Ova kuća će me dotući majke mi...

Danas sa posla odem u kuću da vidim kako majstori napreduju sa krečenjem, a ono boja zida tamna... ja šokirana...

srećom oni rekoše da je mokro, idem ujutru odmah da vidim kakva je kad se osuši...
Posle mi mm kaže, da ovi što nam rade unutrašnju drvenariju još nisu dobili šarke za vrata... a to treba da postavljamo za nedelju-dve...

a ima ih bar 15... mislim vrata... a te šarke se naručuju iz Italije i koštaju oko 100 evra jedna... a taj što nam radi u krizi... i sad mi treba da čekamo...
Dalje: majstori koji nam betoniraju ispred kuće, su izbetonirali prilaz kući i ošalovali oko kuće... dolazi mm juče na plac, njih nema...

on ih zove, tek će oni:"Dolazimo za 7 dana, pečemo rakiju."

ej bre... sad kad je lepo vreme oni ne rade... pa da ih ubiješ... mm je popizdeo i zvao druge da izbetoniraju oko kuće... pa stvarno nema smisla... raditi polovično...
Ali vrhunac dana je bio kada mi je mm rekao da DEBILI koji nam rade kuhinju nisu uradili frontove kao što smo im rekli!!!

Ebote ono osnovno... frontove!!!!
Na onolikoj kuhinji ti ne uradiš onako kako sam ti rekla, jer si rasejan!!!
E tu sam pukla i nazvala majstora, rekla mu da ja takvu kuhinju neću da prihvatim...
On kaže:"Ja ću morati da platim sve ovo."
Pa šta ću ti ja... jesi pogrešio-jesi... ne mogu ja da jedem tvoja g.ovna čoveče...
Bar 10 puta sam ti pokazala i ponovila šta hoću... kao papagaj... ali očigledno džaba...
I što je najjača fora, sad ćemo na novu kuhinju sigurno čekati bar mesec dana-znajući njih... e pa muka mi je...
Hoću više da uselim... ne znam šta da radim...
Došlo mi da plačem danas...
Uz sve to ustajem u 6, radim od 8 do 4, stignem u NS nikad pre 6-7 uveče, a treba i da kupujemo kupatilo za malo kupat. i wc... pa mermer za prozorske daske...
E da, zaboravila sam...

Majstori koji pikuju fasadu još nisu završili. A danas uopšte nisu došli, jer glavni majstor kojem je plaćeno, nije isplatio ekipu i ovi neće da rade za džabe(što je i normalno-sa njihove strane) ali šta ja da radim...

Mm je rekao, ako ne dođu sutra ide kod njega kući, ubiće ga...
Znajući mm bolje mu je da dođe... a i ja bih ga ubila sada...
Ljudi moji, šta da vam kažem... sem:Ne gradite kuću!!!