Абортус је раван холокаусту

Gomila entuzijasta, puna para, koji ikada nisu osetili muku života u planini, pa bi da žive kao u holivudskim filmovima.
Ti u stvari govoriš o urbanizaciji netaknute prirode, jer ono o čemu Ti govoriš jeste da savremenu tehnologiju, koja je začeta u tzv. grobovima, poneseš sa sobom u netaknutu prirodu i tamo izigravaš neki zdrav život.
Bolje ostavi tu netaknutu prirodu onima koji stvarno imaju petlju da žive prirodno, a takvi sigurno ne provode vreme na netu, već čuvaju ovce i krave i peku jaja na svinjskoj masti.
sve što bih ja zaista ponela u prirodu je laptop i mobilni telefon kako bih bila u kontaktu sa pojedinim ljudima i to sve do jednog određenog momenta
na tehnološkim tekovinama ste vi insistirali

Šta ćeš kada ostaneš bez planinske vode, što je čest slučaj u sušnim godinama?
Imaj malo vere u Boga

Пашће поред тебе хиљада и десет хиљада с десне стране теби, а тебе се неће дотаћи.
Само ћеш гледати очима својим, и видећеш плату безбожницима.psalm 91

А како би било да се ђаволи и лилихипи врате на тему? Човече, кад год се улогујем, они су ту и лупетају...
Да вас подсетим, тема је о абортусима, који су зло еквивалентно геноциду.
Досадили сте са вашим изливима из мозга и вербалним дијарејама, Јестири свака част што им одговара на сваку глупост коју напишу.

А како би било да се ђаволи и лилихипи врате на тему? Човече, кад год се улогујем, они су ту и лупетају...
Досадили сте са вашим изливима из мозга и вербалним дијарејама, Јестири свака част што им одговара на сваку глупост коју напишу.

Pa kao prvo, abortus nije ubistvo ako je u ranoj fazi.
Ali, ako pretpostavimo da je abortus ubistvo, dakle jedno dete, molim te objasni mi kako je to ekvivalentno genocidu? Po definiciji genocid je: Геноцид (гр. генос, род, народ, и л. аццидере, убити), међународни злочин намерног потпуног или делимичног уништавања националних, етничких, расних и религиозних група.
Dakle, kako jedan život može biti ekvivalentan čitavoj nacionalnoj grupi?

zašto bih ljude koji prodaju cevi i pumpe nazivala satanistima?

ja sam lepo rekla da je život bez zejtina moguć ali ti si insistirao pa sam ti ponudila moguće rešenje,meni ulje nije neophodno

Možda iz istog razloga zbog koga mesto gde takvi ljudi žive nazivaš grob?

Moguć je život i bez laptopa i mobilnog ali si Ti insistirala da bi to ponela sa sobom.
Šta je sa strujom, da li Ti je potrebna struja?

Genocid je što na planeti Zemlji ima 7.000.000.000 ljudi i što su u nedostatku životnog prostora jedni drugima počeli da se penju na glavu, živeći u soliterima, a broj živih vrsta koje izumiru se povećava.

Šta bi Ti, da nateraš nekoga da rađa, ako to ne želi?

Genocid je što na planeti Zemlji ima 7.000.000.000 ljudi i što su u nedostatku životnog prostora jedni drugima počeli da se penju na glavu, živeći u soliterima, a broj živih vrsta koje izumiru se povećava.

У Србији има и превише места за нове генерације...

pa jeste kada oce svi da zive po gradovima onda je zemlja prenaseljena.:mrgreen:

A od cega ce te nove generacije da zive, ako znamo da ni sadasnje ne mogu da zarade ni za prostu reprodukciju...
I zasto se poredi abortus sa genocidom? U genocidu stradaju veliki brojevi pripadnika jedne nacije,( u cilju nestanka nacije), od strane malog ili relativno malog broja ljudi.

Kod abortusa, nije bitna nacija, desava se sporadicno, jedna osoba ubija drugu na globalnom nivou. Izasto ne odgovarate na pitanja koja vam ne odgovaraju?

Ko je taj ko moze da naredi bilo kome da rodi ili ne?Pogotovo , ako je premisa o slobodnoj volji jos uvek na snazi, ko moze menjati tudju volju?

Ja ne zelim da mi neko pokazuje kako je izgledalo moje mrtvo dete, jer se ne osecam krivim , i pobacaj nije bio moja volja.

Ponajvise me uzasava stav nekih da je moja greska ili greh moj ili mojih roditelja za moje izgubljeno dete.

Ko ste vi da mi nabijate osecaj krivice?
Kada vi budete imale po cetvoro dece, javite mi se da razgovaramo...do tada STFU, i nemoj da se ja obrusim na vas sto ste stisnule dupeta na jednom ili dvoje a kukate o natalitetu i grehu...

Sram vas bilo!

A od cega ce te nove generacije da zive, ako znamo da ni sadasnje ne mogu da zarade ni za prostu reprodukciju...
I zasto se poredi abortus sa genocidom? U genocidu stradaju veliki brojevi pripadnika jedne nacije,( u cilju nestanka nacije), od strane malog ili relativno malog broja ljudi.

