Ako vec imas srpsku dozvolu onda treba da vozis 20 casova, a ne 40 koliko je ako nemas nikakvu. Moj muz je samo platio tih 20 casova, ali je vozio mozda 2 puta, preporucili su mu tog nekog instruktora kod koga tako moze, mada ja mislim da moze kod svih ako se dogovoris. Maksimum je da imas 6 casova nedeljno znaci prodje vec mesec dana dok izadjes da polazes, ako padnes moras da uplatis jos 6 casova i tako svaki put kad padnes. Postoji neko obican program za polaganje i vip, jedina razlika je sto je vip duplo skuplji i mozes da vozis vikendom svih 6 casova, a ovako tri puta nedeljno po dva i navodno mozes ranije da pocnes casove jer ovako cekas recimo dve nedelje dok te ne pozovu. Sve je to veliko smaranje i nepotreban trosak za onoga ko dozvolu vec ima. Ja sam polagala pre godinu dana ali nisam imala nikakvu dozvolu pre toga, posto ne radim nisam uzela vip, nego taj standardni program cas je kostao 75dhs, pa polaganja recimo 250 ili tako nesto, ne secam se vise. Mi smo polagali u ovoj skoli
http://www.bdc.ae/ pogledaj mozda imaju cene i ostalo sto te zanima. I jos nesto nije kao u Srbiji dodje po tebe instruktor nego ti odes u skolu, postoje neki njohovi mini busevi koji mogu da te pokupe ali ja sam odustala jer su vozili kao budale, pa sam isla taksijem, sto nekad dodje na isto. I casovi se voze sve nesto po industrijskim zonama u kojima su i skole, malo je zastrasujuce jer su svuda kamioni i cisterne, ja sam vozila u Jabal Ali zoni, tamo su na svakih 300m kruzni tokovi pa je bas nezgodno sa svim tim kamionima. Srecno sa voznjom u svakom slucaju