ADA CIGANLIJA

• Začetnik teme Začetnik teme ica69
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uu pa to je standardna pojava i na bazenima..ali je fora uopsteno da se vodi racuna o usima i da se ciste..2 ortaka tako im se zapusilo tek kad su usli u more pa su isli na odcepljenje..koji su to cepovi ispadali majko mila

Group-1-P1088197_P1088202-6-images0000-for-web.jpg

Group-2-P1088218_P1088226-8-images0000for-web.jpg

P1088206ps.jpg

Poslednja izmena:
...a, kad su ove slike urađene Grebo..sada sigurno nisu...ja bila skoro, i zgorzila
se od prljavštine, pliva masnoća po vodi koja inače stoji ne radi, ne mrda kao
bara...znam da će me sad mnogi napasti samo tak..al:whistling:
...tako je kako je pljavo da te je strah da prst umočiš u nju, a da pre toga ne
prihvatiš činjenicu da se od svačega tamo možeš zaraziti...

.. evo ja, kao po običaju kasnim, ali moram da ti pojasnim neke stvari!!! ispred ade se nalazi jedno malo jezero, koje se naziva taložnik, u njega se upumpava voda iz save( kroz filtere koji odstranjuju mehaničke nečistoće),
koja u istom odstoji par dana, a zatim se upumpava u veliko jezero( kod skijaša), i na drugoj strani jezera( kod vodoskoka) se nalazi još jedna pumpa, kojom se izbacuje voda iz jezera u marinu...
e sad, ono što si spomenula, da se pojavljuju masne fleke po površini.. istina je, to se dešava kada su izuzetno visoke temperature, 27 pa na više( vode), ali samo zbog ne ažurnosti uprave ade, kada bi se voda redovno ispumpavala to se nebi dešavalo...
.. au umorih se...

Poslednja izmena:
:lol:
Mislim da taj zna sta radi... za razliku od publike :)

Taj pajser sto seta po ledu je po meni, idiot. Da je propao, i krenuo da se utapa, zapomaze, garantovano bi se jos neko od prolaznika pokvasio, pa onda hitna pomoc, policija, guzva..cemu to? On je lepo trebao doci u pola noci, da ga niko ne vidi, pa ako propadne, nikom nista.

Back