Adaptacija stana od poda do plafona

Jes' vala, danas ulazi moja mama u kuću, nosi onaj štepani prekrivač, marka Svilanit... ja :eek: reko:''Koliko si to platila, 10 000?!'', kaže mama:''Jok, 2000 na sniženju!'' :lol: Elem, nisam to htela da kažem, nego da sam ja kupila mnogo lep beli bade mantil do kolena u jednom prodavničici ....teks, ne znam koji tačno teks, za 1800 dinara...

a sto nam ne rece u kojoje radnji to snizenje

@ kvinsi, stan je super! bas mi se dopada. imam samo jedno pitanje, a to je : da li mogu ja da testiram tu gostinsku sobu? iduci vikend idem kod marice, pa bi onaj tamo kod tebe :)

@ marice, pusti ti ovu mirku, ljubomorna, vamo vice "milje" a meni na pp kuka gde to moze da se kupi ;)

@ ostali, sto se ogledala tice, ogledalo je tu da prostorije vizuelno prosiri. zamka je sledeca : ako je u sobi haos, imacete dupli haos. kvinsi je uradila odlican posao!

@ Kvinsi stan je fantastičan, baš u mom stilu, sviđa mi se i dnevna i trpezariski sto i stolice, a i kuhinja je fenomenalna. Posebno mi se sviđa onaj kamen umjesto pločica :ok:

@ Milice jeste da si ti davno uselila i da ti je opremanje enterijera struka ali opet moram da pohvalim posao koji si odradila :ok:
Vidjela sam tvoj stan u časopisu i prepoznala sam ga zbog rasvjete, stvarno prelijepo izgleda.
I posebno mi se sviđa boja parketa i ona super figurica pjevačice na komodi. Stvarno sam se oduševila, liči mi na Kubanku :think:

@ Mali čičak žao mi je što nisam vidjela slike tvoje kuće kada si postavila ali ne sumnjam da ste odradili fantastičan posao. A baš me interesuje kao su stepenice i galerija ispali, nadam se da je kao sa slike što si postavljala jer ono je bilo stvarno super.
E da, da ne zaboravim, obećala si javiti kakvo je grijanje u prostorima sa galerijom, utješi me pa mi reci da se ne smrzavate :D

Daisy,
grejanje nije problem...
Kuća je dosta topla...
Doduše, mi imamo one sendvič zidove, oko 50 cm su debeli... pa valjda najviše zbog njih... tj. dobra je izolacija...

Nije toplo kao u stanu, i čim otvoriš prozor kuća se razladi...
Ja sam ceo život provela u stanu i navikla sam i zimi da sam u majici kratkih rukava... ali to u kući nije moguće...
Meni to smeta jer sam zimogrožljiva ali jebg...

I u galeriji je podjednaka temperatura... nije ništa toplije nego dole...
Nama je veći problem što se grejemo na gas, pa nam čim temperatura padne ispod -10 15 zaledi kutija, pa moramo ići napolje da je polivamo vrućom vodom... (a pošto i vodu grejemo na gas, moraš prvo u šerpu pa zagrejati na šporet)... ma da poludiš... a kuća se jako brzo razladi...

Eto, udavih...:mrgreen::lol:

jao, ja isto sve vreme mislim u sarajevu:zcepanje:
a sarajevska mi ispred nosa, idem odmah danas na pauzi da proverim:D

inace, moje fotke su novogodisnje, jos je jelka bila u uglu izmedju dvoseda i troseda gde je sada rupa i pod hitno treba nesto tu da umetnem:mrgreen:. prirodno cvece ne dolazi u obzir jer ne znam kako da ga odrzavama, i kaktus mi je jednom umro:(.
takodje, fale slike na zidovima, jos neke svece i svecnjaci, itd. kao sto rekoh-stinice:D
e,da jos sam vam duzna fotke spavace sobe, to cu veceras.:D

jao, ja isto sve vreme mislim u sarajevu:zcepanje:
a sarajevska mi ispred nosa, idem odmah danas na pauzi da proverim:D

inace, moje fotke su novogodisnje, jos je jelka bila u uglu izmedju dvoseda i troseda gde je sada rupa i pod hitno treba nesto tu da umetnem:mrgreen:. prirodno cvece ne dolazi u obzir jer ne znam kako da ga odrzavama, i kaktus mi je jednom umro:(.
takodje, fale slike na zidovima, jos neke svece i svecnjaci, itd. kao sto rekoh-stinice:D
e,da jos sam vam duzna fotke spavace sobe, to cu veceras.:D

I Meni...:rumenko:
Valjda sam ga previše zalivala nemam pojma

O covece ovde se igra gluvih telefona :lol:

Aj da probam ja ....sta sam shvatila ...
Pajz vamo ...
Milica je svoje svilanit peskire kupila u Sarajevu .
Pussika je svoj bade mantill kupila u Sarajevskoj.
Ja sam moje dobila u miraz.

Ono kao zaključivanje ti slabo ide.... :lol: Pusiket je svoj bade mantil kupila u nekoj ...teks prodavnici, na Vidikovcu, a mama od Pusiket je u Sarajevskoj u Svilanitu kupila štepani pokrivaš za 2000 dinara.

Daisy,
grejanje nije problem...
Kuća je dosta topla...
Doduše, mi imamo one sendvič zidove, oko 50 cm su debeli... pa valjda najviše zbog njih... tj. dobra je izolacija...

Nije toplo kao u stanu, i čim otvoriš prozor kuća se razladi...
Ja sam ceo život provela u stanu i navikla sam i zimi da sam u majici kratkih rukava... ali to u kući nije moguće...
Meni to smeta jer sam zimogrožljiva ali jebg...

I u galeriji je podjednaka temperatura... nije ništa toplije nego dole...
Nama je veći problem što se grejemo na gas, pa nam čim temperatura padne ispod -10 15 zaledi kutija, pa moramo ići napolje da je polivamo vrućom vodom... (a pošto i vodu grejemo na gas, moraš prvo u šerpu pa zagrejati na šporet)... ma da poludiš... a kuća se jako brzo razladi...

Eto, udavih...:mrgreen::lol:

Puno ti hvala na iscrpnom opisu :)
Iskreno se nadam da ni mi nećemo imati problema jer smi isto uradili vanjsku izolaciju, mada imamo puno staklenih površina, ali i na tim kliznim vratima imamo neki termo most.
Mnogi nam predlažu da zatvorimo hodnik jer cemo tu gubiti puno toplote ali meni se baš ovako sviđa, ako bude potrebe teška srca ćemo i to uraditi.
Opet se tješim pošto je podno grijanje u pitanji da će biti ok.

:bye:

Back