ADA CIGANLIJA

• Začetnik teme Začetnik teme ica69
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Да ли неко од вас можда зна шта представља онај гвоздени украс на Ади што стоји већ сигурно две деценије, а у облику је крила (бар мене на то подсећа)? Налази се поред Stonehenge-a. Увек ме је то занимало, а ништа нисам нашла на нету нити ико зна кога сам питала. :think:

Ekološka predstava na Adi Ciganliji

Ekološka verzija priče "Tri praseta" odigrala se u petak u 10. 30 časova na Adi Ciganliji. Glumci pozorišta "Dečja zemlja"pokazala je mališanima kako kamena vuna može ne samo da uštedi energiju i zaštiti životnu okolinu, već i da spase prasiće pred nasrtajima zlog vuka.

Mališani su kroz predstavu, a odmah potom i kroz druženje sa vatrogascima saznali kako sprečiti požar i kako se zaštititi u slučaju izbijanja vatre. Ekološku predstavu organizovala je kompanija Knauf Insulation koja proizvodi izolacione materijale koji izlaze u susret rastućoj potrebi za energetskom efikasnošću.

Tamo koliko sam video manje ali ipak ima svetla...Super je voziti noću poseban osećaj al budi oprezan i zbog kola i zbog motora i zbog pešaka...Najkasnije sam vozio oko 24...

a kad krenu motorima kroz masu koja seta adom, pa zastaju pred kaficima...cista promocija
motori ladno jurisaju stazom,iako nemaju pravo.gospoda organi ih uopste ne teraju/kaznjavaju.pa nisu li jedne godine unesrecili mladu zenu,koja je vozila rolere,i da bi izbeg;a sudar sa majmunom i ljutom masinom,skrene sa staze i slomi mislim skocni zglob.kazu da se unesrecila za sva vremena.i sta?nikom nista.

Kako su super(?!) oni koelneri npr u Koketi kad si neodlučan šta da uzmeš ogroman izbor bwe oni te smucaju pa uzmeš i ono što hoćeš i ono što nećeš:lol:Mada onaj sok od ribizle je bio...Mmm exquisite...A i ice coffee...

02.01.2013

Back