Abortus i muškarci...

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako zivjeti s tim da si ubio djete?
Moguce je da si u pravu, slazem se da je bolje dati dete u dom. Abortus, ovako sa strane, moze da deluje kao nesto sa cime mozes ziveti, ali mislim da ipak nije tako. Ne daj boze, ako dodje do toga urgiracu da moja partnerka ne izvrsi abortus, u krajnjoj liniji dacemo ga u dom. Ovo mislim iskreno i nisam tako razmisljao o tome do sada.

Moguce je da si u pravu, slazem se da je bolje dati dete u dom. Abortus, ovako sa strane, moze da deluje kao nesto sa cime mozes ziveti, ali mislim da ipak nije tako. Ne daj boze, ako dodje do toga urgiracu da moja partnerka ne izvrsi abortus, u krajnjoj liniji dacemo ga u dom. Ovo mislim iskreno i nisam tako razmisljao o tome do sada.
Neko malo srce kuca u tom stomaku i rukice i noge rastu unutra.

Bolje je abortirati nego roditi i dati. E, ja to ne razumem, kako dati svoje dete...
A abortus nije ubistvo deteta, nego fetusa.
Kao kad bi sad muškarcu rekla da svaki put kad izdrka ubije 200 hiljada potencijalnih ljudi. Ne ide to tako.
Da je ubistvo bilo bi zabranjeno.
Kod nas je dozvoljeno do 2.5 mjeseca.Kasnije moras roditi,pa kakvo god je.

• Podržavam
Reactions: DUH
Meni je fascinantno da u temi pise: on mi je napravio dete, a ne napravili smo dete... Kao da je ona bila tako negde u kuhinji dok je on postavljao plocice u kupatilu... I ta ima licnu kartu i ide okolo i prave joj decu.
To je više zbog toga kako se mi Srbi izražavamo.
Tako muškarci kažu "Yeb'o sam je", umesto "Yebali smo se (ona i ja)".
U suštini si u pravu, trebalo je da napišem "mi".

To je više zbog toga kako se mi Srbi izražavamo.
Tako muškarci kažu "Yeb'o sam je", umesto "Yebali smo se (ona i ja)".
U suštini si u pravu, trebalo je da napišem "mi".
Ne bih bas rekao da je to slucajno tako receno. To se zove prebacivanje odgovornosti. Neka ode u savetovaliste i tako kaze, ima odmah da dreknu na nju i lepo razbude, i to s pravom.

Ne bih bas rekao da je to slucajno tako receno. To se zove prebacivanje odgovornosti. Neka ode u savetovaliste i tako kaze, ima odmah da dreknu na nju i lepo razbude, i to s pravom.
Ja mislim da je ona samo bila povređena nemarom i nebrigom, ignorancijom koju je taj tip pokazao prema njoj kao da je stvar i da je to napisala zbog razočaranja i nemoći da utiče na situaciju.

• Tužan
Slušaj, dečko! Žena je sto puta odgovornija ali kontracepcija jednostavno nekad ili zakaže ili on na kvarno skine kondom a da žena i ne zna.
Jeste, namerno ostajemo trudne jer obožavamo kasapljenje.
Axaxax namerno skine kondom idi bre,pa kod dzeri springera je bila jedna riba tacnije morz,koja je bila sa drugom ribom u vezi za koju je mislila da je musko,kaze nisam znala uvek je bilo u mraku i od pozadi,nesto je ulazilo:rotf:

Ufff. Šta reći ovde. Tako mnogo varijabli za uzeti u obzir tako da je nepravedno govoriti da je muška strana u pravu, a da ženska nije i obratno. Da, zakon više štiti žene i to je tačno. Tačka.

Što se tiče trudnoće i abortusa, i to u tvom slučaju Majo, mislim da si pogrešno postupila. Ali u redu, rekla si da ste klinci mada sredstvo ne opravdava cilj. To je ona tema koju sam otvorio. Devojka se napila, drug spavao sa njom, napravio joj dete. I ona je htela da abortira ali je ludački pobegla iz bolnice iako je pošta da to uradi. I tako je rodila, ali je on nju oženio, iako ga ne voli. Uzgred taj isti lik je napravio dete devojci pre pa je njoj platio za abortus. A ovoj nije hteo jer je bila lepa i zgodna.

• Haha

Back