CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
Sami su priznali
Ko je priznao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sami su priznali
Jel te neko tera da šetaš na otvorenom prostoru?Ovako otprilike izgleda Tvoja logika:
Čovek kada šeta na otvorenom prostoru, može mu pasti meteor na glavu, na osnovu toga zaključuješ da je šetanje na otvorenom prostoru štetno i ne treba šetati.
od posledica vakcinacijeod cega je umrla?
zlotvoriKo je priznao?
zlotvori
Jel te neko tera da šetaš na otvorenom prostoru?
od posledica vakcinacije
Kako misliš da li me neko tera da šetam na otvorenom?
Može li čovek non stop biti u zatvorenom prostoru?

moze samo je potrebna paranoja...to ti fali...![]()

kažu dali joj pogrešnukoju vakcinu je primila?el si ti primila vakcinu kao beba?

kažu dali joj pogrešnu
jesam ali bolje da nisam,bila sam bolešljiva sve do 13-14g sve dok nisu prestali da me špricaju
kažu dali joj pogrešnu
jesam ali bolje da nisam,bila sam bolešljiva sve do 13-14g sve dok nisu prestali da me špricaju
nema to veze u pitanju je genetika....kako pogresnu..protiv cega je bila ta vakcina?

odkud ja znam,nešto su pobrkalinema to veze u pitanju je genetika....kako pogresnu..protiv cega je bila ta vakcina?
odkud ja znam,nešto su pobrkali
naravno da je u pitanju tzv genetika,ranije smo mogli da podnosimo to đubre i da živimo sa tim a sada sve teže jer se deca rađaju sve degenerisanija pa im je svaka vakcina potencionalna opasnost po život
stvarno nekad imaš žešće odvale,kako može da se umre od nečega što je dobro pa makar i da je dato u pogrešno vreme![]()
dakle nije posledica vakcinacije, nego posledica nepaznje lekara.
da,da ulaskom u pubertet imunitet se popravlja na čaroban načinbila si bolesljiva dok nisi uslau pubertet kada se obicno kod bolesnjive dece imunitet popravi.

ne popravlja se znas kako - tako sto ulaskom u pubertet hormoni pocinju da divljaju, jedinka pocinje da se interesuje u bvelikoj meri za svoj polni organ i novootkriveno zadovoljstvo koje igranje sa njim donosistvarno nekad imaš žešće odvale,kako može da se umre od nečega što je dobro pa makar i da je dato u pogrešno vreme
da,da ulaskom u pubertet imunitet se popravlja na čaroban način![]()

da li ces detetu od mesec dana da das da jede sargarepu? sto da ne dobra je i zdravastvarno nekad imaš žešće odvale,kako može da se umre od nečega što je dobro pa makar i da je dato u pogrešno vreme

Rep je od kafe.
Evo, čim spomenem biljnu ishranu kao nešto loše, ljudi se odmah interesuju. A da sam rekao kako meso škodi i kako je ono uzrok degradacije, to bi se prećutalo.

hmmm....trebalo bi. a sta mislis kako bi ovi iz centra reagovali, da li bi uvazili to ili bi bilo dovoljno da e pozovo na relgijske principe kao js pa da ih ostave na miru.