''Angus Young''
Aktivan član
- Poruka
- 1.740
ja cu verovatno uplatiti ono 5900 (stajanje levo/stajanje desno)fino mesto......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da te čuju pa da stvarno krenu u 6! Vi tanani to možda dobro podnosite, mi puniji lipsamo na suncu
A da je hepi atmosfera to stoji. Samo što će, sudeći po onome što sam video jutros, prosek godina da bude negde oko 40
Bićemo ja, ti, tvoj bubnjar, možda još dvoje troje i sve ostalo metuzalemi![]()
Jaoo ne znam dal cu uspeti kintu da skupim do tada...mnoogooo su skupe karte za nas..i bas su nasli za vreme ispita da dolaze...=D...al nema veze..ne zalim se...mnogo..![]()
To je skoro duplo više godina nego što ja imammetuzalemi od 40?
![]()
Znam ja na šta si ti mislio al mi sad dade super ideju. Ima da okrenem prase na ražnju ispredi bubnjar je puniji, tako da ja imam najvece sanse da uspem da izdrzim
sad vidim da sam ja pod kampovanje mislio da sedim/lezim ispred stadiona,a ti si to shvatio sa sve rostiljem i ostalim stvarima
![]()
Za bilet sam ja juče rekao šta su mi rekli a za eventim vidiš i sama da kažu da su naručili te od 5500.Vala,ni na Biletovom ni Eventimovom sajtu nema onih od 5 500...Da li sam ja slognuta,ili oni,ne znam :|
Pa *** znalo se da ce karte da planu. Kod nas je pusteno 23 hiljade karata ukupno ako se ne varam, a jos 22 hiljade je namjenjeno strancima. Pa probaj mozda mozes da kupis preko sajta njihovog?
Kao što moj drug reče - ispadaš građanin drugog reda u svojoj zemlji zbog gluposti organizatora.Kako je moguce da karte za koncert u Beogradu budu namenjene strancima....to se niko jos nije zapitao...nisam cula da su za ostale koncerte u okruzenju pustili neke karte u prodaju samo za Srbiju...sta ce da urade sledeci put? da prodaju ceo koncert strancima? a mi da duvamo u prste?
A i te 23 hiljade nisu sve namenjene nama...dobar deo njih je takodje namenjen strancima - kako rekose "za prostor bivse Jugoslavije"
Hoce li nam neko od tih ljudi reci koliko karata je pusteno u prodaju za Srbiju?
Da li je moguce da se za koncert ACDC u Beogradu, za Srbiju pusti u prodaju manje karata nego za Depeche Mode?![]()
nije glupost, nego pokvarenostKao što moj drug reče - ispadaš građanin drugog reda u svojoj zemlji zbog gluposti organizatora
Ma ima sigurno. Nije logično da se u Srbistanu pored ovolike krize za manje od 24h proda 45000 karatabrate kako vishe nema karate nigde mora da ima.....jaoj
![]()
Ma ima sigurno. Nije logično da se u Srbistanu pored ovolike krize za manje od 24h proda 45000 karata
Smrdi previše.Ali i dalje ne mogu da verujem da su SVE od 5.5K rasprodate...smrdi tu neshto...
P.S.U BiletServisu ostale samo za tribine...ove od 8900din...