srecna mama
Primećen član
- Poruka
- 867
Kvinsi srecno useljenje 
jako je lepo i efektno

jako je lepo i efektno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Stan ti je fantastican!
))
.Triba mi pomoć. Kako očistiti mat podne pločice ? Toliko su primile na sebe svega i svačega, majstori kada su pituravali zidove, cipelama su totalno sve zaprljali.
Znate neko efikasno sredstvo za čišćenje ?
malicicak srce, jesi probala na onim linkovima sto sam ti ostavila?
btw zasto sbs frizider? po mom skromnom misljenju to je totalno bacanje love, jer realno vise prostora imas u klasicnom kombinovanom.....

Jesam mico.
Zvala sam, samo na jednom mestu ima neka varijanta... slična... ali koštaju od 260.000 pa nadalje... a malo mi je bezveze bacati toliki novac na frižider, a i širi je 20 cm pa ne odgovara... jer onda gubim vitrinu ili onaj deo za flaše...
Ne znam šta da radimo, da li da uzmemo ugradni kombinovani ili sbs redovni?
A videla si kako bi dobro izgledala kuhinja da nađem ugradni.
Ne znam ni sama.
bitno je da ima lap top i autocad ili max i ona/on misli da je to sve.
Triba mi pomoć. Kako očistiti mat podne pločice ? Toliko su primile na sebe svega i svačega, majstori kada su pituravali zidove, cipelama su totalno sve zaprljali.
Znate neko efikasno sredstvo za čišćenje ?
ma uzmes ugradni kombinovani i neces se kajati.
e sad, ono sto nikako ne mogu da razumem, dakle nikako. osoba koja ti je radila projekat kuhinje. pa kako nije dala ponudu elemenata koje ucrtava sa sve cenama?? ja ne znam na koju foru projektuje kuhinju bez dimenzija?? osnova je da ti ucrta nesto i da ti otprilike ponudu koliko to kosta jer u slucaju da ti je preskupo ona/on mora da ti radi novi projekat. grrrrrrr pobesnim kad vidim kakvih amatera imabitno je da ima lap top i autocad ili max i ona/on misli da je to sve.
![]()
Nama nije trebala ponuda za kuhinju, već samo crtež, jer smo već znali gde ćemo je praviti.
Imamo mi dimenzije, tj.tehnički crtež kuhinje.
Ta žena što nam radi enterijer je inače jedna od boljih... stanovi koje je ona radila izlaze i u novinama, tipa Bravacasa... mada ja i dalje nisam zadovoljna njenim radom...
kwinsi,stan ti je predivan!!! svaka cast,uzivaj u njemu... ja licno volim ´´smirenije´´ varijante.
naime, svratih na ovu temu... uselila sam u stan pre dva meseca. jos sam u fazi sredjivanja,namestanja... sutra konacno stize garnitura za dnevnu. bez boja. e sad, treba mi vase misljenje. zidovi su vanila boje, i ideja mi je bila da sve bude u tim nekim mirnim i toplim nijansama, npr. zavese,tepih,jastucici da budu kapucino boje (ne sve da bude jednobojno,nego da ta kapucino bude osnovna boja) ali nadjoh neke ljubicaste zavese i ne izlaze mi iz glave. mislite li da ce izgledati napadno,ako na te vanila zidove,bez garnituru, vitrinu i komodu kambinacije belo-kapucino, dodju te ljubicaste zavese,a onda i ostali detalji u toj boji? svako misljenje i ideja je dobrodosla. hvala unapred...
ne mislim na ponudu za kuhinju vec ponuda za belu tehniku. to se tako radi, mislim pravi dizajneri tako rade a njeni radovi mogli su izaci i u times ali zena pojma nema. znaci, ne moze se raditi tehnicki crtez bez bele tehnike!!! potrebno je ispitati klijente otprilike sta zele (ugradnu, obicnu b tehniku), naci istu po povoljnim cenama u gradu i ponuditi im. e onda kada se klijenti odluce za belu tehniku, tek onda se radi tehnicki crtez i sve ostalo prema dimenzijama bele tehnike!
nije ni cudo sto si nezadovoljna njenim radom.

... umesto da je to rekao u petak i sve bi već bilo tamo...

kwinsi,stan ti je predivan!!! svaka cast,uzivaj u njemu... ja licno volim ´´smirenije´´ varijante.
naime, svratih na ovu temu... uselila sam u stan pre dva meseca. jos sam u fazi sredjivanja,namestanja... sutra konacno stize garnitura za dnevnu. bez boja. e sad, treba mi vase misljenje. zidovi su vanila boje, i ideja mi je bila da sve bude u tim nekim mirnim i toplim nijansama, npr. zavese,tepih,jastucici da budu kapucino boje (ne sve da bude jednobojno,nego da ta kapucino bude osnovna boja) ali nadjoh neke ljubicaste zavese i ne izlaze mi iz glave. mislite li da ce izgledati napadno,ako na te vanila zidove,bez garnituru, vitrinu i komodu kambinacije belo-kapucino, dodju te ljubicaste zavese,a onda i ostali detalji u toj boji? svako misljenje i ideja je dobrodosla. hvala unapred...

Neko moje amatersko misljenje je da slobodno mozes da ubacis bilo koju boju jer ti je osnova u principu neutralna, a mozes i tako da ostavis sto bi isto bilo prijatno i interesantno a da monotoniju razbijes malo jacim nijansama iz iste palete boja. Mozes da stavis i one "lanene" ( ne znam kako se tacno zovu te zavjese) a da ti detalji budu u nekoj venge varijanti kao sto su ramovi za slike, vazna ili neka ikebana sa kamencicima (meni je to bas interesantno)
A ako su ti te ljubicaste toliko prirasle srcu onda slobodno zasto da ne a detalje da ides u nekoj boji lavande ili jorgovana.
A u ostalom mozes da isprobas pa ako ti se ne svidi uvijek mozes da ih prebacis u spavacu sobu ili na neko drugo mjesto, ipak su zavjese u pitanju a ne ne daj boze garnitura pa ako ne odgovara sta onda sa njom
Inace svidja mi se tvoj izbor boja i bas bi volila da vidim sliku jer sam i ja razmisljala da idem u tom pravcu ali tek smo kod poda nacekacu se ja jos do namjestaja![]()

) ovako mogu samo da skinem sa sajtova gde sam sta kupovala, pa da stavim...a te zavese su mi bas legle na srce, mada nisu nista specijalno. i jesu boje jorgovana i danima zamisljam kako ulazim u dnevnu bojim se da to ne bi bilo to. mislim da ce jako bosti oci. a iskreno, nisam pri parama, pa da sad kupim i njih sve te detalje,pa i neku rezervnu varijantu...Posjedujem stan koji je potrebno renovirati od poda do plafona pa bi mi dobro došle kakve ideje o uređenju stana,stan je inače dvosoban.
ripremi zivce!