A zašto se manje lepe cure,

takmiče na raznoraznim izborima za Miss ?

Zavisi od sredine, u Latinskoj Americi izbor za Miss je sigurna odskocna daska pa su bivse misice u politici, diplomatiji, biznis vodama...da ne poveruje covek...

Drugo mislim da su lepe sve koje udju u uzi izbor...razlika je samo u tome da mi ispred TV-a gledamo 100 lepih devojaka pa postajemo kriticni, da je bilo koja od njih pomesana sa "obicnim" svetom strcala bi po lepoti...one sve upadaju u standard koji svakako nije prosek...

Poslednja izmena:
Zavisi od sredine, u Latinskoj Americi izbor za Miss je sigurna odskocna daska pa su bivse misice u politici, diplomatiji, biznis vodama...da ne poveruje covek...

Drugo mislim da su lepe sve koje udju u uzi izbor...razlika je samo u tome da mi ispred TV-a gledamo 100 lepih devojaka pa postajemo kriticni, da je bilo koja od njih pomesana sa "obicnim" svetom strcala bi po lepoti...one sve upadaju u standard koji svakako nije prosek...
moguce da ima istine u tome, ali secam se da je bilo par bas grobova.....konkretno sad mi pade na pamet neka koja je predstavljala vels valjda ili mozda i ne,ne secam se, i koja je bila ono...pravi mlekarica tip. imala ogromnu okruglu glavu i rumene obraze,neki ruzan osmeh i telo ko mocna mlekarica i bas losu gradju...i jedno 10 kg viska...izgledala je sve samo ne zenstveno.....i zaboravila sam mini val-strasilo plava kosa :neutral: e za tu mi nikad nije bilo jasno ne samo kako je dogurala do misice,nego kako se uopste i prijavila....da se zapita covek da li ima ogledalo u kuci :confused:

.. Ajd mi pokaži slikom manje lipu sliku cure koja se natjece za Miss :D
Evo jedne, i nije se samo takmičila, već je pobedila na Miss BiH za 2002, pa vi vidite ;)

danijela_vins.jpg

MisBiH1V.jpg

Lipa je . Ona je baš lipa.
Stvarno tako misliš? :eek:

Meni nije... ne kažem da je ružna, ali je (verovatno preko veze, para ili sl.) uzela titulu nekoj koja je bila mnogo lepša, ali koju nije imao ko da pogura... ;)
Inače, moje mišljenje nije jedino, i novine su je u to vreme ''optužile'' da je nezasluženo pobedila i prognozirale su joj loš plasman... Ta devojka je u to vreme čak bila niža nego što je bio standard za misice :!: , po telu je imala dosta mladeža, nije imala posebno lepo lice, niti zgodno telo...
Jednom recju, prosečna devojka, kakve svakodnevno srećemo, a takve zaista ne bi trebalo da pobede gde nema nameštaljki, zar ne? ;)

Inače, ti si mnogo bolja riba od nje, kao i većina forumašica ;)

.. Pa gle, fotka može da covika poružni .. ka što ga može ucinit lipšim.. ja na njenom licu vidim lipotu .. tilo iz ovog kutka baš ne mogu prognozirat ..

Al ako kažeš da su se i drugi žalili..onda je valjda bilo i lipših kandidata ..:ok:

.. Imaš pravo, krstine forumašice zrace ka sunce..:heart:

Al ako kažeš da su se i drugi žalili..onda je valjda bilo i lipših kandidata ..:ok:
Naslovi u novinama bili: ,,Kakva država, takva i misica'' :hahaha:

Pa, ne stvarno... naravno da je bilo lepših, i to mnogo lepših...
Da mogu da nađem pratilje, sad bih postavila slike...

reci da se šališ :eek:
ne da nije za miss, nego je prosečna devojka... posebno slika br.1, bez ulepšavanja
Pa, da...
Nema ništa posebno, ni lice, ni ''telo vreteno'', a cak zbog visine po pravilu nije mogla ni da se prijavi, jer je niska, a ono na kraju pobedi ;)

Poslednja izmena:
klasicno lecenje kompleksa

aj ove svetske i te fore i jesu lepe, al ove domace bruka kakve su, dok odem do radnje vidim lepsu

Ja sam samo jedanput pomislila da mi Miss Srbije nije nista narocito...ne secam se imena, bila je devojka iz Novog Pazara, pobedila je cini mi se 2006...drug mog tadasnjeg decka je iz Novog Pazara i pricao nam je kako je bas puno lepa uzivo...mi nismo verovali, ni decko ni ja...sreli smo je slucajno u Beogradu par meseci nakon te price i stvarno je uzivo bila prelepa...valjda je u masi lepih manje blistala ali je bila puno iznad proseka...iskreno, meni je i ova cura sa slika lepa...jos njoj ovde garderoba uopste ne laska, kada zamislim frizuru pa haljinu mislim da moze bas medena da bude...tesko je oceniti ljude sa slika, tek kada ih pomesamo sa prosekom mozemo videti da li su zbilja lepotice...

Back