Adaptacija stana od poda do plafona

Pozdrav svima.
Sada sam se prikljucila ovoj temi i ne znam da li vec ima nekih linkova ili adresa gde mogu u Beogradu da kupim lep decji krevet, tj. krevet sa pomocnim krevetom tako da preko dana taj pomocni uvucem i dobijem prostor, odnosno jedan krevet za sedenje preko dana. Nemam dovoljno prostora za dva kreveta, za batu i seku, ovo mi deluje prakticno i lepo. Sve sto sam do sada videla ne dopada mi se pa pomozite ako mozete. Unapred hvala.

Možda ima u Kiki, nisam 100% sigurna.

salu na stranu marica je uradila izuzetan posao :flert:

niko to ne spori, videla sam dosta fotki iz ranijih faza, 3D kuhinje i pocetak ugradnje, i jako mi se svidja, iako ja nikada ne bih napravila takvu kuhinju, jer nisam u tom klasicnom fazonu uredjenja enterijera, ali ovaj ustirkani stolnjak, pa jos onaj za ispod misa (gde i mis izgleda kao da ima cvetne detalje) mi je za pocepati se:zcepanje:
marica se nece ljutiti;)

a ako je i milje prada? :zper:

Ma nek je i Prada i Versace i kako god ....i dalje je milje :D
Ne zahebavaj bre ...

salu na stranu marica je uradila izuzetan posao :flert:

Ma to niko ne spori ....bruka je kuhinja, nije moj fazon al je sjajno ispala ....sve mi se svidja ....jos da smo videli i ostatak kuce , u gde bi nam kraj bio u zavidenju :lol:

U stvari znam ....kraj je kod miljea :lol:

niko to ne spori, videla sam dosta fotki iz ranijih faza, 3D kuhinje i pocetak ugradnje, i jako mi se svidja, iako ja nikada ne bih napravila takvu kuhinju, jer nisam u tom klasicnom fazonu uredjenja enterijera, ali ovaj ustirkani stolnjak, pa jos onaj za ispod misa (gde i mis izgleda kao da ima cvetne detalje) mi je za pocepati se:zcepanje:
marica se nece ljutiti;)

Ma nije uštrikan!!! :rtfm:
Mekan je kao duša devojačka...

A taj ispod miša sam ja podmetnula... i taj je za sto...:lol:

I da, moj miš ima zlatne cvetiće, i baš je cakan... :ajmo::tongue2:

jao, samo da je znala, nije morala po miljee u Italiju da potegne!
ja imam celu kolekciju u jednom koferu (krmaci:mrgreen:) koju mi mama i babe strikale za miraz:lol: i to znas kakvih unikata!
za cenu bi se lako dogovorile, a i kupila bi domace i podrzala lokalnu ekonomiju:mrgreen:

Imam ja i domaće... eeee... :zper:

Mogle bi jednom slikati te stoljnjake, pa kačiti... da vidimo kolike umetnice su nam babe bile... a?:D

slusaj marice, pusti ti ove sto ti nude domace stoljnjacice za tamte vamte, ja isto imam pun kUfer miraza, a posto sam se najavila u goste, donesem ti ;) il ces strikanu zavesu, meni svejedno :lol:

a ti mirka, ko ti kriv kad volis muzge po stolu :zcepanje:
Može zavesa... njih još nemamo...:D
dobro priznaj da je versace ajde, mirka je jopet pogodila :cool:

Ma nije markiran, al je LEEEPPPPP.... kao ruža...:lol::lol:

Back