. lepo i veselo za neki klub, i daleko od onoga sto trazim. ali :worth: za trud, bar si poslao nesto ;)

moj problem je sto imam zakrivljen i specifican oblik plafona koji bi da elegantno okaskadim i skrivenom rasvetom jos vise ospecificim :sad2: , pa jos i stub na sred sobe da veselje bude vece...

ima puno klasicnih resenja poput ovog dole i to je kao ok, elagantno i nekako obicno, nista posebno, a preleteh sve photobuckete, flickre, smugmuge, care2e....i nista pametno, sve nesto kao pocnu pa ne dovrse...bar ne onako kako bi meni ogdovaralo

getImage-1206.jpg

ako od ovoga imate nesto interesantnije na ovu temu, ili barem link gde ima slicnih, lepsih...

Poslednja izmena:
Poceli smo sa renoviranjem celog stana pa mi treba mala pomoc. Za sada smo ugradili nove prozore, aluminijumske i jako smo zadovoljni. Problem je trenutno oko izbora kade. Majstor nam je preporucio akrilnu kadu. Da li uzeti kolpa san ili je ok i neka domaca (npr. zomar i sl.(. Imate li iskustva sa odrzavanjem ovih kada.

Ok su i domaće, nemaš potrebe da bacaš veće pare na kolpa san. Možeš čak i kinesku da uzmeš. Da akrilnu, samo gledaj ispod obavezno, neke su dosta jeftinije zato što imaju manje držača ispod, a neke imaju više naravno.

Uđi u nju pre nego sto je kupis, pa vidi da li se krivi ;)

Održavanje skroz lagano.... ja sam nekad znao kad se dosta zaprlja domestosom da je očistim :lol:

Ok su i domaće, nemaš potrebe da bacaš veće pare na kolpa san. Možeš čak i kinesku da uzmeš. Da akrilnu, samo gledaj ispod obavezno, neke su dosta jeftinije zato što imaju manje držača ispod, a neke imaju više naravno.

Uđi u nju pre nego sto je kupis, pa vidi da li se krivi ;)

Održavanje skroz lagano.... ja sam nekad znao kad se dosta zaprlja domestosom da je očistim :lol:

Da udje u praznu kadu u sred radnje?:zcepanje:
Mama...Jel se ti skrivas iza ovog nicka?:ok:

Što?

Ja svojim mušterijama dopuštam da rade šta god hoće sa kadom u salonu, da bi se uverili u kvalitiet ;)

Naravno, neće da skaču po njoj, ali da uđu da vide šta kako ;)

Dođe neko veći hoće da kupi 90x90 kabinu, a krupniji je, ja ga uverim da uđe u 100x100 i vidi koliko znači ;)

Super! Imas li mozda nekog proizvodjaca da preporucis? I da, mom muzu se ne svidjaju kanjizine plocice za koje su mi mnogi rekli da su ok. Imamo mogucnost nekog popusta za slovenacke-gorenje plocice. Majstor je skeptican posto tvrdi da su mnogo mekane. Da li imate iskustva sa njima ili neke italijanske/spanske plocice za preporuciti a da nije previsoka cena.

Sto se tice kade, ja prodajem najobicnije kineske i nema zalbi. Gledaj da ima dobre nosace tj. nogare, da su fiber vlakna sa donje strane dobro postavljena i kupuj :)

Meni licno se ne svidjaju gorenje plocice. Los kvalitet. U katalogu izgledaju extra, ali kad ih uzmes u ruku vidis da je farba skroz losa, debljina ispod 8mm, ma kompletno zavrsna obrada losa. A sa cenom su skuplje od mnogih italijanskih/spanskih proizvodjaca.

Hvala puno na informacijama. Nama su danas usli majstori u kucu i poceli sa obijanjem kupatila. Preselili smo se kod mojih roditelja. Ceo vikend sam obilazila salone, na kraju mi se svide u Merkuru Marazzi plocice, ali ih narucuju samo leti, kakav uzas :( Jedan drug mi je prporucio Ragno pa cu otici i njih da pogledam.

Hvala puno na informacijama. Nama su danas usli majstori u kucu i poceli sa obijanjem kupatila. Preselili smo se kod mojih roditelja. Ceo vikend sam obilazila salone, na kraju mi se svide u Merkuru Marazzi plocice, ali ih narucuju samo leti, kakav uzas :( Jedan drug mi je prporucio Ragno pa cu otici i njih da pogledam.

Pre goduna dana kupila sam Marazzi plocice u Eurodomu. Pogledaj i tamo, ako vec nisi.

Uf, na kraju smo za kupatilo uzeli ipak kanjizu, posto mi je u medjuvremenu moj auto zavrsio kod majstora :( a popravka ispala paprena. Za kuhinju smo uzeli spance. Valjda sutra krece keramicar sa radom, a onda i ostali majstori. Mm je insistirao da uzme kolpa sun kadu, bila je na nekom popustu pa sam pristala. U stanu je svakim danom sve veci uzas, danas su stigle i plocice, nema gde da se prodje :dash:

Rece i utece :lol:

Dal da vam kazem da su majstori opet u mojoj kuci .
Stolar se vratio :zcepanje: i za 24 minuta me podsetio zasto sam njemu i ortaku nadenula prigodni nadimak Mapetovci.
Pa vi ne mozete da shvatite kakvi su to likovi.
Da mi je da ih snimim pa da vam okacim da vidite i da cujete ,....vriska.

Ziva nisam da vidim sta su jos shebali.
Za sad su samo vrata duza napravili na ormanu nego sto bi trebalo.
Al posao je tek poceo :lol:

Rece i utece :lol:

Dal da vam kazem da su majstori opet u mojoj kuci .
Stolar se vratio :zcepanje: i za 24 minuta me podsetio zasto sam njemu i ortaku nadenula prigodni nadimak Mapetovci.
Pa vi ne mozete da shvatite kakvi su to likovi.
Da mi je da ih snimim pa da vam okacim da vidite i da cujete ,....vriska.

Ziva nisam da vidim sta su jos shebali.
Za sad su samo vrata duza napravili na ormanu nego sto bi trebalo.
Al posao je tek poceo :lol:

haaaaaajde priznaj vec jednom, navucena si na radove po gajbi ko holivudski selebritiji na plasticne operacije ;) :whistling:

ps: srecno :D

Mirka, svaka ti cast, treba izdrzati tolike cudake. Mm dolazi uglavnom vikendom, ne radi u Srbiji, ali telefonski daje uputstva. Pre neko vece je cekajuci hranu na poslovnoj veceri diktirao nesto kao: "Reci elektricaru da postavi duplu uticnicu na sredinu roze zida u dnevnoj sobi, oko 20 cm od poda... i tako za ceo stan" Sta reci... a ne zaplakati:ljutko:

Back