To se jednom recju zove nemoral. Osim podredjenosti. Inace, kad sam pricao sa prijateljicom koja je Muslimanka, ona mi kaze da u Quranu ne pise da se zene trebaju tretirati na taj nacin. Znaci u pitanju je tradicija. Isto tako i u Srbiji. Odakle im ideja da otac mora da prizna dete koje je rodjeno pre sklapanja braka? Ili bilo koja slicna ideja? Zar Srbi nisu Hriscani? Pise li to u Bibliji? Ponovo, tradicija![]()
Sta tacno podrazumevas pod nemoralom, to sto se dvoje zabavljaju jedno vreme, zive zajedno, drze se za ruke? Valjda moras da upoznas buduceg bracnog druga{ne mislim na seks iskljucivo} ili se samo ozenis pa sta bude, ili ti ga dovede tata. Sto se tice toga sta pise u Quranu, neznam ali mi upada i oci da se u celom muslimanskom svetu prema zenama odnose na isti nacin, U drugim stvarima imaju debele razlike oko kojih se ubijaju. Kakva tradicija veze Arape i Indonezane?Ovo se ne odnosi na neke Drzave tipa Turske, Sirije, i sl. ali samo po gradovima gde je stanovnistvo urbarnije, a njih je sve manje.
Sto se tice priznanja deteta mislim da je to zbog toga da sutra ne bi bilo problema u nekoj raspravi cije je dete.