jozefk
Aktivan član
- Poruka
- 1.493
Kad cemo da saznamo datum svecanog otvaranja ambasade? I naravno odmah broj telefona pa da stanem u red. Ja mogu da im uradim website 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad cemo da saznamo datum svecanog otvaranja ambasade? I naravno odmah broj telefona pa da stanem u red. Ja mogu da im uradim website![]()
Jesi video sajt ambasade u Kairu? Smijesno
da nije mi bila dobro ovjerena..
ja sam trenutno u skopju imam hrvatski pasos a boravak od makedonije..
brak je skljucen u hrvatskoj mama mi sad zavrsava po ministarstvima za legalizaciju vjencanog lista..
taj dio mi je jasan,poslje toga neznam gdje trebam poslat taj vjencani list jer jedni mi kazu da za hrvatsku idu preko beca,jedni kazu preko berlina,zvala sam u skopju u hrvatski konzulat oni bas i nisu od neke pomoci..opet neznam gdje treba..i ako znate dali saljem samo original vjencani list i prevod,ili jos nesta treba,i koliko se to placa,kako im platis..
a ovo isto slusam tisucu prica muza mi ubjeduju u dubaiu da moze odma oni iz ambasade da posalju za dubai,ni taj dio mi nije jasan..
drugi kazu da tako nesta ne postoji da oni meni na adresu vracaju doma,pa ja onda saljem za dubai..
i dali znate taj cijeli postupak koliko dugo traje..
pomozite ako znate sad nesta vise..hvala
moze neki link da provjerim za egipadsku i gdje bi je najblize..
do sada sto imam informacije da trebam poslat za wienu ili za belgiju..
sto vise istrazujem sve vise sam zbunjena..