Aruta
Početnik
- Poruka
- 29
E kakva je voda sada na Adi? Jel ce moci posle skole da se rashladi napregnut mozak?xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ја сам првог био до Аде. Ада је пуна патака и галебова. Кафићи пуни људи. Зимска чаролија целом дужином. Прелепо.![]()

...a, kad su ove slike urađene Grebo..sada sigurno nisu...ja bila skoro, i zgorzila
se od prljavštine, pliva masnoća po vodi koja inače stoji ne radi, ne mrda kao
bara...znam da će me sad mnogi napasti samo tak..al
...tako je kako je pljavo da te je strah da prst umočiš u nju, a da pre toga ne
prihvatiš činjenicu da se od svačega tamo možeš zaraziti...
.. evo ja, kao po običaju kasnim, ali moram da ti pojasnim neke stvari!!! ispred ade se nalazi jedno malo jezero, koje se naziva taložnik, u njega se upumpava voda iz save( kroz filtere koji odstranjuju mehaničke nečistoće),
koja u istom odstoji par dana, a zatim se upumpava u veliko jezero( kod skijaša), i na drugoj strani jezera( kod vodoskoka) se nalazi još jedna pumpa, kojom se izbacuje voda iz jezera u marinu...
e sad, ono što si spomenula, da se pojavljuju masne fleke po površini.. istina je, to se dešava kada su izuzetno visoke temperature, 27 pa na više( vode), ali samo zbog ne ažurnosti uprave ade, kada bi se voda redovno ispumpavala to se nebi dešavalo...
.. au umorih se...
Zanimljivo... nikada nisam bio na Adi u zimsko vreme... a mogao bih![]()

Eo ga danas lik preso 2x bez blama preko leda..ono narod gleda i navija da propadne![]()

Mislim da taj zna sta radi... za razliku od publike![]()

.. blay watch:
![]()