Abortus

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aha, dosao si da poducavas.:roll::roll::roll: Da nam kolektivno otvoris oci.

Pa misionar...lepo pakuj kofercice, pa u nerazvijene krajeve pa na terenu poducavaj one kojima je to zaista potrebno.

Tamo mozes da pretis i Bozijim gnevom i promenom zakona, oni ce mozda i da ti poveruju.

Ovde tracis i svoje i nase vreme.

A vama kao to nije potrebno?

Jesi li ti nekada cula da Srbija ima negativan natalitet i najveci procenat abortusa na svetu?

Da vecina ljudi prelazi 50 godina?

Da ce za desetak godina manjine, prestici broj Srba u Srbiji?

Pa Albanke u proseku imaju 10 dece.

Tu nema prostora za abortuse.

Ni u jednoj zemlji Bliskog Istoka, Afrike ili Latinske Amerike nema puno abortusa...

A imaju najmanju edukaciju.

Abortusi su u zemljama Evrope (narocito istocne) i severne Amerike.

Tamo gde je edukacija najveca.

Apsolutno netačno...nemaš pojma o situaciji na KiM nakon '99. Raspitaj se kod ljudi koji žive tamo a možeš i da pitaš koliko mladih šiptarki dođe u Niš zbog abortusa.

Sad se pozivaš na Boga i mir? :roll:
Ovo nije zakuvavanje, ovo je dno.
I nije ni diskusija, nego nadobudno izdrkavanje.
Mada, najviše si o sebi time rekao. Kakav doprinos, kakva borba protiv abortusa, osnovni cilj je izgledati kao pravednik-osvetnik koji nedostojnu masu posipa ogavštinama.

A ovog smajlija :per:, sa sve komentarom, možeš da si nabiješ tamo gde sunce ne sija.
Medo ubi čoeka:(

Pa Albanke u proseku imaju 10 dece.

Tu nema prostora za abortuse.

Ni u jednoj zemlji Bliskog Istoka, Afrike ili Latinske Amerike nema puno abortusa...

A imaju najmanju edukaciju.

Abortusi su u zemljama Evrope (narocito istocne) i severne Amerike.

Tamo gde je edukacija najveca.

I ti znas nesto? :lol:

Ima prostora. Krenes od 15 do 45. Mozes da uglavis 10 dece i bar 20 abortusa. Cak i u zemlji Srbiji :lol::lol::lol:

A to o cemu ti pricas... u zemljama gde ima edukacije abortus se radi legalno i na klinici...o tome imas podatak.

Gde nema, radi se nelegalno, i o tome nemas podatak.

Sad ćemo da dođemo do teze da neki fakultet više vredi od drugih. :think:

Ah, pa zvanično obrazovanje je ponekad i u raskoraku sa širinom svesti i poimanjem...ako je neko stručan za elektriku npr. ne mora da znači da je sad kompetentan za svaku sferu života..

(Mada sam ja uvek za što više obrazovanja, no to je sd off topic :lol: )

I ti znas nesto? :lol:

Ima prostora. Krenes od 15 do 45. Mozes da uglavis 10 dece i bar 20 abortusa. Cak i u zemlji Srbiji :lol::lol::lol:

A to o cemu ti pricas... u zemljama gde ima edukacije abortus se radi legalno i na klinici...o tome imas podatak.

Gde nema, radi se nelegalno, i o tome nemas podatak.

A ti izgleda imas o svemu podatke? :hahaha:

A vama kao to nije potrebno?

Jesi li ti nekada cula da Srbija ima negativan natalitet i najveci procenat abortusa na svetu?

Da vecina ljudi prelazi 50 godina?

Da ce za desetak godina manjine, prestici broj Srba u Srbiji?

Ovo reče čovek koji se bori za odvajanje Vojvodine od Srbije. :roll: Pa što se ti sekiraš za Srbiju?

ne, mw, naprotiv
ali obozavam kad se neko na sopstveno obrazovanje poziva izrazavajuci se u procentima

To me podseća na rođaka koji je smarao da treba da vodi glavnu reč u svemu (u svakoj diskusiji) jer on-zaboga-ima-fakultet.
(a ništa dalje od monitora nije video... ).
Kažem..slab je to argument :lol: .

Ivinjavam se drage moje dame, sada moram malo i na Politiku, ne mogu ovde sa vama da provedem citavo vreme, iako mi je neverovatno ugodno u tako prijatnom drustvu....

Do posle podne, na istom mestu. :bye:

"Ne postoje loši ljudi, postoje okolnosti koje ih čine lošim"..

Na zalost, ovo nije tacno....

POSTOJE LOSI LJUDI....Veoma losi...Ne zavisi to od okolnosti.

Tako losi da mi to ne mozemo ni da zamislimo. Pravi monstrumi u ljudskom obliku.

Verujte mi, sretao sam takve.

I ja sam ih sretala.....posebno oni skriveni iza milosrdja su opaki

Problem je što kod nas još uvek ima dosta neobrazovanih ljudi, jedva umeju rečenicu da sastave, a kontracepcija im je verovatno špansko selo, pa ili rađaju po 10 -oro dece ili imaju abortuse...Ali kao što i pre rekoh svako ima pravo sa svojim telom da radi šta hoće.

Back