W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
U Mamutu.Gde si uzeo kartu?
Jel velika guzva?
Ja sad cekam da rezervisem preko sitea, nisam iz Beograda... Kako nema tih karata? Ubicu nekog...
Redovi su sačuvaj bože ...
Nema pa nema. Te i one od 1100 'nisu štampali'
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Mamutu.Gde si uzeo kartu?
Jel velika guzva?
Ja sad cekam da rezervisem preko sitea, nisam iz Beograda... Kako nema tih karata? Ubicu nekog...
Nema na čemu i drugi put.
Tolko frke oko zajebancije ...
A pljuje , bacaka se i urla onaj na biniI daješ mnogo više para na njega ... a i da si lepo pročitao moj post video bi da ja ni ne idem na utakmice
Iskreno tvoj mag moždanih aktivnosti.
Pa niko te ne tera."Lepo" sam ja procitao tvoj post - samo ti treba pazljivije da citas: ja nigde nisam spomenuo da ti ides na utakmice. Samo sam izjavio da mi je cudno da je nekome milo sto nije na onom drugom stadionu.
Btw - poenta je sto ja i necu da dajem toliko para za nekoga ko se "bacaka se i urla onaj na bini"...

Pa niko te ne tera.
Dvojka si.
Aj zdravo.
Iskreno tvoj dragi mag moždanih aktivnosti![]()
A u čemu to nisam u pravu?Sta da ti kazem - boli kada nisi u pravu. Citanje, razmisljanje - sinhronizacija.
Dvojka

Sad mogu mirno da cekam 26.5.... 
ovih od 5500 ima u event timu...
Izvinite ako unosim neku zabunu ili lažnu vest ali samo prenosim kako su mi rekli u mamuztu i bilet servisu.Ja sam narucio preko neta, dostavice mi ovih dana na kucnu adresu. Uzeo sam one od 5500. Tako da ipak ima u stampiSad mogu mirno da cekam 26.5....
![]()
Ja sam narucio preko neta, dostavice mi ovih dana na kucnu adresu. Uzeo sam one od 5500. Tako da ipak ima u stampiSad mogu mirno da cekam 26.5....
![]()

Znaš li možda gde tačno?eventim je na novom beogradu, odes tamo i kupis karte...za neke uplate ne znam, ali karte da se plate moraju
mamut nije dobio one od 5500, ali ce ih dobiti![]()
eventim je na novom beogradu, odes tamo i kupis karte...za neke uplate ne znam, ali karte da se plate moraju
mamut nije dobio one od 5500, ali ce ih dobiti![]()

Znaš li možda gde tačno?

Do sada je bilo upadnue imam ja jedno pitanje jel fan pit dobija prvih 1500 koji su KUPILI kartu,ili koji UPADNU tamo..da znam ima li svrhe kampovati tog jutra 26. maja
i da,ima li ko iskustva sa narucivanjem preko eventima?

Do sada je bilo upadnu
Znači kampujemo zajedno![]()
moj bubnjar isao jutros da ceka red,da kupi u prvih 1500 i kupio je...bice odlicno...evo i ja sad bas gledam family jewels....Ma znaš šta , i da sam na onom krajnjem kraju stadiona samo da ih čujem/vidim.a dobro jemoj bubnjar isao jutros da ceka red,da kupi u prvih 1500 i kupio je...bice odlicno...evo i ja sad bas gledam family jewels....
![]()

Ma znaš šta , i da sam na onom krajnjem kraju stadiona samo da ih čujem/vidim.![]()

Nemoj da te čuju pa da stvarno krenu u 6! Vi tanani to možda dobro podnosite, mi puniji lipsamo na suncuma to i ja kazem...nekako mi se cini da je ACDC mnogo mnogo vise od koncerta...bukvalno kao posebno zivotno iskustvo...ono jos ako krene koncert u 6 kao sto kazu,pa jos ubde dan,pa zadje sunce,pa noc.,....pa to przenje po danu da upadnes prvi....strava raspolozenje....i acdc ima specificnu publiku...svi su nekako drugarski raspolozeni....aaa milina...dao bih i da je ksotalo 100e![]()