gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
ma samo se sakrijes dobro 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pozdrav svima.
Sada sam se prikljucila ovoj temi i ne znam da li vec ima nekih linkova ili adresa gde mogu u Beogradu da kupim lep decji krevet, tj. krevet sa pomocnim krevetom tako da preko dana taj pomocni uvucem i dobijem prostor, odnosno jedan krevet za sedenje preko dana. Nemam dovoljno prostora za dva kreveta, za batu i seku, ovo mi deluje prakticno i lepo. Sve sto sam do sada videla ne dopada mi se pa pomozite ako mozete. Unapred hvala.

Sine Katice , pardon Marice , si ti pila nesto kad si kupovala stoljnjak ??????
Sve sve ...al milje ???????
Skidaj !
21.vek je Soso , jes da ziviš u vojvodini al nosis pradu zeno ....ne slaze ti se uz milje !
![]()
Jooooooj aj ziva nisam da vidim ....
A sto stavljas staklo na ovaj divni sijajuci sto ???
Jooooooj aj ziva nisam da vidim ....
A sto stavljas staklo na ovaj divni sijajuci sto ???

Sine Katice , pardon Marice , si ti pila nesto kad si kupovala stoljnjak ??????
Sve sve ...al milje ???????
Skidaj !
21.vek je Soso , jes da ziviš u vojvodini al nosis pradu zeno ....ne slaze ti se uz milje !
![]()

salu na stranu marica je uradila izuzetan posao![]()

a ako je i milje prada?![]()
salu na stranu marica je uradila izuzetan posao![]()

niko to ne spori, videla sam dosta fotki iz ranijih faza, 3D kuhinje i pocetak ugradnje, i jako mi se svidja, iako ja nikada ne bih napravila takvu kuhinju, jer nisam u tom klasicnom fazonu uredjenja enterijera, ali ovaj ustirkani stolnjak, pa jos onaj za ispod misa (gde i mis izgleda kao da ima cvetne detalje) mi je za pocepati se
marica se nece ljutiti![]()

Ma nek je i Prada i Versace i kako god ....i dalje je milje
Ne zahebavaj bre ...
Ma to niko ne spori ....bruka je kuhinja, nije moj fazon al je sjajno ispala ....sve mi se svidja ....jos da smo videli i ostatak kuce , u gde bi nam kraj bio u zavidenju![]()
U stvari znam ....kraj je kod miljea![]()

a ako je i milje prada?![]()

) koju mi mama i babe strikale za mira
i to znas kakvih unikata!
Nema kod marice nista tamte vamte ...sve je marka pa i milje![]()

jao, samo da je znala, nije morala po miljee u Italiju da potegne!
ja imam celu kolekciju u jednom koferu (krmaci) koju mi mama i babe strikale za mira
i to znas kakvih unikata!
za cenu bi se lako dogovorile, a i kupila bi domace i podrzala lokalnu ekonomiju![]()

boli me stomak od vas...jos cu i dete probuditi 

Nije prada... ali je kupljen u Italiji...![]()

Može zavesa... njih još nemamo...slusaj marice, pusti ti ove sto ti nude domace stoljnjacice za tamte vamte, ja isto imam pun kUfer miraza, a posto sam se najavila u goste, donesem tiil ces strikanu zavesu, meni svejedno
a ti mirka, ko ti kriv kad volis muzge po stolu![]()
dobro priznaj da je versace ajde, mirka je jopet pogodila![]()