A zašto se manje lepe cure,

Не бих се сложила са тобом ;)
Кад постоје протекције, може да прође буквално свашта... ;)
Када сам била млађа, стално сам пратила та такмичења на тв-у... На једном такмичењу за Краљицу, као пратиљу су изабрали девојку која је имала балванасте ноге, и стомачић, а ни фаца јој није била лепа... Па, ти види... :confused:
Да се сећам имена, потражила бих слику...

Не слажем се. Мени су ове чије сам слике ставила сасвим ''обичне'' :confused:

:eek::eek: auuuuu ala ti to pratis...izvini, kometar nije ironican zaista...mene bwe ti izbori uopste ne zanimaju...ako jave u vestima ko je kraljica ili naletim u magazinu ok, mahom je moj stav - bas je lepa...za mene se tu cela prica zavrsava...ne znam, meni puno bwe tih poznatih bas lepo, retko ko, trenutno se ne secam nijedne zene koja mi je ono sasvim ruzna...a vise se kanonska lepota ne moze izmeriti na grame ni slucajno...neko je nekome lep, nekome nije lep...ti izbori su kao Eurosong - da li pobednicka pesma zbilja pesma Evrope:eek:? Nije svakako ali, eto tradicionalno odobrana pa nema veze...nije me briga. Zasto bi tvoj ukus bio validniji od mog:mrgreen: na primer...Ja ne hvatam okom plavuse i meni bi uvek neka crnka bila lepsa:rumenko:...mislim kako izvagati lepotu...koji kantar se za to upotrebljava? Meni su te stvari nejasne...Ne znam za misice u manekenstvo se vise razumem i to je standard, visina minimum 176cm, obim do 90cm bokovi, koza, kosa, zubi prelepi...i mahom su takve zene ako ne lepotice a ono vrlo atraktivne...nemam pojma, ja koje sam videla uzivo bile lepe...bas lepe...

Poslednja izmena:

Back