Adaptacija stana od poda do plafona

Kako ste se odlučili za boju pločica u kupatilu ..... meni to nikako ne polazi za rukom ..... Trebala bih da kupim pločice, i svaka kombinacija mi se čini super a opet i ne dovoljno super ... ne mogu da opišem.

Tacno znam o cemu pricas :aha:, ja sam inace po prirodi neodlucna ali na kraju kada sam se umorila samo smo pokazali prstom i prelomili pa sta nam bog da.
Vodila sam se sa tim da gore na sprat stavimo neke veselije boje tj. nesto neuobicajeno jer je to samo nase licno kupatilo u koje niko nece zalaziti, a u donje smo stavili neke elegantnije bez plocice. Ja sam zadovoljna ali nekako uvijek mislim da je moglo bolje.
Sad cu probati da postavim sliku od tog kupatila na spratu.

Daisy, lepo ti izgleda kupatilo...
Jedno smo rešili u "srebrno-crno-belo" varijanti (mada to srebrno samo tako zovu, boja je tamna i nikako nije srebrna...ali dobro...(pločice su Cerdisa, kolekcija Seventies...)
Oblačenje drugog kupatila rešila deca- njihovo je (kivi-narandžasto)- fala deci!
Treće(naše ) se nametnulo nekako spontano- beige-braon...

Kad budu gotova- kačiću slike...Sad se trenutno nerviram...

Evo ovo je to kupatilo na spratu. Jos uvijek nije zavrseno, od tada smo samo uradili rigips na plafonu. Slike od donjeg kupatila nemam.

[img=http://img147.imageshack.us/img147/5339/p5230004.th.jpg]
[img=http://img22.imageshack.us/img22/9450/p5230005y.jpg]
[img=http://img147.imageshack.us/img147/3751/p5230007.th.jpg]

Evo nadam se da je uspjelo, mada slike i nisu nesto, malo je mracno pa plocice i nemaju bas neki sjaj.

Jako ti je lepo kupatilo...:ok:
Moje pločice su polepljene već 2 meseca... i sve čekam kad će fugovanje... i kupatilo smo kupili, eno nam ga kod mm u garaži...:confused:

Hvala :)
Ima tu jos dosta posla da se uradi, moramo da pravimo ormarice a pojma nemam sta hocu, te bi da naslanjam lavabo na ormaric, te bi da ostavim samo ovako da dolazi do izrazaja a da ormarici idu sa strane..... ma nemam pojma, moramo i sa druge strane da pravimo nesto za prljav ves, peskire.....
I sve se nesto bojim da nam je vodoinstalater zeznuo tus kabinu kada je postavljao jer mi vrata uopste nesto ne dihtuju dobro pa imam osjecaj da ce da curi na sve strane.
Sva sreca pa smo za donje kupatilo uzeli gotove ormarice tako da bar oko toga ne moram da razbijam glavu, samo sad cekamo keramicara da nam zamjeni 5 plocica sto je vodoinstalater polupao :dash:
Mukama nikad kraja
Prvom prilikom cu postaviti i slike tog drugog kupatila.

Ljudi ovo je već zaista previše...
Došli danas, namontirali ručkice na prozore... lepe su stvarno... ali pola njih izgrebano...:eek::eek::eek: :eek:a:eek: zamislite nove ručkice a izgrebane...
Pa da ih streljaš odmah...
I da, nisu mi doneli makaze za kip, na lukovima...
A stakla kažu stižu sutra...Baš i to čudo da vidim...

E da, ja hoću štampani beton a mm zapeo za granit... za prilaz kući...
Šta da radim?
:bye:

I sve nam stoji dok je ne zatvorimo...
I parket, i rasveta i krečenje... a nameštaj nam uskoro stiže... gde ću sa njim nemam pojma...

Inače... u svom zavlačenju, su nam rekli da čekaju okove iz nemačke 2 nedelje, i kad su doneli prozore, mal se nisam sručila kad sam videla okove(iliTi šarke)... mogla sam na pijaci lepše uzeti...
Evo slika...

Mm kad je video pitao a gde je kapica... tek će ovaj:"Kakva kapica, to je to.":eek:

pripreti inspekcijom. :cool:

U maloj sam dilemi, molim vas pomozite, dvoumim se izmedju kupovine el.sporeta sa ravnom plocom ILI zasebno ugradne rerne i ploce. E sad koja varijanta je bolji izbor....I koje marke su trenutno aktuelne...
Sta mislite o HANSA, i da li ima neko iskustva sa ovom markom?

