AC/DC u maju 2009. u Beogradu

Jack White da li si ti iakd bio na nekom koncertu? Pa verovatno u Hajatu ako su toliko skupi naravno da ce biti u najbojlem hotelu u Srbiji zar ne,probaj da ih cekas kao Maidene sto su cekali na aerodromu! inace postoje M&G,to ti je kada fanovi dobiju prilik uda se slikaju,traze autograme ...blabal al verujem da ce ACgromDC da organiyuje,ve' stekaj lovu i kupio onu kartu od 9000 ako toliko volis bend ....to ti je devet dana fiyikalisanja odprilike pa se ti potrudi. . .

Jack White da li si ti iakd bio na nekom koncertu? Pa verovatno u Hajatu ako su toliko skupi naravno da ce biti u najbojlem hotelu u Srbiji zar ne,probaj da ih cekas kao Maidene sto su cekali na aerodromu! inace postoje M&G,to ti je kada fanovi dobiju prilik uda se slikaju,traze autograme ...blabal al verujem da ce ACgromDC da organiyuje,ve' stekaj lovu i kupio onu kartu od 9000 ako toliko volis bend ....to ti je devet dana fiyikalisanja odprilike pa se ti potrudi. . .

pa znam ja da ce oni odsesti u luksuznom hotelu........ali hteo sam da mi kazes u koliko sati ce oni stici na aerodrom u beogradu,da mogu da ih sacekam......

ja sam sve karte do sada kupio preko eventima i biletservisa preko neta,lepo uplatis i cekas da ti za 2dana stigne i boli te tuki,nego jes bio na mejdenima :)

e sad sam video poruku...ma kakvi...drug mi rekao da nema prevoz organizovan iz zr,i ja novce potrosio,dan pre koncerta sma trazio da mi neko proda kartu ali nece niko:( a kartu za acdc cekam vec 2 dana,valjda ce stici,postajem paranoican:D

aj molim te pitaj nekog ili nadji negde na netu u kom ce biti hotelu,zato sto verovatno necu ici na koncert,pa bar da uzmem autogram....pliz....
googlebart.gif

ma ovi iz eventima su pravili njesra... kakvo bre rezervisanje karata kakvi kurci palci... i to samo zbog nekog siroma profita 40*25000dinsa... ***** ti srbiju... ***** zemlju kad moras da ides u susednu zemlju po kartu u sopstvenom glavnom gradu...

ja se sjebao imao 2 po 5500 u ruci al para nisam :(
mora se nesto pronaci inace cu da koljem po knezu ko onaj kinez dok me ne odnesu na koncert stave u prvi red i odsviraju It's a long way to the top if you wanna rock n' roll... i jebeni brian bolje da odpeva! or i'll be like: damn woman go to kitchen and make me some dinner!

e sad sam video poruku...ma kakvi...drug mi rekao da nema prevoz organizovan iz zr,i ja novce potrosio,dan pre koncerta sma trazio da mi neko proda kartu ali nece niko:( a kartu za acdc cekam vec 2 dana,valjda ce stici,postajem paranoican:D

hehe što se nisi više potrudio,mogo bi samnom samo da si znao isli ja i skara mogli bi te ubaciti u kola nije problem,a mogo si nadji od tapkarosa karte jefrino mislim, bile neke karte od 9000 tapkarosi spustali cenu čak i do 5000,a za parter je moglo i da se nadje i za 1500din...mnogo bolji koncert od sajma...steta sto nisi bio...*** tako ce i meni biti zao zbog ACgromDCa al nema veze ,ako bude dobro skola biće manjih metal koncerata u SKC :)

poz

Back