Абортус је раван холокаусту

e super. ok
pazi sad.
pradeda i prababa su krsili zakon zdravlja. i dolazi do mutacije gena. taj gen se renosi sa kolena na koleno. praunuk odluci da se povuce u sumusa svojom vernom ljubom i da zivi apsolutno po boijem zakonu. odi im se dete. dete poraste oi ozeni istu takvu devojku cija porodica vec generacijama zivi u skladu sa bogom. rodi im sedete koga su vaspitavali apsolutno po bozijem zakonu. to detr krene u sumu da nabere jagode, ali avaj. zbog (sad cu strucno da se Odrazim :mrgreen) negativne point mutacije koja dovodi do deformitta kostiju dete pri padu zadobije otvoreni prelom te deformisan kosti.
da li je taj prelom kazna za greh preaka?
Xexexe... e šta radi Iris...

Loša genetika puni pištolj, način života povlači okidač.
Nedavna ispitivanja su pokazala da mi možemo da menjamo genetiku i na bolje, dakle, da ozdravimo, nebinto što su naši roditelji vodili nezdrav život. Znači imamo mogućnost da ispravimo lošu genetiku koju smo nasledili.
Ja mogu da nalsedim određenu predispoziciju da obolim od deformiteta kostiju, ali ako ja usvojm zdrave principe to se neće dogoditi. Ali zato mi jako malo hvali nezdravog života da se to dogodi, dakle ja imam predispoziciju da obolim, ali ipak ja biram.

Znači, ovaj tvoj primer sa porodicom koja živi u skladu sa Božjim zakonima, nemoguće je da se dogodi tako nešto.

e super. ok
pazi sad.
pradeda i prababa su krsili zakon zdravlja. i dolazi do mutacije gena. taj gen se renosi sa kolena na koleno. praunuk odluci da se povuce u sumusa svojom vernom ljubom i da zivi apsolutno po boijem zakonu. odi im se dete. dete poraste oi ozeni istu takvu devojku cija porodica vec generacijama zivi u skladu sa bogom. rodi im sedete koga su vaspitavali apsolutno po bozijem zakonu. to detr krene u sumu da nabere jagode, ali avaj. zbog (sad cu strucno da se Odrazim :mrgreen:) negativne point mutacije koja dovodi do deformitta kostiju dete pri padu zadobije otvoreni prelom te deformisan kosti.
da li je taj prelom kazna za greh preaka?
deformitet kostiju ispravlja se pravilnom ishranom i aktivnošću od malena

ne kazna za greh je smrt

hoces drugi primer?
e super. ok
pazi sad.
pradeda i prababa su krsili zakon zdravlja. i dolazi do mutacije gena. taj gen se renosi sa kolena na koleno. praunuk odluci da se povuce u sumusa svojom vernom ljubom i da zivi apsolutno po boijem zakonu. odi im se dete. dete poraste oi ozeni istu takvu devojku cija porodica vec generacijama zivi u skladu sa bogom. rodi im sedete koga su vaspitavali apsolutno po bozijem zakonu. to detr krene u sumu da nabere jagode, ali avaj. zbog mutacije gena dete oboli od batenove bolesti i premine u 10 godini zivota.
da li je ta smrt deteta (koje je zivelo apsolutno po bozijem zakonu) kazna za greh predaka?

hoces drugi primer?
e super. ok
pazi sad.
pradeda i prababa su krsili zakon zdravlja. i dolazi do mutacije gena. taj gen se renosi sa kolena na koleno. praunuk odluci da se povuce u sumusa svojom vernom ljubom i da zivi apsolutno po boijem zakonu. odi im se dete. dete poraste oi ozeni istu takvu devojku cija porodica vec generacijama zivi u skladu sa bogom. rodi im sedete koga su vaspitavali apsolutno po bozijem zakonu. to detr krene u sumu da nabere jagode, ali avaj. zbog mutacije gena dete oboli od batenove bolesti i premine u 10 godini zivota.
da li je ta smrt deteta (koje je zivelo apsolutno po bozijem zakonu) kazna za greh predaka?
ti si baš zabavna
odgovorili smo ti više puta

niasam to rekla,ne izvrći rekla sam da su tražili đavola(svojim načinom života)

Pitao sam, kako možeš reći da su sva ona mala deca, koja su bila žrtve manijaka i silovatelja, tražila đavola, a Ti si odgovorila, tražili su njihovi roditelji.
Pa zato pitam, kako možeš reći da su roditelji(svojim načinom života), tražili da njihova deca budu žrtve manijaka silovatelja?

hoces drugi primer?
e super. ok
pazi sad.
Ovde pišeš kontradikcije.
Ne postoji bolest koja se ne može pobediti, bila bolest nervnog sistema ili bilo koja druga. Ako je ta porodica čije je dete nasledilo batenovu bolest promenila život po Božjim principima i to primenila na život deteta, izlečenje je tu. Ne može, porodica živi po Božjim principima, a rađaju se i umiru bolesna deca. To je naučno nemoguće.

Back