Accessories - naočare, novčanici, marame, šeširi...

Cao,
imam suncane naocare za sva godisnja doba, u bojama, raznih modela i boja, ... uvek ih nosim kad sam na otvorenom, jer nosim kontaktna sociva, tako da mi i najmanje bljeskanje sunca, vetar, itd. izaziva suzenje ociju, pa su suncane naocare pravo resenje za takve problemcice. A pored toga, dobre naocare i uz najjednostavniji izgled (kosa u rep, bez sminke, crne pantalone i majica) daju interesantnu notu ukupnom izgledu.

fino..imas kulturu nosenja.najbitnije od svega je da su naocare sa zastitom bez obzira na model i god.proizvodnje jer prvenstveno sluze za zastitu oka i ocnog dna,a ako finansije dozvoljavaju i neki atraktivniji izgled onda te dve cinjenice u paru daju i savrsen look.p.s. znam mesto gde je najveci izbor u gradu:)

Evo su moje Vogue naočare.
VO238213451.jpg

Pokazale su se kao baš dobre, nosim ih već 5 godina, ali su bile malo skuplje.

:per:

Meni su nekako naocari bas kul :p

I voleo bih da kupim jedne naocari koji cu nositi da budu onako fansy ne one streberkske ali ne ni da licim na Lady Gagu :lol:

Mislim nesto fansy umereno.

Jel mislite da je to kul?:think:

L da probam ili ne?:manikir:

Zasto da ne?Jedan decko u mom komsiluku nosi takve naocare,ali ima foto grej sociva,bez ioptrije,naravno,sluze mu kao suncane naocare.Tako je fansy izgled dopunio kvalitetom.

Da,kao ona za sunce,samo jos bolja.Nisam strucnjak,mogu jedino da ti kazem da su na jakom suncu sasvim crna(ako izaberes da budu crne boje) a kad udjes u prostoriju postaju toliko providna da skoro izgledaju kao obicno staklo.Od sasvim crne do providne menjaju boju zavisno od kolicine svetlosti kojoj si izlozen.Nece ti pokvariti vid.U maku su isto providna,pa ti nece smetati da ih nosis od jutra do sutra.Pitaj opticara,on bolje zna.

Da,kao ona za sunce,samo jos bolja.Nisam strucnjak,mogu jedino da ti kazem da su na jakom suncu sasvim crna(ako izaberes da budu crne boje) a kad udjes u prostoriju postaju toliko providna da skoro izgledaju kao obicno staklo.Od sasvim crne do providne menjaju boju zavisno od kolicine svetlosti kojoj si izlozen.Nece ti pokvariti vid.U maku su isto providna,pa ti nece smetati da ih nosis od jutra do sutra.Pitaj opticara,on bolje zna.

A da ne znas slucajno cenu takvog zadovoljstva :cool:

nosim kackete pred ljeto jer, kada idem na fax,
to je cesto onih sati kada je sunce pod savrsenim uglom da upada u prostor izmedju linje naocara i obrva ... i pravo u oci :neutral:
a posto mi je seljacki da ih gurnem pri licu, isto kao i one zZz dimenzija, jednostavno nabacim kacket

sesire nosim samo na plazi
uzimajuci u obzir da sam se prosle godine kupala tacno tri poslijepodneva :mrgreen: taman kao i da ne nosim nikad

Imam sigurno preko 30 razlicitih esrapi i pasmina, ma imam i vise od tog broja...najrazlicitijih boja i dezena, od kasmira i vune do svile i pamuka...obozavam ih, nosim ih i leti i zimi uz farmerice i uz haljine..luda sam za njima u kompletu...detalj koji upedljivo najcesce kupujem, pretrazujem cak i net u potrazi i narucujem...obozavam ih...osecam se svoja na svome sa pasminom oko vrata, mindjusama i pilotskim naocarima...to sam ja...retko cak i cenu pogledam, 50£ kosta vadim ako imam 50£ nije problem...doduse skoro sam morala da ispustim iz ruku jednu Guess svilenu maramu, crna, ogromna sa resama dugacka sigurno 2 metra, prelepa kostala je u Aveniji 16000dinara...previse zaista previse ali kako je divna bila, oci su mi ostale prilepljene za nju...da je makar upola jeftinija pa da razmislim nekako...ovako mi je bilo too much...

Back