Ne bi bilo zgore da potrazim od Vas neki savet za adaptaciju dnevnog boravka ,trpezarije i kuhinje, to je sve jedan prostor i zato su mi stvari malo komplikovanije sto se tice odabira boja i dezena .
Opisacu recima , posto ne umem da nakacim nacrtanu sliku .Kad se udje u prostoriju desno je dnevni boravak , tu planiram ugaonu garnituru ( tamno braon ( mislim da je to wenge ) i svetlo-bez , stakleni stolic ,naspram nje ce biti televizor , on ce biti na zidicu od onog kamena ( ne znam kako se zove ) .Na sredini prostorije ide trpezarijski sto ( mislila sam stakleni da otvori prostor i stolice tamno braon od eko koze ,pretpostavljam da znate koje ima ih danas gotovo u svim radnjama ) ne usudim se da stavim bele ...
E sad najkomplikovanije -kuhinja

posto je laminat tamniji , tepihe cu ispod stolica u dnevnoj i trpezarijskog staviti svetlo bez , ali bas svetlo , verovatno one cupavce ...Kuhinju sam mislila wenge belu , gornji delovi da budu beli sa staklenim delovima , a donji braon s tim sto bih rernu stavila belu i frizider beo .Radna ploca bela sa spricano braon .
Boja zidova za ceo prostor -dvoumim se vanila ili svetlo bez ....
Jeste , neko ce reci sve je ista boja , ali meni se svidja taj osecaj smirenosti i elegancije koju donosi ta braon i bela kombinacija .Nisam za neka kolorna iskakanja ,ako me razumete .
Kazite mi jel to ok po vama ? Najveci mi je problem kuhinja , sta mislite jel ok ta kombinacija ? Vec sam sto puta menjala kombinacije i izludecu vise :sad2
Bice tu jos detalja , police na zidu , spusteni plafoni , ali to nisam objasnjavala jer to znam da ce biti ok i da ce samo doprineti da citav prostor izgleda jos bolji .
Hvala na odgovoru , ako ima neko neku sliku kuhinje kombinacija wenge bela bila bih zahvalna , ja sam nasla neku na internetu ali ne svidja mi se bas , puno su stavili braon boje ja bih ipak nesto svetljije da ne zatvori prostor help