ADA CIGANLIJA

• Začetnik teme Začetnik teme ica69
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
fish2-1.jpg

Ето баш пишем неки семинарски о туризму на Чукарици и нешто размишљам...
Како одвести туристу на Аду Циганлију? Име овог Речног острва асоцира људе на нешто одвратно и прљаво. Ето да сам ја туриста и да ме неко жели одвести на локалитет звани рецимо '' Цигина пољана '' ја бих се запитао на шта личи место ако такво име носи? Такође сам приметио да многи људи овај додатак Циганлија готово да и не користе.

Мислим заиста... Ко би се пожелео окупати на месту званом Циганлија?

naziv jeste malo bzv,mada nasu lepoticu gotovo svi oslovljavaju samo prvim delom-ada
ako neko i ima iskrivljenu sliku o izgledu tog mesta-sve sumnje ce biti otklonjene kad obidje adu
ada je cista i carobna

DSC06487-1.jpg

DSC06499-1.jpg

p.s.sta vredi recimo sutomoru sto nema niceg u svom imenu sto bi asociralo na prljavstinu,a kad odes tamo slogiras se od toliko prljavstine u turistickom mestu i jos u ekoloskoj drzavi

...a, kad su ove slike urađene Grebo..sada sigurno nisu...ja bila skoro, i zgorzila
se od prljavštine, pliva masnoća po vodi koja inače stoji ne radi, ne mrda kao
bara...znam da će me sad mnogi napasti samo tak..al:whistling:
...tako je kako je pljavo da te je strah da prst umočiš u nju, a da pre toga ne
prihvatiš činjenicu da se od svačega tamo možeš zaraziti...

...da se ne zavaravamo, more je nešto drugo, pa čak i u Sutomoru koje jeste
poznato kao mesto nekad najprljavije na CG primoruju, nije se ono samo isprljalo,
osim kad cveta, pa izbacuje višak trave što je samo prirodni proces...sve ostalo
isprljaju turisti...:heart:..da se svi koji odu tamo ponašaju kao što se ponašaju
u nekoj drugoj stranoj zemlji gde im ne pada na pamet da bace bilo šta van
korpe za smeće, jer ih čeka velka novčana kazna...ne bi ni tamo bilo tako kako je.....:ok:

@afrodita
fotke napravljene prosle godine...i ove sam bila,doduse manje nego prosle,ali je isto bilo cisto kad sam bila.
u sutomore sam isla zadnjih 5g,kante za djubre se uopste ne vide od otpada,kao da ih niko ne prazni...a gradsku cistocu sam videla par puta u blizini dva velika kontejnera prepuna djubreta koje se dimi.i to u 17h!!Oni imaju cudan nacin `odnosenja` smeca.zapale ga po najvecoj vrucini.uzas.
fekalije koje u prilicnom broju plivaju blizu obale....opste je poznato kako je kod njih resen odvod/kanalizacija.
ja o tome pricam.
tako da....ada je kraljica

..iskreno u Sutomoru u životu nisam letovala, ni primakla se njihovoj plaži
nisam...i kako je to kod njih regulisano ne bi mogla da tvrdim 100% ali znam
da je na Adi katastrofa....jedna velika bara...koja je uvek zamućena a po
površini pliva svega i svačega...svaka čast ko voli neka ide i kupa se tamo...
...ja ne bi nikad, pa kad bi celog života otala željna kupanja...ok da se osunčaš
pa na tuš..tako može...ali da se kupam u onome....daleko bilo...:mrgreen:

Ада понекад јесте на неким местима прљава али то службе за чишћење очисте, а и тамо где има доста купача замути се али то није прљавштина него само земља са дна која се дигне, али постоје места где има мање купача где је чиста вода. Купао сам се на Ади годинама, тј. од рођења јер живим близу Аде, и никад нисам имао проблема на кожи али разумем људе који имају осетљиву кожу па им смета речна вода. Иначе, Афродита јесте да језерска вода стоји али стоји и морска. Не бих да коментаришем стање у Црној Гори јер одавно тамо нисам био нити ми пада на памет да идем више после свих непријатности које сам доживео од мештана само зато што сам из Београда, али знам да немају ни пијаће воде па људи добијају свакакве заразе.

a na kojoj strani se kupas?ja na makiskoj,izmedju pinokija i `sex i grad`

Царице! Тако те волим! Волим девојке које се купају на Ади а не оне које се пренемажу и купају само на мору, ко да је море нешто много чистије. Сад знам где се купаш па могу да те нађем, хехехехе! Шалим се! Могли би отићи заједно ако си слободна али је већ крај лета па изгледа је са топлим данима завршено колико видех у прогнози на једном сајту. Али можемо да прошетамо Адом, ако си слободна? Хехехехе!

Царице! Тако те волим! Волим девојке које се купају на Ади а не оне које се пренемажу и купају само на мору, ко да је море нешто много чистије. Сад знам где се купаш па могу да те нађем, хехехехе! Шалим се! Могли би отићи заједно ако си слободна али је већ крај лета па изгледа је са топлим данима завршено колико видех у прогнози на једном сајту. Али можемо да прошетамо Адом, ако си слободна? Хехехехе!

:hahaha: koji car! :rotf::klap:

Back