Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Zavisi od majcinskog instinkta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako su u domu dobri uslovi, onda je i to dobra opcija.Neka ga da u dom.Moja mama je takodje rodila bolesno djete.Brine se vise nego o ostaloj djeci.
Kako zivjeti s tim da si ubio djete?Ako su u domu dobri uslovi, onda je i to dobra opcija.
Moguce je da si u pravu, slazem se da je bolje dati dete u dom. Abortus, ovako sa strane, moze da deluje kao nesto sa cime mozes ziveti, ali mislim da ipak nije tako. Ne daj boze, ako dodje do toga urgiracu da moja partnerka ne izvrsi abortus, u krajnjoj liniji dacemo ga u dom. Ovo mislim iskreno i nisam tako razmisljao o tome do sada.Kako zivjeti s tim da si ubio djete?
Neko malo srce kuca u tom stomaku i rukice i noge rastu unutra.Moguce je da si u pravu, slazem se da je bolje dati dete u dom. Abortus, ovako sa strane, moze da deluje kao nesto sa cime mozes ziveti, ali mislim da ipak nije tako. Ne daj boze, ako dodje do toga urgiracu da moja partnerka ne izvrsi abortus, u krajnjoj liniji dacemo ga u dom. Ovo mislim iskreno i nisam tako razmisljao o tome do sada.
Bolje je abortirati nego roditi i dati. E, ja to ne razumem, kako dati svoje dete...I neki koji su tek zaceti,moraju trpit nepravdu na ovom svjetu.
Kod nas je dozvoljeno do 2.5 mjeseca.Kasnije moras roditi,pa kakvo god je.Bolje je abortirati nego roditi i dati. E, ja to ne razumem, kako dati svoje dete...
A abortus nije ubistvo deteta, nego fetusa.
Kao kad bi sad muškarcu rekla da svaki put kad izdrka ubije 200 hiljada potencijalnih ljudi. Ne ide to tako.
Da je ubistvo bilo bi zabranjeno.
Musko pravi,zensko radja.Meni je fascinantno da u temi pise: on mi je napravio dete, a ne napravili smo dete... Kao da je ona bila tako negde u kuhinji dok je on postavljao plocice u kupatilu... I ta ima licnu kartu i ide okolo i prave joj decu.
Jel to neka Tatarska mudrost?Musko pravi,zensko radja.
To je više zbog toga kako se mi Srbi izražavamo.Meni je fascinantno da u temi pise: on mi je napravio dete, a ne napravili smo dete... Kao da je ona bila tako negde u kuhinji dok je on postavljao plocice u kupatilu... I ta ima licnu kartu i ide okolo i prave joj decu.
Nekada (često) su najveće mudrosti rečene najjednostavnije. Pa u pravu je...Jel to neka Tatarska mudrost?
Ti mene nekad tako oduševiš, kako kažeš nešto.Musko pravi,zensko radja.
TnxTi mene nekad tako oduševiš, kako kažeš nešto.![]()
Ne bih bas rekao da je to slucajno tako receno. To se zove prebacivanje odgovornosti. Neka ode u savetovaliste i tako kaze, ima odmah da dreknu na nju i lepo razbude, i to s pravom.To je više zbog toga kako se mi Srbi izražavamo.
Tako muškarci kažu "Yeb'o sam je", umesto "Yebali smo se (ona i ja)".
U suštini si u pravu, trebalo je da napišem "mi".
Bas nije. Zajedno prave i zajedno gaje. Eto ti nova, savremena, mudrost. Moze i haiku ako ti je ukusnije estetski.Nekada (često) su najveće mudrosti rečene najjednostavnije. Pa u pravu je...
Ja mislim da je ona samo bila povređena nemarom i nebrigom, ignorancijom koju je taj tip pokazao prema njoj kao da je stvar i da je to napisala zbog razočaranja i nemoći da utiče na situaciju.Ne bih bas rekao da je to slucajno tako receno. To se zove prebacivanje odgovornosti. Neka ode u savetovaliste i tako kaze, ima odmah da dreknu na nju i lepo razbude, i to s pravom.
Axaxax namerno skine kondom idi bre,pa kod dzeri springera je bila jedna riba tacnije morz,koja je bila sa drugom ribom u vezi za koju je mislila da je musko,kaze nisam znala uvek je bilo u mraku i od pozadi,nesto je ulaziloSlušaj, dečko! Žena je sto puta odgovornija ali kontracepcija jednostavno nekad ili zakaže ili on na kvarno skine kondom a da žena i ne zna.
Jeste, namerno ostajemo trudne jer obožavamo kasapljenje.
Sto spava sa sljamom?Ja mislim da je ona samo bila povređena nemarom i nebrigom, ignorancijom koju je taj tip pokazao prema njoj kao da je stvar i da je to napisala zbog razočaranja i nemoći da utiče na situaciju.
A ti si kao drugačijiSto spava sa sljamom?
Od svega što si radio devojkama ovo nisi?Axaxax namerno skine kondom