Adaptacija stana od poda do plafona

Izvini, ali ti si luda žena...:eek:
Meni u Gorenju tražili 608.000 RSD (slovima: šestoosamhiljadadinara) za 4,5m kuhinje...:dash:

P.S. Al ti kujna lepa...
povezani su nam kuhinja - dnevni boravak!
ej, italijanski kvalitet( materijal):super:, neme raspravljanja sa majstorima, dali ce nesto zeznuti- fabrika ipak nesto znaci( a ja zivce vise nemam, banka dokrajcila)

i, nama su u odnosu na majstore ipak bili konkurentni- znas sta placas i sta dobijas.
nasi prijatelji za 500e nisu uzeli gorenje( a imaju pare), posvadjali se sa majstorima:evil::evil: i nisu dobili sta su hteli

ja sam, do duse htela delta orah kuhinju, ali je stancic previse mali... kad narastemo :D
http://www.gorenje.rs/gorenje_notranja_oprema/kuhinje_gorenje/modern/delta_orah

ps. kome treba auto

Poslednja izmena:
Marice a sta bi sa medenim mesecom?
p.s. ovo ne znam gde bih je drugo pitala :D

Nema nama medenog meseca, dok se ne uselimo u kuću...;)
Eno mi majstori šmirglaju zidove i spremaju se da kreče pa parket i useljavamo...

To će biti moj medeni mesec... :mrgreen:

P.S. Sinoć ja mm kažem kako neki prijatelji što se sad za vikend uzimaju idu u Egipat u nekii extra luksuzni hotel na med.mesec... i kako me je ta drugarica pitala, gde ćemo mi, ja rekla-nigde...:(
Tek će on:"Kako nigde, idemo čim se uselimo, već sam ti rekao... idemo i u Italiju na skijanje, a pre ili posle zimovanja idemo gde hoćeš..." Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:super::super::super::super::super:

Ipak ćemo ići negde!!!!!!!! Jedva čekam!!!!!:super::super::super:

Poslednja izmena:
Ova kuća će me dotući majke mi...:sad2:
Danas sa posla odem u kuću da vidim kako majstori napreduju sa krečenjem, a ono boja zida tamna... ja šokirana...:eek: srećom oni rekoše da je mokro, idem ujutru odmah da vidim kakva je kad se osuši...:roll:

Posle mi mm kaže, da ovi što nam rade unutrašnju drvenariju još nisu dobili šarke za vrata... a to treba da postavljamo za nedelju-dve...:evil: a ima ih bar 15... mislim vrata... a te šarke se naručuju iz Italije i koštaju oko 100 evra jedna... a taj što nam radi u krizi... i sad mi treba da čekamo...:evil:

Dalje: majstori koji nam betoniraju ispred kuće, su izbetonirali prilaz kući i ošalovali oko kuće... dolazi mm juče na plac, njih nema...:eek: on ih zove, tek će oni:"Dolazimo za 7 dana, pečemo rakiju.":eek: ej bre... sad kad je lepo vreme oni ne rade... pa da ih ubiješ... mm je popizdeo i zvao druge da izbetoniraju oko kuće... pa stvarno nema smisla... raditi polovično...

Ali vrhunac dana je bio kada mi je mm rekao da DEBILI koji nam rade kuhinju nisu uradili frontove kao što smo im rekli!!!:eek::eek::eek:
Ebote ono osnovno... frontove!!!!
Na onolikoj kuhinji ti ne uradiš onako kako sam ti rekla, jer si rasejan!!!

E tu sam pukla i nazvala majstora, rekla mu da ja takvu kuhinju neću da prihvatim...
On kaže:"Ja ću morati da platim sve ovo."
Pa šta ću ti ja... jesi pogrešio-jesi... ne mogu ja da jedem tvoja g.ovna čoveče...
Bar 10 puta sam ti pokazala i ponovila šta hoću... kao papagaj... ali očigledno džaba...:evil:

I što je najjača fora, sad ćemo na novu kuhinju sigurno čekati bar mesec dana-znajući njih... e pa muka mi je...
Hoću više da uselim... ne znam šta da radim...

Došlo mi da plačem danas...:sad2:

Uz sve to ustajem u 6, radim od 8 do 4, stignem u NS nikad pre 6-7 uveče, a treba i da kupujemo kupatilo za malo kupat. i wc... pa mermer za prozorske daske...