Unapred zahvalan na odgovorima

videh ovu temu inace nisam svracala do vas :) al reko da pitam dal neka od vas imz nakog elektricara...koji je recimo ok a da je povoljan?treba da se sprovede struja na spratu i u potkrovljui tu recimo imamo oko 100 kvadrata a bez struje i ne pocinje mi se ista od posla ...a mogla bih svasta da uradim samo da je struja sprovedena :(ja kupila materijal svekablove dozne i sve sve i sad to tako ceka u cosku materijal je samo kostao oko 500 e a ruke mogu misliti znam da su nam trazili oko pa da ne lazem blizu 1000e sto je mislim mnogo zar ne?mada...ajde pomagajte devojke vidim da imate iskustva :)kiss

U svakom slucaju stampani beton je dosta kvalitetan i dugotrajan.

ali ne kao granit:whistling::whistling::whistling:

U maloj sam dilemi, molim vas pomozite, dvoumim se izmedju kupovine el.sporeta sa ravnom plocom ILI zasebno ugradne rerne i ploce. E sad koja varijanta je bolji izbor....I koje marke su trenutno aktuelne...

ja imam posebno ugradnu ploču (sa senzorskim uključivanjem jer to je mnogo lakše za održavanje no ona dugmad) i ugradnu rernu koja je na visini pa se ne savijam kad nešto stavljam
Marka je Ariston i prezadovoljna sam
Svakome oplo preporučujem tu razdvojenu kombinaciju

Ja imam posebno ugradnu ploču,posebno rernu,i toplo preporučujem tu kombinaciju.Što reče Mileva,ne moram da se saginjem kada nešto stavljam u rernu,tako da je baš,baš praktično.

Moje je sve "gorenje" i za sada funkcioniše besprekorno,ali ne znam da li bih nekom preporučila zbog problema koji sam imala sa sudo - mašinom.

ali ne kao granit:whistling::whistling::whistling:

ja imam posebno ugradnu ploču (sa senzorskim uključivanjem jer to je mnogo lakše za održavanje no ona dugmad) i ugradnu rernu koja je na visini pa se ne savijam kad nešto stavljam
Marka je Ariston i prezadovoljna sam
Svakome oplo preporučujem tu razdvojenu kombinaciju

I naše je Ariston... sve...
Jesi zadovoljna baš sa svim?

Moja rerna ima "krematorijum"...:mrgreen: tj. sama se čisti... e baš i to čudo da vidim...:mrgreen:

Ako se uskoro uselim...:roll:
Danas nam obećali da sutra stižu stakla... kao 100%... :think:

Ja vise ne pretim inspekcijom, sve sam pripremila, papire nosim u ponedeljak.
Komarnike jos nisam dobila iako su se dva x javljali da dolaze .
Vise nemam sta da razgovaram, trazim pare nazad i to preko inspekcije.

E sad da vas pitam , kako funkcionise taj postupak.
Ja predam papire inspekciji i sta ???

I onda inspekcija za dva-tri dana ode kod njih i mamu im maminu:mrgreen:
salim se,inspekcija ih kontaktira,obavi "informativni razgovor" .Posle tog razgovora se skoro sve zavrsava munjevitom brzinom...u tvoju korist...:)

hansa ima savrsen kvalitet i moderan dizajn....:super: a i nije ekstremno skupa....

Gorenje- 5 god garancije, najtoplije preporucujem- mio smo sve njihovo uzeli( ugradne kuhinjske el.)

I moje je sve ugradno (a i neugradno) "gorenje" i ima 5 godina garancije.ali mi se mašina za sudove pokvarila posle 10 meseci.Pa nisu mogli da je poprave,nego mi obećali novu.I dobih je,ali posle 2,5 meseca.I pritom mi je serviser koji je doneo tu novu rekao da ne zna kome je to još pošlo za rukom.

Verovatno niko nije bio dosadan kao ja.Tako da ih sada zaobilazim u širokom luku.Moji roditelji ovih dana kupuju mašinu za sudove,pa me pitaju koju da kupe.Rekoh da ne znam koju DA kupe,ali znam koju da NE kupe.

Back