Hahaha, 50 000 e, pa jel treba da prodas bubreg da bi ugradila prozore?!
Da, to za kip je bas prakticno.
Mirka a sta bese sa tvojim komarnicima, na kraju imas li ih ili ne, bilo je problema oko ugradnje?

Na muku mi ne staj.
Sad sa ove distance ....ovako stoje stvari.
Pvc sam uzela sa Rehau profilima.
Sjajno radi rehau to al ako kupujes zovi Rehau srbija da ti daju preporuku za maloprodaju .
U toj prici u najsirem mogucem luku zaobilji firmu GOD iz Zeleznika.
Dalje....ako imas balkonce uzmi bez t letve na sredini , mnogo je lepse nego kad se divan veliki prostor presece na pola i funkciolanije je.
Isto vazi i za duple prozore , stim da onda moras da se pomiris sa tim da na kip mozes da otvoris samo jednu polovinu.
Sto se komarnika tice.
Na prozorima rade bez greske , osim ako prozor nije nesto nenormalno veliki.
Ako bi ih stavljala na balkon vrata onda bolje odustani od njih.
Obratila sam paznju od sve muke na komsijske komarnike i svi imaju manje vise istu gresku kao ja. Oni mogu da se izvalce kao roletna a mogu i da se povlace levo desno i ako je opcija levo desno onda uzmi al ako je opcija rol komarnika onda bezi odatle u sirokom luku.
Al to vazi iskljucivo za balkon vrata velicine 140x200 i veca.
Na manjima kazu , a ja ne znam dal je istina, rade odlicno.
Sto se tice toga sto si pitala...kazu da je aluminijum drvo vecna stvar al je skoro duplo skuplje od pvc.
Samo aluminijum...sta znam nesto skuplje od pvc, mozda taman toliko i vecnije al haldno ..isijava hladno nekako.
Ja sam izabrala pvc jer kapiram da ce trajati dovoljno dugo i da mi nece biti tesko da ih zamenim ako se opet pojavi nesto novo , bolje.
Sto se firmi tice, rekla sam ti sta ne valja , tj ko ne valja...
U starom stanu pvc mi je radio Europlastic i sa tim prozorima NIKADA ali nikada nije bilo ni jednog jedinog problema.
Ne znam sto sam uopste cackala mecku i mejala firmu.
Znam da ima jos jedna dobra firma negde na Bulevaru su al sad mi stao mozak kako se zovu ako ima neko da zna na sta mislim nek pomogne ...
Ako ti jos nesto treba vezano za pvc ...tu sam.
I da ...ne pali se na komore i ta cuda...
5 il 6 sasvim sve jedno.
Sto bi placala nesto sto je za nas potpuno pro forme ...
Gledaj samo stakla dal mozes da biras isto je bitno i da imas min 5 komora.