Adaptacija stana od poda do plafona

marice, ja rucke za kuhinju nisam kupovala, to uđe u cenu kuhinje.
evo nekoliko fotki mog stana, jos uvek sve izgleda kao u salonu nameštaja jer nismo uselili i doneli naše sitnice:D
ne može da se obuhvati celina, samo ovako iz delova, šta mogu kad je veliko:cool::mrgreen:

Stan ti je fantastican!
Imamo dosta slican ukus, moja dnevna soba je je smedja-crvena kombinacija, a frizider nam je isti:)))
Bice muke da se rucice od frizidera sjaje, sad se kajem sto nisam kupila sa crnim ruckama...ali..

Nek ti je sretno useljenje u novi dom:D

malicicak srce, jesi probala na onim linkovima sto sam ti ostavila?
btw zasto sbs frizider? po mom skromnom misljenju to je totalno bacanje love, jer realno vise prostora imas u klasicnom kombinovanom.....

Jesam mico.
Zvala sam, samo na jednom mestu ima neka varijanta... slična... ali koštaju od 260.000 pa nadalje... a malo mi je bezveze bacati toliki novac na frižider, a i širi je 20 cm pa ne odgovara... jer onda gubim vitrinu ili onaj deo za flaše...:(

Ne znam šta da radimo, da li da uzmemo ugradni kombinovani ili sbs redovni?
A videla si kako bi dobro izgledala kuhinja da nađem ugradni.:(

Ne znam ni sama.

Jesam mico.
Zvala sam, samo na jednom mestu ima neka varijanta... slična... ali koštaju od 260.000 pa nadalje... a malo mi je bezveze bacati toliki novac na frižider, a i širi je 20 cm pa ne odgovara... jer onda gubim vitrinu ili onaj deo za flaše...:(

Ne znam šta da radimo, da li da uzmemo ugradni kombinovani ili sbs redovni?
A videla si kako bi dobro izgledala kuhinja da nađem ugradni.:(

Ne znam ni sama.

ma uzmes ugradni kombinovani i neces se kajati. ;)
e sad, ono sto nikako ne mogu da razumem, dakle nikako. osoba koja ti je radila projekat kuhinje. pa kako nije dala ponudu elemenata koje ucrtava sa sve cenama?? ja ne znam na koju foru projektuje kuhinju bez dimenzija?? osnova je da ti ucrta nesto i da ti otprilike ponudu koliko to kosta jer u slucaju da ti je preskupo ona/on mora da ti radi novi projekat. grrrrrrr pobesnim kad vidim kakvih amatera ima :evil: bitno je da ima lap top i autocad ili max i ona/on misli da je to sve.:evil:

Triba mi pomoć. Kako očistiti mat podne pločice ? Toliko su primile na sebe svega i svačega, majstori kada su pituravali zidove, cipelama su totalno sve zaprljali :neutral: .

Znate neko efikasno sredstvo za čišćenje ?

mozes ih ocistiti bilo kojim sredstvom kojim se ciste i sjajne plocice
fleke od bilo koje farbe mozes ocistiti razredjivacem, plocicama nece nista biti

piturati = farbati, bojiti (neko je pitao) ;)

mali cicak,

nemam iskustva sa ugradnim firziderima, ali nekoliko mojih prijatelja se zalilo da se oni brze kvare i kazu da ih vise nikada ne bi uzeli
postoje lepi kombinovani frizideri vecih dimenzija u retro stilu i raznim bojama, koji bi se uklopili u tvoju kuhinju, samo nisam sigurna da ih ima na nasem trzisu, raspitaj se
negde sam videla slike, ako naletim ponovo, poslacu ti ih

ma uzmes ugradni kombinovani i neces se kajati. ;)
e sad, ono sto nikako ne mogu da razumem, dakle nikako. osoba koja ti je radila projekat kuhinje. pa kako nije dala ponudu elemenata koje ucrtava sa sve cenama?? ja ne znam na koju foru projektuje kuhinju bez dimenzija?? osnova je da ti ucrta nesto i da ti otprilike ponudu koliko to kosta jer u slucaju da ti je preskupo ona/on mora da ti radi novi projekat. grrrrrrr pobesnim kad vidim kakvih amatera ima :evil: bitno je da ima lap top i autocad ili max i ona/on misli da je to sve.:evil:

Nama nije trebala ponuda za kuhinju, već samo crtež, jer smo već znali gde ćemo je praviti.
Imamo mi dimenzije, tj.tehnički crtež kuhinje.;)

Ta žena što nam radi enterijer je inače jedna od boljih... stanovi koje je ona radila izlaze i u novinama, tipa Bravacasa... mada ja i dalje nisam zadovoljna njenim radom...

