Accessories - naočare, novčanici, marame, šeširi...

evo ga opticar....
slobodno pitajte sta vas interesuje.
kod nas su foto stakla 4.000 par sa ugradnjom.ima ih u 2 varijante u sivoj i braon boji (mladji uzimaju vise u sivoj boji) i skuplja i preporucljivija foto plastika 9.000 par sa ugradnjom.najskuplja i najbolja je ESSILOR foto plastika.jedina foto plastika sa 16 slojeva zastite,UVA UVB zastita,foto VI generacije,HMC zastita,Zastita od grebanja brzo tamne brzo svetle itd ona jje 13.000 par sa ugradnjom ali se dobiju svi sertifikati i garancije ako to nesto znaci.
Pozz

zaljubila sam se u ovo
n1610764000_30111960_60.jpg

4612_1111702765365_1610764000_30292945_5691677_n.jpg

6213_1128366541949_1610764000_30342141_6863848_n.jpg

6213_1128359061762_1610764000_30342027_1649095_n.jpg

6213_1128358901758_1610764000_30342023_7972106_n.jpg

:heart:
:mace:

bolje staviti dobru esarpu ili maramu nego los i jeftin nakit........

Ne postoji los nakit, postoje samo lose kombinacije nakita i odece, nakita i lika, nakita i tela, nakita i frizure itd.

Na isti nacin se mozhe omasiti i sa esharpom. Npr. meni je skroz bezveze ovo sto vidjam u skorije vreme da se devojke od glave do pete uvuku u teksas, a onda obmotaju vrat necim misleci da ce im to dati na stilu.

E ovako...dobio sam na poklon crno-plavu esarpu...tipa onih kockica sto mrzite :P
Pa me zaanimaju misljenja uz sta je mogu kombinovati..

Inace ovo mi je prvi post.. Pozdrav

Mozes da je kombinujes uz crnu majicu ili plavu,bez ikakvih detalja jer deluje previse napadno i kicasto bar za moj ukus.Mozda neki minimalni ali bez puno sara..Takodje bi dobro izgledala uz cistu belu slim majicu....Sve zavisi od kakvog je materijala i kako ces je ti vezati..

Neki dobar dzins (zavisi sta nosis,samo nemoj na trenerku molim te!!) i dobar kozni kais (manual) ce upotpuniti styling..Takodje je bitno i sta ces obuti..Ali opet je glupo da ti bilo sta pisem jer ne znam sta imas od stvari u plakaru...Pozz i dobrodosao na forum.. :D

Ja sam danas u jednoj indijskoj radnji kupila šal? ogrtač? ili možda ćebe? S obzirom na dimenzije 2m x skoro metar, fin nežan, mekan i topao materijal, interesantan je dezen, sitne neke šare, narandžasto-bordo-sa vrlo malo sivog.... i ne zvuči baš privlačno kad se ovako opiše... ali privuklo me. Trebalo mi nešto da nosim preko sive jakne, da ubije to sivilo. Iskreno, bojim se da je prevelik!? Ima li nekih iskustava?

Ja sam danas u jednoj indijskoj radnji kupila šal? ogrtač? ili možda ćebe? S obzirom na dimenzije 2m x skoro metar, fin nežan, mekan i topao materijal, interesantan je dezen, sitne neke šare, narandžasto-bordo-sa vrlo malo sivog.... i ne zvuči baš privlačno kad se ovako opiše... ali privuklo me. Trebalo mi nešto da nosim preko sive jakne, da ubije to sivilo. Iskreno, bojim se da je prevelik!? Ima li nekih iskustava?

Bilo bi lepo ako možeš da nam pošalješ fotkicu tog indijskog šala:heart:

Ne treba da se bojis da je prevelik. :mrgreen: .Sve je stvar kako ces da ga vezes..Postavi neku slikicu da vidimo... : )))

Hm, pa nije loše ispalo. Mislim, samo postavljanje slike. Bojala sam se da ne bude prevelika, ali mogla je da bude i veća. Dakle šal je sa dva lica, jedno je više bordo, drugo više žuto-narandžasto. Tako sam uslikala da se vide oba.
Jel izgleda kao pokrivač za krevet?:confused:

Meni izgleda fantastično inače volim orijentalne stvarčice, uvek me plenio duh istoka
što se odevanja i arhitekture tiče tiče, a davna mi je želja da odem u Burmu da vidim
one predivne pagode

Poslednja izmena:

Back