mario80
Stara legenda
- Poruka
- 88.097
Obavezno kod Vuleta opremiti enterijer
p.s.
ukljuciti zvucnike![]()
Majko mila
drinjača, a bide?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obavezno kod Vuleta opremiti enterijer
p.s.
ukljuciti zvucnike![]()

Ja to upravo radim u vikendici.Da li moze da se u kupatilo ozida zid ciglom na kant, na 5 cm debljine, da se formira tus kabina. Unutra posle da se ugradi keramika. Jel to ne bi bilo grdno?Posto se krecu cene najjeftinijih gotovih tus kabina?
P.S Molba moderatoru!!! Otvorite poseban podforum za adaptacije stanova, izgradnje kuca, savete iz oblasti gradjevinarstva. Molim vas![]()
Da li je neko koristio i sta mislite o kompresoru za krecenje iz Top shopa?
http://www.top-shop.rs/paint_zoom_kompresor_za_krecenje-93378-878-pc.html?ils=16&irp=1&pcs=2

Joooj, superiska .. hvala! Ovde (na forumima Krstarice) ima toliko tema da je novom clanu tesko da ih sve procita![]()
Kada budes malo duze, shvatices da i nije bas...tako 

Nisam bila sigurna gde da postavim pitanje obzirom da sad imamo dve teme o rasveti a meni zapravo treba kombinacija rasveta plus gips.
Nisam zadovoljna kako ovo cudo baca svetlo i hocu da je polomim i da napravim nesto sto ce bolje da osvetli dnevnu sobu.
Molim predloge sugestije , iskustva.
Treba da ima puno svetla, da ide siroko, da ima i svetlo koje baca po plafonu ....i da je estetski lepo.

Hocu samo ovo da vam kazem.
Ja sam jedna budalcina i molim da me na to podsetite svaki put kad mi padne na pamet da pozovem bilo kog majstora u kucu pogotovo ako to bude u narednih 25 godina.
Ponovo sam dobrovoljno pristala na boravak sa njima u istoj prostoriji koja je jos na nesrecu i moj stan i ponovo sam se setila zasto mrzim da ih vidim.
Moj muz je super organizovao posao, izabrao majstore, i odlicno odradio teoretski deo posla al kad je doslo vreme za praksu iskrsao mu je neodlozan posao .
I eto Mirke u Zemlji cuda.
Nista se strasno nije desilo uobicajene situacije sa majstorima ...bez vecih iznenadjenja al ja sam ipak klonula duhom.
Zaboravi covek kako sa njima retko kad sve bude bas glatko i kako strasno veliki krs za sobom ostavljaju.
Zato....kad sledeci put pomislim da pozovem nekog, pitam vas ili nesto tako....molim vas zaustavite me.
E da ...i nemoj da mi je neko rekao da pregledam casopise jer sam to vec sve uradila i nista nisam nasla sto mi se svidja , treba mi iskusni savet a ne slika iz novina.
Promena se dogodila posle ovog posta.
Taj dan je bio gadan posle toga vise nisam ista.

Cicak jesi ti pila nesto od jutros ?
mislim plafonjer...
Nisam bila sigurna gde da postavim pitanje obzirom da sad imamo dve teme o rasveti a meni zapravo treba kombinacija rasveta plus gips.
Nisam zadovoljna kako ovo cudo baca svetlo i hocu da je polomim i da napravim nesto sto ce bolje da osvetli dnevnu sobu.
Molim predloge sugestije , iskustva.
Treba da ima puno svetla, da ide siroko, da ima i svetlo koje baca po plafonu ....i da je estetski lepo.

kilovata trebalo bi da sijam najmanje ko diskoteka Ja sad idem u ns, na cvetnu pijacu... ako se mirka ne urazumi dok se vratim, moraćemo potražiti stručnu pomoć-lečenje zavisnosti od majstora...
P.S. Imam ja te velike halogene-extra su... ali joj to ne ide na njen prostor, preveliko je... meni je to skroz gore, na galeriji, 6 metara visine...![]()