Nama nije trebala ponuda za kuhinju, već samo crtež, jer smo već znali gde ćemo je praviti.
Imamo mi dimenzije, tj.tehnički crtež kuhinje.;)

Ta žena što nam radi enterijer je inače jedna od boljih... stanovi koje je ona radila izlaze i u novinama, tipa Bravacasa... mada ja i dalje nisam zadovoljna njenim radom...

ne mislim na ponudu za kuhinju vec ponuda za belu tehniku. to se tako radi, mislim pravi dizajneri tako rade a njeni radovi mogli su izaci i u times ali zena pojma nema. znaci, ne moze se raditi tehnicki crtez bez bele tehnike!!! potrebno je ispitati klijente otprilike sta zele (ugradnu, obicnu b tehniku), naci istu po povoljnim cenama u gradu i ponuditi im. e onda kada se klijenti odluce za belu tehniku, tek onda se radi tehnicki crtez i sve ostalo prema dimenzijama bele tehnike!

nije ni cudo sto si nezadovoljna njenim radom.

upravo tako! nama kada je kontura radila kuhinju, rekli su nam koju belu tehniku preporucuju i sta bi najbolje islo uz nasu kuhinju, i dali nam cene. mi smo, doduse, sami kupili tehniku, posle im dali mere, ali smo aspirator uzeli preko njih od Fabera. Nama su napravili masku i gornji element (iznad) za side by side frizider, tako da se lepo uklopio u kuhinju.

kwinsi,stan ti je predivan!!! svaka cast,uzivaj u njemu... ja licno volim ´´smirenije´´ varijante.

naime, svratih na ovu temu... uselila sam u stan pre dva meseca. jos sam u fazi sredjivanja,namestanja... sutra konacno stize garnitura za dnevnu. bez boja. e sad, treba mi vase misljenje. zidovi su vanila boje, i ideja mi je bila da sve bude u tim nekim mirnim i toplim nijansama, npr. zavese,tepih,jastucici da budu kapucino boje (ne sve da bude jednobojno,nego da ta kapucino bude osnovna boja) ali nadjoh neke ljubicaste zavese i ne izlaze mi iz glave. mislite li da ce izgledati napadno,ako na te vanila zidove,bez garnituru, vitrinu i komodu kambinacije belo-kapucino, dodju te ljubicaste zavese,a onda i ostali detalji u toj boji? svako misljenje i ideja je dobrodosla. hvala unapred...

kwinsi,stan ti je predivan!!! svaka cast,uzivaj u njemu... ja licno volim ´´smirenije´´ varijante.

naime, svratih na ovu temu... uselila sam u stan pre dva meseca. jos sam u fazi sredjivanja,namestanja... sutra konacno stize garnitura za dnevnu. bez boja. e sad, treba mi vase misljenje. zidovi su vanila boje, i ideja mi je bila da sve bude u tim nekim mirnim i toplim nijansama, npr. zavese,tepih,jastucici da budu kapucino boje (ne sve da bude jednobojno,nego da ta kapucino bude osnovna boja) ali nadjoh neke ljubicaste zavese i ne izlaze mi iz glave. mislite li da ce izgledati napadno,ako na te vanila zidove,bez garnituru, vitrinu i komodu kambinacije belo-kapucino, dodju te ljubicaste zavese,a onda i ostali detalji u toj boji? svako misljenje i ideja je dobrodosla. hvala unapred...

zasto da ne? treba razbiti monotoniju :D

ne mislim na ponudu za kuhinju vec ponuda za belu tehniku. to se tako radi, mislim pravi dizajneri tako rade a njeni radovi mogli su izaci i u times ali zena pojma nema. znaci, ne moze se raditi tehnicki crtez bez bele tehnike!!! potrebno je ispitati klijente otprilike sta zele (ugradnu, obicnu b tehniku), naci istu po povoljnim cenama u gradu i ponuditi im. e onda kada se klijenti odluce za belu tehniku, tek onda se radi tehnicki crtez i sve ostalo prema dimenzijama bele tehnike!

nije ni cudo sto si nezadovoljna njenim radom.

Ovo smo nedavno saznali, kad smo napali čoveka koji nam radi stolariju, što ne počinje kuhinju.. on nam kaže tek kad kupite sve to onda počinjemo... i u pravu je...

