Adaptacija stana od poda do plafona

Pa dobro .... nije čovek tražio ništa spec :)

Hoće umesto obične utičnice duplu :)

Jedino što ne zna izgleda je da i dupla i obična utičnica imaju istu kutiju, tako da je električaru baš svejedno hoće li tu ići obična ili dupla utičnica. A očigledno je da radite tek grube radove, čim mu je rekao da stavi utičnicu na 20 cm od poda :)

I 20 cm je prenisko za utičnicu, barem 35-40cm ... u sve ispod toga čovek sa stomakom kao ja neće moći stojeći da gurne kabal :lol:

Poslednja izmena:
haaaaaajde priznaj vec jednom, navucena si na radove po gajbi ko holivudski selebritiji na plasticne operacije ;) :whistling:

ps: srecno :D

E juce vidim najavu za neki novi realiti na nekoj tv - gde udju sa majstorima i od nikakve kuce naprave lepu i ciknem ko oparena :Jaooooooooooo ovo treba ja da vodim , radim....a moj muz sa raznezenim pogledom :aha: kaze "Bas vala ko stvoreno za tebe"

E al iskreno ja bih uzivala da to radim.
Onako odistinski se vidim u tome.
Kad posle svega jos imam volje da se sa njima petljam ....

Dobro priznajem I'm Mirka and I'm addict :) :rumenko: :rumenko: :rumenko:
mirka sta sad opet petljas sa majstorima?

Pravimo ormane u hodniku.
Jos to pa smo valjda valjda valjda zavrsili :(
Mada smislicu ja vec nesto.
Kocka jos niej bacena :lol:

E da se prebacim i na ovu temu. Zamalo da se slognem z:(( Danas nam je majstor dao ponudu, cena 2500 evra. Krecenje 50 kvadrata, jedan rigips zid 1.20 (to je valjda ta jedna ploca), ravnanje plafona, gips na jednom zidu, duzina 5m, sirina oko 30 cm, i ispred prozora od gipsa za skrivanje garnisni, jedno 10 m i 20 cm sirine i leplenje plocica - kamenja) na zid - 5 metara kvadratnih i . Da li je to normalno, zna li neko da izracuna? Milice, racunam na tebe z:mrgreen:

Ma meni je to jasno da hoce da me odere. Nego ne mogu da sracunam koliko bi bila neka ok ponuda, ovoga necu ni uzeti u obzir :evil: Videla sam da je MIlica negde napisala da je krecenje oko 2 evra metar kvadratni, gips oko tri evra, znaci ostaje mi jos jedan rigips, ravnanje plafona, lepljenje tog kamena i tapeta. Ja sam mislila max oko 1500 evra.

Ima stovariste na Bezaniji, prirodni kamen. Ugradnja sitnica - oko 35 evra.

Uspela sam da procitam skoro celu temu. Mirka i ja smo komsinice, deli nas Kosutnjak z:mrgreen:

Isla sam da vidim sanitarije gde ih je ona uzela, kazu mi da su iz Italije a na njima pise iz Kine z:((

U aquabutiku imaju hansgrohe, odlican izbor, cak im je cena cesto povoljnija od Merkura. Hvala Milice z:lol:

Ćao svima! Da li neko može da mi preporuči dobrog preduzimača koji ima sve majstore za renoviranje prostora? Renoviranje bi radili početkom februara i jako nam je bitno da bude sve gotovo za 10 dana! Hvala unapred puno!
Za jedno takvo renoviranje trebas odlicnog Arhitektu sa jos boljim timom koji bi to vecinom morao u suvoj gradnji izvesti. Planiranje je pola posla plus, sve materijale imati vec spremne na lageru, i tada je...knap.
Nisi navela koji sve radovi moraju biti izvedeni:ceka:

Ćao svima! Da li neko može da mi preporuči dobrog preduzimača koji ima sve majstore za renoviranje prostora? Renoviranje bi radili početkom februara i jako nam je bitno da bude sve gotovo za 10 dana! Hvala unapred puno!

zavisi koja vrsta radova je u pitanju, kao sto kolega pg rece, planiranje je pola posla, nabavka materijala je jos jedan ogroman deo, ali nista nije nemoguce.
@avetinja, cena ne zavisi od tempa, ozbiljnim firmama je bitnije da sto pre zavrse posao da bi mogli da predju na sledeci. zato se posao ne ugovara "na dnevnicu" vec se da ponuda, odrede se rokovi itd...

moj ponos - adaptacija komplet kupatila za 3 dana :cool:

zavisi koja vrsta radova je u pitanju, kao sto kolega pg rece, planiranje je pola posla, nabavka materijala je jos jedan ogroman deo, ali nista nije nemoguce.
@avetinja, cena ne zavisi od tempa, ozbiljnim firmama je bitnije da sto pre zavrse posao da bi mogli da predju na sledeci. zato se posao ne ugovara "na dnevnicu" vec se da ponuda, odrede se rokovi itd...

moj ponos - adaptacija komplet kupatila za 3 dana :cool:

Ja ne pričam o standardnom renoviranju koje ide , pričam o ovome "extra brzom"

Tu spada i noćni, prekovremeni i ostali rad ;)

Moj ponos, kozmetički salon moje sestre od 120m2 - 8 dana. Gletovanje ( sa špansog zida na obični ) nova rasvjeta, laminat, razvodni ormar sa strujom, novom tablom sa aut. osiguračima, 2 dekoracije na plafonu od gipsa, alarm, video nadzor, tuš kabina, razvod vode iz kupatila do pola salona za stolica za pedikir, instalacija te 2 stolice za pedikir ( sa masažerima u sedištu ) neke tapete i još sto sitnica :) I vraćanje svih polica krema lakova i ostalog :)

Samo sto smo bili u 2 ekipe, radilo se po 24h :)

Ok deco , al svi zaboravljamo jednu vaznu stvar.
Nikad niko nije zavrsio posao u stanu za vreme koje je mislio da hoce.
Meni su racunali 2 meseca ostali su 4.
I ne poznajem nikoga kome su majstori izasli tacno tada kad su rekli.
Prosto mislim da i da sve sve sve super organizujes nema sanse da zavrsis za 10 dana, jer uvek iskoci nesto neplanirano.
Osim ako nisu pod sve "gotovo za 10 dana" mislili na krecenje i gletovanje i tako neke laca stvari.

Back