http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/V...vaki-izgubljeni-kilogram-dobijate--gram-zlata
Jel' to važi i za strance
Jel' to važi i za strance

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. Da li se posao u UAE zasniva kao stalno radno mjesto ili privremeno po ugovoru?
2. Da li se sticanjem Resident Permit Card of UAE dobija status Permanent Resident?
. 1.Posao ti traje koliko traje ugovor, godinu, dve, tri, a toliko ti traje i viza koja je inace vlasnistvo firme koja ti je izvadila i ako te otpuste PONISTAVA SE I MARS KUCI. Radnu vizu nemozes da dobijes tamo, moras da budes van UAE i da sa njom udjes.
2. Ovo pod 2 NEMA SANSE DA DOBIJES, NEZNAM DA LI JE IKO DOBIO. Jer po drzavljnstvu stices pravo na mnoge beneficije koje oni imaju, a to ne daju strancima
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/V...vaki-izgubljeni-kilogram-dobijate--gram-zlata
Jel' to važi i za strance![]()
Yas Waterworld je najjace mjesto na svijet koje postoji. Kakav raj na zemlji majko sveta![]()
U UAE postoji radna dozvola a to je: Employment permit i to vazi za zaposljene stanovnike. Druga dozvola je za Residence Permit i top je namijenjena za Residence for Dependants. Sada ne znam sto znaci Residents for Dependants?
Pa naravno, ugovor na poslu mi se moze produzivat i naravno tako sticati kapital. Inace, sto se tice stana to namjeravam in shaa allah da kupim jer cijene stanove ce samo rasti a ostavit cu u oporuci mom sinu da prije 99 godina proda stan i tako kupi novi stan na svoje ime.![]()
Inace, imam razloga zato sto zelim ostati u UAE jer tamo in shaa allah mislim da se zenim i da zasnujem porodicu. Inace sto se tice tih zakona na to se mora gledati da ti zakoni nisu vjecni i da ce se oni vremenom mijenjati.
Ipak ja sam musliman i meni mi prijaju serijatski zakoni i islamski obicaji a isto tako nosim bradu tako da bih se uklopio u sredinu.
Da se zenis sa kim? Ako mislis na lokalku od tog posla nema nista, neces ih ni videti osim u molovima petkom, a nisam siguran kako bi se zavrsio tvoj pokusaj upoznavanja ili bilo kakve komunikacije. Sa nekom drugom mozda, mada su razlike u kulturi medju ljudima iz razlicitih delova sveta, a posebno iz Azije, tolike da sam ubedjen da bi tu imao debelih problema da ih savladas.Inace UAE nije zemlja u kojoj vladaju serijatski zakoni, njihovi zakoni su pisani na osnovu Engleskih propisa takvi su im i sudovi,postoje serijatski sudovi ali samo za lokalno stanovnistvo. Zelim ti da kupis stan u Dubaiu u Biznis Bey-u i da uzivas u njemu, a posto mi se cini da przis bez razloga po forumu, ovo je sve od mene, osim ako se ne pojavi neki ozbiljniji sagovornik.Inace to sto si musliman ti tamo ne daje nikavu prednost, cak nije ni pozeljno nesto isticati versko ni bilo koje drugo opredeljenje, oni se strasno trude da se predstave kao otvoreno drustvo.A ja licno nemam problem sa tim koje je ko vere, pisao sam o mojim impresijama
Pozdrav i sve najbolje ti zelim u zivotu i radu.
Sto si takav Mingo?ovo je jedan od retkih foruma gde su svi puni razumevanja za milion istih pitanja,i imaju strpljenja za odgovaranje,forum na kome nema vredjanja i nipodastavanja a ponajmanje po verskoj osnovi.Ne razumem kako do sada nisi uvideo da ovde niko nikom ne zeli nista lose,naprotiv milion dobronamernih odgovora od ljudi koji su vec ovde,niko ovde ne govori da neko ne dolazi ili dolazi,samo savetuju, pouceni lokalnim iskustvom ti odgovaraju da je nemoguce da radis posao za koji su Pakistanci i Indijci ili Filipinci placeni 150-400 evra mesecno,zive u tim kampovima po desetine njih,sa tim parama se moze ziveti u Srbiji,ali ovde ne.A sto se tice lokalnih zena ne verujem da postoji takva ljubav koja ce ih naterati da se udaju za nekog ko radi za tako malo para,one su rodjene sa pomocnicama(i sluzavkama),zivotare po molovima,spa-ovima,salonima koji su toliko skupi da mi ne mozemo ni da pomislimo da platimo, i sigurno nece menjati takav nacin zivota.Ljudi ti govore dobronamerno da se ne zaletis i udjes u dubiozu finansijsku i sto je jos gore psiholosku.
Pišu naši na Fejsbuku da se ambasada otvara posle Ramadana...
Ima li moderatora na ovoj temi,sajtu...