Moja mico, da sam znala koliko ću sebi živaca pokidati gradnjom kuće, ne bi je ni gradila... majke mi...:neutral:
Stalno neke zajebancije oko majstora, već mi je pun k... od zahteva, pitanja, donesi ovo, donesi ono...
A sa momkom sam stalno u svađi, opet zbog kuće...:(
Ma da poludiš...

Majstor za pikovanje trebao juče da počne u 7... došao gospodin u 9, i počeo da nabraja šta sve treba kupiti i doneti...:eek: ... umesto da je to rekao u petak i sve bi već bilo tamo...:evil:
Srečom pa nisam bila tamo, oduvala bih ga... :evil:
Svi su bre isti...
A gospoda koja rade pločice, njih smo jedva navukli da dođu sutra, da izaberemo boje fugne, jer mi idemo na more... i tu sam popizdela, jer neću biti tu, ko zna šta će uraditi...:besna:

Neko moje amatersko misljenje je da slobodno mozes da ubacis bilo koju boju jer ti je osnova u principu neutralna, a mozes i tako da ostavis sto bi isto bilo prijatno i interesantno a da monotoniju razbijes malo jacim nijansama iz iste palete boja. Mozes da stavis i one "lanene" ( ne znam kako se tacno zovu te zavjese) a da ti detalji budu u nekoj venge varijanti kao sto su ramovi za slike, vazna ili neka ikebana sa kamencicima (meni je to bas interesantno)
A ako su ti te ljubicaste toliko prirasle srcu onda slobodno zasto da ne a detalje da ides u nekoj boji lavande ili jorgovana.
A u ostalom mozes da isprobas pa ako ti se ne svidi uvijek mozes da ih prebacis u spavacu sobu ili na neko drugo mjesto, ipak su zavjese u pitanju a ne ne daj boze garnitura pa ako ne odgovara sta onda sa njom :D
Inace svidja mi se tvoj izbor boja i bas bi volila da vidim sliku jer sam i ja razmisljala da idem u tom pravcu ali tek smo kod poda nacekacu se ja jos do namjestaja :bye:

Moja mico, da sam znala koliko ću sebi živaca pokidati gradnjom kuće, ne bi je ni gradila... majke mi...:neutral:
Stalno neke zajebancije oko majstora, već mi je pun k... od zahteva, pitanja, donesi ovo, donesi ono...
A sa momkom sam stalno u svađi, opet zbog kuće...:(
Ma da poludiš...

Svi su bre isti...

Jao kako mi sve ovo zvuci poznato ali mi smo to bas razvukliiiiiiiiiii i eto vec pune 3 godine ko o cemu ja o kuci.
Dogovor je bio prvo kuca pa vjencanje ali kako su nam majistori vrijedni ima da ostanem neudata i da zivim sa mackama u nekoj garsonjeri :sad2:

Neko moje amatersko misljenje je da slobodno mozes da ubacis bilo koju boju jer ti je osnova u principu neutralna, a mozes i tako da ostavis sto bi isto bilo prijatno i interesantno a da monotoniju razbijes malo jacim nijansama iz iste palete boja. Mozes da stavis i one "lanene" ( ne znam kako se tacno zovu te zavjese) a da ti detalji budu u nekoj venge varijanti kao sto su ramovi za slike, vazna ili neka ikebana sa kamencicima (meni je to bas interesantno)
A ako su ti te ljubicaste toliko prirasle srcu onda slobodno zasto da ne a detalje da ides u nekoj boji lavande ili jorgovana.
A u ostalom mozes da isprobas pa ako ti se ne svidi uvijek mozes da ih prebacis u spavacu sobu ili na neko drugo mjesto, ipak su zavjese u pitanju a ne ne daj boze garnitura pa ako ne odgovara sta onda sa njom :D
Inace svidja mi se tvoj izbor boja i bas bi volila da vidim sliku jer sam i ja razmisljala da idem u tom pravcu ali tek smo kod poda nacekacu se ja jos do namjestaja :bye:

hvala daisy... sutra stize garnitura konacno, kad sve uklopim, postavicu slicice (naucicu da smanjujem :dash::dash::dash:) ovako mogu samo da skinem sa sajtova gde sam sta kupovala, pa da stavim...a te zavese su mi bas legle na srce, mada nisu nista specijalno. i jesu boje jorgovana i danima zamisljam kako ulazim u dnevnu bojim se da to ne bi bilo to. mislim da ce jako bosti oci. a iskreno, nisam pri parama, pa da sad kupim i njih sve te detalje,pa i neku rezervnu varijantu...

Back