E da, zaboravila sam... :D
Majstori koji pikuju fasadu još nisu završili. A danas uopšte nisu došli, jer glavni majstor kojem je plaćeno, nije isplatio ekipu i ovi neće da rade za džabe(što je i normalno-sa njihove strane) ali šta ja da radim...:roll::evil:
Mm je rekao, ako ne dođu sutra ide kod njega kući, ubiće ga...
Znajući mm bolje mu je da dođe... a i ja bih ga ubila sada...

Ljudi moji, šta da vam kažem... sem:Ne gradite kuću!!!

eh...čičak...šta da ti kažem...nemam namjeru da pridikujem...ali nije lako napraviti kuću nikad bilo...naši roditelji su pravili godinama i dovršavali...
mi kad smo uselili samo je bilo gotovo kupatilo,ostalo ništa... karton umjesto parketa,da ne pričam o fasadi i slično...
znam da si ti nestrpljiva i da majstori znaju biti neprofesionalni i zabušanti,
ali pogledaj to i sa vedrije strane...ti si mlada,po mojoj procjeni nemaš još ni 25 :),a već ćeš imati kuću...i to sređenu komplet...to malo ko može priuštiti sebi u tim godinama i zato se vrijedi malo žrtvovati i nervirati oko majstora...a bez toga,znamo da ne može...
kad je mirka preživjela,preživjećeš i ti...:)

eh...čičak...šta da ti kažem...nemam namjeru da pridikujem...ali nije lako napraviti kuću nikad bilo...naši roditelji su pravili godinama i dovršavali...
mi kad smo uselili samo je bilo gotovo kupatilo,ostalo ništa... karton umjesto parketa,da ne pričam o fasadi i slično...
znam da si ti nestrpljiva i da majstori znaju biti neprofesionalni i zabušanti,
ali pogledaj to i sa vedrije strane...ti si mlada,po mojoj procjeni nemaš još ni 25 :),a već ćeš imati kuću...i to sređenu komplet...to malo ko može priuštiti sebi u tim godinama i zato se vrijedi malo žrtvovati i nervirati oko majstora...a bez toga,znamo da ne može...
kad je mirka preživjela,preživjećeš i ti...:)

Znam ja to sve...
U pravu si...
Jesam srećna... ali toliko maltretiranja, dođe ti da pukneš...

A sve to je dobro plaćeno... i ako za nešto pucam veliku lovu očekujem kvalitet...

Pokušaću da se opustim ali pritisak je strašan... imam milion obaveza... diplomski sam odložila... ne znam kad da postignem sve... a još se ni od svadbe nisam odmorila... ma baš sam u haosu...

Proćiće... mora proći...:D:lol:;)
:bye:

Ma dobra je za sve .....

Tokom perioda adaptacije ....izgubicete :
- kilograme
- sexualni zivot
- drustveni zivot
- zivce
- kosu .....

Samim tim ....

- bez dijete doci cete do zeljene kilaze
- ne trebaju vam drugi vidovi kontracepcije
- moracete da sticete nova poznanstva
- doprinecete ekonomiji i razvoju placajuci dobrog psihijatra
- necete morati da trosite novce na frizera i frizuru

To su samo neke blagodeti adaptacije ....

Evo je...:mrgreen:

Poslednja izmena:
Kad se pravi kuca to je velika stvar. Ne kaze se dzaba -"Ovaj ili je lud ili zida kucu".

Salu na stranu, moram da se pohvalim da je nase renoviranje stana trajalo svega mesec dana ali je sve bilo radjeno ubitacnim tempom.
Eto nije svako renoviranje muka i bol....
Puno pozdrava za sve vredne forumasice i forumase i :zurka: za useljenje pod obavezno ;)

Sad sam išla da vidim kuhinju...
Nije loše... prihvatila sam... bolje mi i to nego da mi ispravlja greške-samo bi je još više s.*****...
Ali i to što je uradio nije sve jednako... pa sam morala da mu naglasim da promeni nekih 8 fioka...:roll:
On radio po projektu žene koja nam radila kuhinju u 3D... a ona zeznula stvar... mada smo mu mi naglasili... ali džabe...

Danas neću da se nerviram...lepo vreme je... hoću da uživam...:D

Koliko se secam ta zena ti je Marice bila od nekih vrsnih arhitetki i dobrano placena. Ja bih joj odrala kozu s ledja :evil:.

