Adaptacija stana od poda do plafona

@affrodiita

ispucamo zelju i zamenimo frontove kad se smorimo - toliko. kod mene su samo frontovi problematicni. sto se radne ploce tice - uglavnom cemo da koristimo plin a i necemo se cimati da li je izgrebana ili nije. fleke na frontovima mnogo vise upadaju u oci.
dok predstavlja estetsko zadovoljstvo ok - kad smori - leti. to je to.
znam da bismo sigurno zazalili da ih nismo uzeli.
objasnjenje je bilo jednostavno. z:poz:

...hehe..........jednostavnije nije moglo...:)
...onda uživajte dok se ne smorite....z:poz:

:eek: Vade se ????

Kako nauci me please.
Al nemoj da bude da nemas istu plocu pa da pocupam dugmice , kosu cu ti posle pocupati z:((

Uh,Mirka...

Ne znam da li imamo istu ploču,ali ja sa moje vadila i brisala,pa iz jednog dugmića ispao metalni deo,i sada ta ringla ne funkcioniše z:cry: A mrzi me da zovem servis zbog toga....

Gde ne nalete na ovaj forum pre no što sam kupila kuhinju,lepo Mileva objasnila da su bolje ploče sa senzorima.Bolje = lakše za održavanje...

...čitam vas i drago mi je što imate svoje stanove, mogućnost da ih sredite
po svojoj želji...ali me zanima jedna stvar....
...da li vi kad birate nameštaj, kompletan, od predsoblja do spavaće sobe,
razmišljate da tru treba da živite XY godina..i da će vam jednog dana na
nos izaći toliko glancanje tog visokog sjaja....to je bre robija ljudi moji....
....mi smo nekad u našem stanu (roditeljski) imali skoro svud taj visoki
sjaj..i još tad sam se kao klinka, koju nije bilo briga da li je uglancano ili
ne.....sve radila mama naravno....zaklela da nikad, ali nikad neću to
čudo uneti u svoju kuću.....i nisam.......
....uvek sam želela da bude lepo i čisto, ali da po celi dan gledam gde
je čiji prst, i gde je ko kad zgazio..pa da li je slučajno neko stavio čašu
na sto bez podmetača..i ostao onaj krug.......ajte bre...ne razumem to...
...jedno su žurnali za uređenje prostora, a drugo je život...pa u tim istim
žurnalima, su spavaće sobe, crvene, zelene, čak crne (mislim na zidove),
zar ćete tako nešto uraditi sebi........
...za mene je životni prostor nešto gde se odmara, opušta, uživa....ne
radite to sebi dok ikako možete.....
...i sretno vam bilo usleljene u nove lepe stanove, uživajte u njima što duže
i lepše........

Bona[,sa apetitom.z:lol:/B]

Uh,Mirka...

Ne znam da li imamo istu ploču,ali ja sa moje vadila i brisala,pa iz jednog dugmića ispao metalni deo,i sada ta ringla ne funkcioniše z:cry: A mrzi me da zovem servis zbog toga....

Gde ne nalete na ovaj forum pre no što sam kupila kuhinju,lepo Mileva objasnila da su bolje ploče sa senzorima.Bolje = lakše za održavanje...

taj metalni deo se vrati odakle je ispao, meni iz jednog dugmeta stalno ispada i stalno ga vracam

taj metalni deo se vrati odakle je ispao, meni iz jednog dugmeta stalno ispada i stalno ga vracam

Jeste,ali ne znajući da će taj metalni deo da ispadne,jer sam prethodno tri dugmića regularno skinula i vratila,kada sam dugme vraćala na mesto,po marfijevom zakonu,taj metalni deo je upao u rupu ispod,tako da ne postoji način da se izvadi.

Znači,može da se vadi i da se namešta,ali treba biti oprezan Mirka...

...već vidim wenge mat frontove, donje, za koje navija ovaj moj majstor...:amen:

...Ne robujem ni obući z:mrgreen:,
...

kakva gnusna lažz:mrgreen:

ja se nisam pokajala za visoki sjaj, što reče neko, kad se smrimo, menjamo!
obožavam svoju kuhinju, posebno zbog boje, jer je svaki put drugačija, u zavisnosti od dnevnog svetla ili ugla osvetljenjaz:)
Inače, moja ploča, a ni rerna, nemaju dugmiće, sve je na dodirz:p

ja sam tako sa starog obićnog šporeta skidala dugmiće i jeste ispadao metalni deo, ali imam utisak da mi se jedno dugme trajno rasklimatalo od posledica skidanja.

Ravnu ploču od skoro poporskam crvenim breefom protiv masnoće pa istrljam sunđerom i to onim zelenim oštrim delom.
Kad nešto iskipi pa se zapeče i sunđer ne rešava tu je žica

Uh,Mirka...

evo Mirka, neki čitaju, pamte a ne ko nekiz:mrgreen:

meni bre nije bljuzgava, valjda zato što mi je navika (još od starog šporeta) da uvek čim završim kuvanje obrišem je, a dok kuvam ali prska okolo brisnem ...pomalo...onako da beš ne bude bljak.

Žicu koristim onu tz cepter, ova moja sad čak nije ni cepter kupljena u interexu, ma slikaću i nju i ploču - nije uopšte izgrebana.
Od abraziva koristim neki mr muskulo baš za ravne ploče.

ja sam tako sa starog obićnog šporeta skidala dugmiće i jeste ispadao metalni deo, ali imam utisak da mi se jedno dugme trajno rasklimatalo od posledica skidanja.

Ravnu ploču od skoro poporskam crvenim breefom protiv masnoće pa istrljam sunđerom i to onim zelenim oštrim delom.
Kad nešto iskipi pa se zapeče i sunđer ne rešava tu je žica

ja se u taj bref kunemz:mrgreen:
koristim ga za sve, fantastičan je za kamenac, a bogami sa sa njim i prozore prala kad sam uselila, jer se nataložilo svega i svačega otkako su postavjeni pre više od godinu dana.
i ja briskam ploču dok kuvam, nikako ne podnosim da je isprskana. kad završim, nikako da dočekam da se ohladi ringla da sve lepo izbrišem i prebrojim nove crtice koje je napravila šerpaz:mrgreen:

ja se u taj bref kunemz:mrgreen:
koristim ga za sve, fantastičan je za kamenac, a bogami sa sa njim i prozore prala kad sam uselila, jer se nataložilo svega i svačega otkako su postavjeni pre više od godinu dana.
i ja briskam ploču dok kuvam, nikako ne podnosim da je isprskana. kad završim, nikako da dočekam da se ohladi ringla da sve lepo izbrišem i prebrojim nove crtice koje je napravila šerpaz:mrgreen:

a propr crtica - ja čak idecu naučila da se šerpe stavljaju a ne vuku - pa kad prave kokice podignu šerpu da je prodmaju a ane po ringli - kao na običnom šporetu

inače bref je crven sa belim poklopcem i piše da je za tj protiv masnoće

Uh,Mirka...

kombinovane ploce (plin + ringle) se prave samo u varijanti sa dugmicima...a ne vidim kako bi moglo da se upravlja plinom na drugi nacin.
a plin je keva tako da ja svoje dugmice podrzavam :sanke:

Back