W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
Ko zna, možda odma posle koncerta brže-bolje šmugnu.u kom hotelu ce ac dc odsesti,da mogu da ih sacekam kad budu izlazili iz hotela da uzmem autogram?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko zna, možda odma posle koncerta brže-bolje šmugnu.u kom hotelu ce ac dc odsesti,da mogu da ih sacekam kad budu izlazili iz hotela da uzmem autogram?
Ko zna, možda odma posle koncerta brže-bolje šmugnu.
Jack White da li si ti iakd bio na nekom koncertu? Pa verovatno u Hajatu ako su toliko skupi naravno da ce biti u najbojlem hotelu u Srbiji zar ne,probaj da ih cekas kao Maidene sto su cekali na aerodromu! inace postoje M&G,to ti je kada fanovi dobiju prilik uda se slikaju,traze autograme ...blabal al verujem da ce ACgromDC da organiyuje,ve' stekaj lovu i kupio onu kartu od 9000 ako toliko volis bend ....to ti je devet dana fiyikalisanja odprilike pa se ti potrudi. . .
Verujem da u ovom trenutku niko ne zna ni kad ce doci,ni gde ce odsesti..sacekaj malo.
dobro,ali cim saznate odmah mi sto pre javite.......![]()
pitaj organizatore koncerta, oni ce znati
ja sam sve karte do sada kupio preko eventima i biletservisa preko neta,lepo uplatis i cekas da ti za 2dana stigne i boli te tuki,nego jes bio na mejdenima![]()
aj mi daj broj da nazovem....![]()
aj molim te pitaj nekog ili nadji negde na netu u kom ce biti hotelu,zato sto verovatno necu ici na koncert,pa bar da uzmem autogram....pliz....
DOBIO KARTE ...HOHOHOH 3 od stajanje A desno XD...mazim karte..ljubim ih ko deca su mi ^^
stiglaq mi karta...doduse stajanje levo A...tako da ne verujem da cu moci da se guram do fun pitajer je moja karta iza fun cluba...molim vas neka neko kaze da mogu i ja u fun pit
![]()
e sad sam video poruku...ma kakvi...drug mi rekao da nema prevoz organizovan iz zr,i ja novce potrosio,dan pre koncerta sma trazio da mi neko proda kartu ali nece nikoa kartu za acdc cekam vec 2 dana,valjda ce stici,postajem paranoican
![]()
Maknuli su 6000 karata Rumunima i stavili ih kod nas u prodaju. Al' svejedno, ja novaca nemam![]()