Сам си одговорио, кад би ставио прст на чело, схватио би о чему ти говорим.

Ja ne zelim da mi neko pokazuje kako je izgledalo moje mrtvo dete, jer se ne osecam krivim , i pobacaj nije bio moja volja.

Не сећам се да сам теби или било коме другом показивала слике твог мртвог детета... Не знам о каквом побачају причаш, ја нигде нисам говорила о побачајима, само о свесном убијању малог бића, тачније о абортусу, што је и тема...

Ko ste vi da mi nabijate osecaj krivice?
Ђе сам те конкретно прозвала? Нисам ја крива уколико си се негде пронашао.

Kada vi budete imale po cetvoro dece, javite mi se da razgovaramo...do tada STFU, i nemoj da se ja obrusim na vas sto ste stisnule dupeta na jednom ili dvoje a kukate o natalitetu i grehu...

Sram vas bilo!

Нисам удата, кад ми Бог буде дао потомке, а моја је жеља да их имам што више, сигурно ти се нећу јавити, јер нећу имати времена да лупетам по форумима, као што ти радиш, већ ћу време проводити са својом децом...
Чега да ме буде срам? Што сам противник абортуса? Ако је то за срам и стид, питам се шта је за понос? Убиство сопственог детета?
Да си уместо што имаш ове испаде у виду вербалних дијареја погледао снимак који сам поставила, можда би ти неке ствари биле јасније.
Но, бићу толико љубазна да ћу снимак поставити још једаред.

Pa kao prvo, abortus nije ubistvo ako je u ranoj fazi.
Ali, ako pretpostavimo da je abortus ubistvo, dakle jedno dete, molim te objasni mi kako je to ekvivalentno genocidu? Po definiciji genocid je: Геноцид (гр. генос, род, народ, и л. аццидере, убити), међународни злочин намерног потпуног или делимичног уништавања националних, етничких, расних и религиозних група.
Dakle, kako jedan život može biti ekvivalentan čitavoj nacionalnoj grupi?

:ceka:

Нисам удата, кад ми Бог буде дао потомке, а моја је жеља да их имам што више, сигурно ти се нећу јавити....

I tebe će da oplodi anđeo? :D

Poslednja izmena:
kada imaš dve savršene kopije kako od njih može nastati treća koja nije savršena?
otkud radijacija i hemijska jedinjenja u ženinom stomaku?
Otkud radijacija? Postoji kosmičko zračenje, na primer.

Pitala si šta će Lilinoj deci visoke škole. Evo, da ne budu tako glupa i neobrazovana poput tebe. Jel dovoljno jasno?

Uzgred, ne postoje "savršene kopije", ali ljudi koji sanjare da žive kao Bušmani to ne mogu da shvate. :kafa:

Сам си одговорио, кад би ставио прст на чело, схватио би о чему ти говорим.

Не сећам се да сам теби или било коме другом показивала слике твог мртвог детета... Не знам о каквом побачају причаш, ја нигде нисам говорила о побачајима, само о свесном убијању малог бића, тачније о абортусу, што је и тема...

Ђе сам те конкретно прозвала? Нисам ја крива уколико си се негде пронашао.

Нисам удата, кад ми Бог буде дао потомке, а моја је жеља да их имам што више, сигурно ти се нећу јавити, јер нећу имати времена да лупетам по форумима, као што ти радиш, већ ћу време проводити са својом децом...
Чега да ме буде срам? Што сам противник абортуса? Ако је то за срам и стид, питам се шта је за понос? Убиство сопственог детета?
Да си уместо што имаш ове испаде у виду вербалних дијареја погледао снимак који сам поставила, можда би ти неке ствари биле јасније.
Но, бићу толико љубазна да ћу снимак поставити још једаред.

Dokazi mi da slika iskasapljenog deteta na dlanu doktora NIJE moje dete
Mene je jako asocirala na moje izgubljeno dete, koje je odstranjeno iz tela majke. Zelim da uklonis te odvratne slike.
Takvi kao ti upravo cine borbu protiv abortusa - besmislenom. Tolika kolicina bezosecajnosti i bahatosti u sprezi sa odbranom ovakve teme- nespojivo!

Prvo treba da se izvinis nama koji smo povredjeni tvojim slikama, pa onda da nastavimo raspravu.
Treba da rodis barem jedno dete, da bi znala koji su to problemi odgajiti vise od jednog u ovakvoj zemlji.

Snimke koje ti postavljas, niko ne gleda, jer ga moze sacekati slika deteta koje je iseceno na komade.
A sram treba da te bude tvog nacina borbe.Odnosno tvoje ogranicenosti i zatucanosti.

ova devojka je sjajna

moramo reagovati na glupost koliko možemo inače će nas ubrzo nadvladati ipak najbolje je kad se nešto korisno radi od priče nema mnogo vajde

Back