Aci Srbinu okrenuli leđa EU, Ameri, Turci a bogami i Rusi

pop80

Elita
Poruka
16.199
Vučić predsednik Ćacilenda i okoline se godinama javno hvali odličnim odnosima sa svima od Australije do Amerike. Moj brat Si, moj brat Erdogan, naš velki prijatelj Makron! Tramp Srbin naš prijatelj! Moja sestra Merkel, moj tata Musliju.. moj odličan prijatelj Kurti, moj brat Rama ...

Šta se desilo da su mu svi sem Kurtija okrenuli leđa?

Ameri sankcije i takse najveće Srbiji, tamo na onom samitu nisu hteli ni na večeru da ga pozovu, nije bilo mesta za njega nego mu naručili čizburger iz Meka i poslali ga u hodnik da jede.. EU ga odjbala maksimalno, Erdogan naoružao Kosovo... evo i Rusi neće da ga slušaju pa kuka kako su ga i oni razočarali!

Da li je vreme da spoljnu diplomatiju ponovo preuzme Dačić kome je to bolje išlo.. pevao je Osman Agu Erdoganu i ovaj nas nije dirao.. plus su bratski Esvantini i Zelenoortska ostrva dok je mali Sloba bio glavni za odnose sa inostranstvom povukli priznaje Kosova!

„Na svim frontovima mi vidimo da imamo samo gubitke, a ne bilo kakve dobitke. Sa Evropskom unijom koja je nominalno naš najveći partner i trebalo bi da bude budućnost Srbije – odnosi su zahlađeni, a pregovori zamrznuti. Postoje samo relativno solidni odnosi sa Nemačkom i Francuskom, ali to je zahvaljujući interesu Berlina za litijum i Pariza da nam proda rafale. Sa ostatkom Unije su loši odnosi"

Vučić predsednik Ćacilenda i okoline se godinama javno hvali odličnim odnosima sa svima od Australije do Amerike. Moj brat Si, moj brat Erdogan, naš velki prijatelj Makron! Tramp Srbin naš prijatelj! Moja sestra Merkel, moj tata Musliju.. moj odličan prijatelj Kurti, moj brat Rama ...

Најгоре је то што сад има једино нас :think:

I Vujadin Savic je okrenuo ledja, ali transvestitu

WhatsApp Image 2025-10-13 at 09.21.47.jpeg

Најгоре је то што сад има једино нас :think:
E da ova rečenica ima tačno značenje, baš kakvo treba :lol: ...
Šta bi nam više trebalo od toga da imamo “samo” nas?
Čak zvuči i poetično, kao iz neke pesme ...

A da li mi znamo da imamo sami samo nas?
Toliko dugo smo potlačeni, bojim se da smo zaboravili šta je normalno više ...

Ah da, Vučić.. predsjednik Ćacilenda i okoline, brat svakome od Australije do Amerike, sestra Merkel, tata Musliju… pravi međunarodni obiteljski reunion.

A onda bum, svi okrenuli leđa, Amerikanci šalju cheeseburger iz Meka, EU ga ignorira, Erdogan naoružava Kosovo, Rusi ga razočarali…
Čista drama za jednu osobu koja misli da je diplomacija igra.

Ameri sankcije i takse najveće Srbiji, tamo na onom samitu nisu hteli ni na večeru da ga pozovu, nije bilo mesta za njega nego mu naručili čizburger iz Meka i poslali ga u hodnik da jede.. EU ga odjbala maksimalno, Erdogan naoružao Kosovo... evo i Rusi neće da ga slušaju pa kuka kako su ga i oni razočarali!

Da li je vreme da spoljnu diplomatiju ponovo preuzme Dačić kome je to bolje išlo.. pevao je Osman Agu Erdoganu i ovaj nas nije dirao.. plus su bratski Esvantini i Zelenoortska ostrva dok je mali Sloba bio glavni za odnose sa inostranstvom povukli priznaje Kosova!
На страну суштинске разлике, "наш мали дебели" је једини коме је политика занимање! Добро и Хамдија, али он је невероватно непопуларан без обзира на знање и искуство и време му је за политичку пензију. Све је пробао и ништа му није пошло за руком. Нека пише књигу, сигурно би имао шта да каже о догађајим у УН и осталом.

