Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Prvo devizne uplate na ziro racuna pa onda pitanje .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo devizne uplate na ziro racuna pa onda pitanje .

kod mene mislim nema puno posla oko tog radijatora
malo mi muka za struju, samo oko cukanja zidova zbog spustanja utikaca...
krecenje cu preziveti jer bi trebalo da mi dodje rodjak iz cacka da kreci,tako da sam komotna

uopste ne znam da li je pametno da krecim stan...neki likovi se muvaju po zgradi,izgleda ce biti neke nadogradnje..a kol`ko znam,onda niko ne prolazi dobro,obavezno budu neka s.anja po stanu ostalim stanarima
na zalost kod nas je praksa drugacija...na neki volšeban način dođu do potpisa stanara,pribave dozvole za 20m2,a izgrade nekoliko stambenih jedinica.Koliko znam, nikakve nadogradnje ne smije biti bez suglasnosti stanara/vlasnika stanova. Zato, brzo misli brzo reagiraj.

de ajd' sad da ne ode tema na drugu stranu.ma,znaaaam to.moraju imati vise od 51% U SUDU overenih potpisa stanara.

Постоји лепа понуда код општине Врачар, Каленић пијаца, Курсулина улица.Planiram da postavim rešetke na svim prozorima u stanu. Ima li neko iskustva sa tim? Gde, šta, cena materijala i montaže, majstori? Htela bih da to budu ukrasne zaštitne rešetke od kovanog gvožđa. Da li je potrebna neka saglasnost od ostalih stanara zgrade, opštine ili ne, zbog narušavanja spoljnog izgleda zgrade?
Please, pod hitno mi treba dobar stolar!!!
Hocu da pravim krevet u spavacoj sobi, policu za nadgradni lavabo u kupatilu i ako je bas dobar onda bih radila i kuhinju!!
Molim Vas, ako nije problem sto pre mi trebaju preporuke i kontakti,

joj i meni treba dobar stolar.
ima ovde na krsti neki,u uslugama se reklamira....ne znam da li je skup...meni prvo treba da dodje da vidi moze li to sto ja hocu,i kako...i naravno koliko kosta.
retki su koji ne naplacuju dolazak,ako neko zna takvog,neka ga preporuci

mislim da je bio iskrenklasicna zamka dobrih trgovacakad god ti nesto kazu ili preporuce znaj da lazu. dal iz nekog interesa ili iz neke pakosti, ne znam nisam sigurna, al retko koji je iskren.
![]()