Pozdrav svima! Iscitala sam forum i hvala na svim informacijama.
Ja sam u velikoj dilemi, da li da idem ili ne. Imam gde da budem prvih mesec dana, dok se ne snadjem, dakle prvo posao a posle i dok ne pronadjem stan. Posao bih trazila u butiku. Znam devojku koja ima platu 1200-1400e u jednom i placa stan 500e koji deli sa jos jednom devojkom. Da li je ona jednostavno imala srece da pronadje takav posao ili su takve plate po buticima?
Dodatno me brine stan. Ja bih otisla i cim se ja snadjem, dosao bi moj decko, sto bi bilo verovatno najkasnije 2 meseca od mog odlaska. Cujem da svi pronalaze stanove koje dele sa nekim, da nema sanse da zivis sam pa sam htela da pitam da li je neko bio u slicnoj situaciji i kako izgurati taj mesec kad on dodje, u iznajmljenom stanu a sa jednom platom (dok se on ne snadje). Da li je moguce uopste?
Ja sam cule razne price, uglavnom ljudi koji su se snasli i iz raznih razloga resili da tamo ostanu. Ne zivim u iluziji da je tamo zivot idila, ali prosto nije ni ovde. Zavrsila sam fakultet pre 5 godina. Od tada malo radila, vise nisam (nego sto jesam) i bez posla sam sada vec godinu dana. Dakle, ne mislim da tamo odem da zaradim silan novac i da se vratim, nego da tamo zivim normalno. Pod tim podrazumevam da mogu da odem u restoran kad mi se ide, da odem na kafu, kupim sebi kad mi se nesto svidi,... ne da izmisljam neke stvari jer tako nisam zivela ni ovde.
Na sajtu koji je neko preporucio pronasla sam studio za 32000 AED Jumeirah Lake Towers. Evo i gde:
http://www.gnads4u.com/doc.html?_a=view&id=8767326&t=properties
Ako sam ja dobro shvatila to je 6400e, odnosno 533 mesecno. Ako nije 6400e mesecno!!!
Hvala unapred svima! I srecni praznici!!!