Adaptacija stana od poda do plafona

moraju imati vise od 51% U SUDU overenih potpisa stanara.
de ajd' sad da ne ode tema na drugu stranu.ma,znaaaam to.
ali znam 3 slucaja gde su uz pomoc predsednika stanara falsifikovali potpise,i ljudi lepo izgradili sta su hteli
jedni cak tuzili i dobili presudu da izvodjaci radova moraju prekinuti gradnju i vratiti sve u predjasnje stanje...ali avaj,ne da nisu stali,već dogradiše još pet stambenih jedinica:whistling:
ljudi poludeli nacisto,a zgrada naprsla kod petog sprata.ako se nadjete iza palate pravde,pogledajte gore zgradu preko puta palate

drage zene,
juce naleteh na ovaj forum i ceo dan leba nisam jela dok nisam iscitala svih 130 strana. jedva se setih dete iz vrtica da pokupim.
elem, bas ovih dana sam krenula sa skupljanjem ponuda za komplet adaptaciju stana od 120kvm pa sam puna srece jer sam vas pronasla. do sada sam dobila ponudu od arhitekte da za 6000 eur uradi skicu na pacetu papira i od preduzimaca da za 30.000 eur odradi sve al' sa najjeftinijim materijalima, naravno... sto bi rekli - ovi nisu normalni. dodje mi da kupim najskuplju kamp prikolicu pa da je parkiram na sred stana i da uzivam...
zato, ako boga znate saljite te kontakte za te vase majstore da me ne bi olesili ovi beogradski sakali...

Zato ja sad bezim u stan...i njega cu da upapagajisem kad ga budemo renovirali sledece godine, sad samo krecimo deciju sobu, nema vremena za vise.
Ostavim instrukcije, zelje, cestitke i pozdrave, zapalim sa detetom dva meseca na more i ostavim muza sa majstorima.
To mi je pakleni plan za sledece leto. :mrgreen:

Planiram da postavim rešetke na svim prozorima u stanu. Ima li neko iskustva sa tim? Gde, šta, cena materijala i montaže, majstori? Htela bih da to budu ukrasne zaštitne rešetke od kovanog gvožđa. Da li je potrebna neka saglasnost od ostalih stanara zgrade, opštine ili ne, zbog narušavanja spoljnog izgleda zgrade?
Постоји лепа понуда код општине Врачар, Каленић пијаца, Курсулина улица.
Доста раде са кованим гвожђем а имају изложене примерке са ценама.

joj i meni treba dobar stolar.
ima ovde na krsti neki,u uslugama se reklamira....ne znam da li je skup...meni prvo treba da dodje da vidi moze li to sto ja hocu,i kako...i naravno koliko kosta.
retki su koji ne naplacuju dolazak,ako neko zna takvog,neka ga preporuci

Back