Pozdrav ljudi! Imam jedno pitanje.. Putuje uskoro u Dubai / da radim u hotelu. Rekli su mi da cu tamo raditi neki lekarski pregled, pa me interesuje ima li neko neku informaciju vezano za to? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitao sam za plate.Nude se od 5.000-7.000 za sestre i čak do 10.000 za rtg tehničare.Kakva je to plata, može li se od nje živeti.Čitam svašta ,neki ameri kažu da bez 20.000 nema života.!!!
Aribi, hvala na dobroj volji da iznes svoje misljenje i iskustvo-naravno da mi sve pomaze. Ono sto saznajem je da je na tim prostorima mnogo lakse dobiti radnu vizu nego u USA, i to je dobra okolnost. Ako imas vremena molim te odgovori mi: Da li imas saznaje kako gledaju na madjarski pasos (jer imam mogucnost i njega da izvadim), i voleo bih da zaokruzimo: Mislis da bi moja zena (sa saobracajnim fakultetom) trebalo da aplicira u prosveti, vrticima....? Ne kazem da joj to ne odgovara, vec mi nije mnogo povezano sa njenim kvalifikacijama. Hvala puno..
Pozdrav ljudi! Imam jedno pitanje.. Putuje uskoro u Dubai / da radim u hotelu. Rekli su mi da cu tamo raditi neki lekarski pregled, pa me interesuje ima li neko neku informaciju vezano za to?![]()
Konzularni dani 8. i 9. marta, od 09:00 do 16:00
Al Deyafa 3, blizu Deira City Centra, Dubai