На страну суштинске разлике, "наш мали дебели" је једини коме је политика занимање! Добро и Хамдија, али он је невероватно непопуларан без обзира на знање и искуство и време му је за политичку пензију. Све је пробао и ништа му није пошло за руком. Нека пише књигу, сигурно би имао шта да каже о догађајим у УН и осталом.

Хамдија је одавно напустио блато српске политике.

Опет, он има силне чколице, далеко квалитетније од школица Муслија, тако да може да нађе који год посао пожели.

Спремао се за рад по светским банкама, али је после стеченог политичког искуства прерастао банке и сад ради озбиљније ствари.

Ja mislim da ne postoji nijedna država na svetu koja nas ne mrzi onako iz dna duše. Sve zahvaljujući mudroj spoljnoj politici Aljeka Muslijua. Možda jedino Rumuni nas ne mrze, ne zato što smo im dobri nego što je Rumunija država koju inače boli koorac za sve na svetu pa im je i za nas svejedno.

Onaj ko bude zaseo umesto Aljeka jednog dana, taj se tek sjebao. Smeće koje će ovaj ostaviti iza sebe u ovoj državi neće moći da raščiste ni vanzemaljske tehnologije.

Čak mu okrenuo i njegov prijatelj Rama :D
Rama je za njega faca i neuporedivo se bolje kotira kod kolonijalnih gospodara.
Gledao sam prilog gde Rama baca vrlo drske pošalice na račun Narandžastog ludaka u prisustvu Makrona.
Makron ga još ljubi posle toga.
Jednostavno, čak i da zanemarimo sve aspekte komplikovanih međunarodnih odnosa, sagovornici ulažu ogroman napor da savladaju nelagodu koju u njima izaziva prisustvo Vučića. Takav je.
Sa tim osećanjima se čak ni njegovi roditelji ne mogu izboriti. Niko ga ne voli i nikada nije bio voljen.
Najebali smo mi sa njim.

U naprednoj istoriji Srbije, mi više nemamo prave saveznike. Vučić vodi politiku "prostituisanja", odnosno davanja svima šta god im treba. To je isto kao i one devojke koje se olako daju i misle da je to put da budu prihvaćene. A zapravo je obrnuto, često se doživljavaju jeftinim i posle iskorišćevanja budu odbačene. Takva politika često vodi u propadanje neke države i naroda. Siromašni smo, izolovani, ljudi nam masovno beže, gubimo teritorije.... itd. Čak i ako Vučić napravi zaokret ka zapadu, kako se priča, opet idemo tamo kao podanici i kolonija, ne idemo kao poštovana država. I to je velika razlika.

.........stavi da je i Banja Luka okrenula ledja Vucicu...............da bude uverljivije.

„Na svim frontovima mi vidimo da imamo samo gubitke, a ne bilo kakve dobitke. Sa Evropskom unijom koja je nominalno naš najveći partner i trebalo bi da bude budućnost Srbije – odnosi su zahlađeni, a pregovori zamrznuti. Postoje samo relativno solidni odnosi sa Nemačkom i Francuskom, ali to je zahvaljujući interesu Berlina za litijum i Pariza da nam proda rafale. Sa ostatkom Unije su loši odnosi"

EU Komesari podrzavaju Vladaoca, EU parlamentarci mlitavo ne, a ima gomila nezainteresovanih !!!

EU je po pitanju Srbije neodgovorna i nesavesna, kao i 90-tih !

Ćacilend još uvek stoji, centar grada blokiran smeće i smrad na sve strane
a mi se bavimo spoljnopolitičkim statusom Srbije.
e moja braćo!
Спољно политички статус је све! Гледао сам огромне депоније у центру Приштине, највећа је била испред Врањевца, па доживеше да их пола света сматра "државом". Депоније су у међувремену нестале. Нека Србија врати свој интегритет обрачуном са АВ хоботницом, а Градска чистоћа ће за недељу дана да отера "Ћаћиленд" на сметлиште историје.

Back