Vrsna nego šta... vrsna za s.ranje da prostiš...:evil:
Sad bi joj napisala ime i prezime ali ne sme se... ma kobila jedna...
Ja sam sa njom završila pre mesec dana i mm rekla da mi je više ne pominje, da neću očima da je vidim... a ako planira da joj plati ostatak da će to da vadi iz svog džepa jer od mene neće dobiti ni cvonjka... samo može dobiti uz-uši i lošu reklamu... pa nek bira...

Pa zamisli molim te, kažem joj da uradi hodnik u 3D prvo da ga vidim, pa posle da pošalje mere ljudima u SU da mi ti urade... kobila prvo ne uradi u 3D-u, drugo uradi pravougaoni stočić umesto ovalni, i sa sve pogrešnim merama pošalje majstoru... :roll: i onda ja moram da idem u Su i da mu objašnjavam šta hoću... i da se je.bendišem.., i tako za sve i jednu stvar koju smo radili...

A njena uređenja stanova su inače izlazila u bravacasa i tako tim časopisima,... pa se ona vodi kao neka "vrhunska":roll: dekoraterka...

Ma nosi je u 3 lepe...
Nego je ovaj moj dobar kao leb, stalno ga nešto sramota, pa ga tako onda veslaju... dok ne pukne... i tako stalno u krug...:sad2::sad2::sad2:

Danas sam od ludila plakala i to pred svima... ne mogu više ovo da izdržim...:sad2::sad2::sad2:

Evo da ubacim i ja koju slicicu da se vidi oko cega sam se nervirala poslednjh dana.
Na prvoj slici je kupatilo tj. plocice koje sam negdje ranije pominjala ali nisam imala sliku.
Zatim stepenice koje su nas mucile od izgradnje kuce i napokon ih zavrsismo. Uopste nije trebalo ovako da izgleda ali gdje zivimo dobro je da nisu ostale merdevine. I vjerovatno cemo morati ponovi da farbamo jer je maistor bas zabrljao.
Rasvjeta u kuhinji.
I plocice na terasi ciju sam boju isto tako negdje spominjala pa evo i slika.

http://img136.imageshack.us/i/p9280041.jpg/
http://img380.imageshack.us/i/pa090002.jpg/
http://img504.imageshack.us/i/pa090003.jpg/
http://img376.imageshack.us/i/pa090006.jpg/
http://img245.imageshack.us/i/pa090010.jpg/

http://img136.imageshack.us/gal.php?g=p9280041.jpg

Da, nisu lose ispale ali su nas bas namucile. Malo su svjetlije a ovdje na slici su skoro skroz crne. Lose su ofarbane sto se ovdje ne vidi pa zbog toga nisam zadovoljna ali pokusacemo nesto da prepravimo.
Vode na sprat tj. gore su nam sobe za spavanje, garderoba i kupatilo, a dole je dnevna, trpezarija, kuhinja, soba za goste (ili radna soba) i manje kupatilo.
Inace ovo je galerija iznad dnevne sobe odakle stepenice vode na sprat.
Sada sam u nedoumici kakvu ogradu stavljati, da li inoks, staklo ili kovano gvozdje, ali sacekacemo jos malo sa ogradom dok ne vidimo u kom smjeru cemo ici sa namjestajem.
Kada nemas nekoga zaduzenog za uredjenje enterijera onda je jako tesko opremiti ovako otvoren i povezan prostor a da sve cini jednu cjelinu.
Sve vise razmisljam o tome da angazujemo nekoga :think:

Da, nisu lose ispale ali su nas bas namucile. Malo su svjetlije a ovdje na slici su skoro skroz crne. Lose su ofarbane sto se ovdje ne vidi pa zbog toga nisam zadovoljna ali pokusacemo nesto da prepravimo.
Vode na sprat tj. gore su nam sobe za spavanje, garderoba i kupatilo, a dole je dnevna, trpezarija, kuhinja, soba za goste (ili radna soba) i manje kupatilo.
Inace ovo je galerija iznad dnevne sobe odakle stepenice vode na sprat.
Sada sam u nedoumici kakvu ogradu stavljati, da li inoks, staklo ili kovano gvozdje, ali sacekacemo jos malo sa ogradom dok ne vidimo u kom smjeru cemo ici sa namjestajem.
Kada nemas nekoga zaduzenog za uredjenje enterijera onda je jako tesko opremiti ovako otvoren i povezan prostor a da sve cini jednu cjelinu.
Sve vise razmisljam o tome da angazujemo nekoga :think:

Jako ti je lep stan... zaista... tj.kuća...:D

Moj savet ti je da ne angažuješ nikoga... veruj mi...
Ništa ti neće reći, što već ne znaš..

Back