jozefk
Aktivan član
- Poruka
- 1.493
Da, ako nisu ova 4 zanimanja onda se cesto desava da ne moze zena da sponzorise muza i decu bez obzira na velicinu plate. Ima i toga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste proverili oko viza za Oman? Mislim da državljani RH imaju pravo na visa on arrival, ali proverite pre puta.
Pa mi smo ti paola2012 rekli cini mi se da na turisticku ako dodjes, onda moras out pa in. Ako vec imas UAE rezidens ali menjas poslodavca onda vazi onih 500 AED promene statusa. Drago mi je da ste našli stan, srecno vam bilo!
Flydubai je tek majstor da te tako zezne kad moras da menjas kartu. Platis promenu datuma i onda se ispostavi da postoji razlika u klasi bas na taj dan i onda te low cost izadje kao da si letela normalnim airlajnom. Dodaj na to dodatni prtljag i da nesto pojedes u avionu. I obavezno kasnjenje!! A cena ako letis vikendom je veća nego ako je nedelja ili ponedeljak npr. Ako je bajram, cena ode nebu pod oblake blizu samog datuma, za one koji hoce da putuju u poslednjem minutu, ali za one koji planiraju, uvek mogu kupiti jeftiniju kartu ranije. Ali tako funkcionisu svi avio prevoznici, tako zaradjuju. Dobro je kad oglase specijalne ponude, pa dosta snize cene za neke destinacije, ali to treba pratiti.