Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.620
takmiče na raznoraznim izborima za Miss ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. Ajd mi pokaži slikom manje lipu sliku cure koja se natjece za Miss![]()
.. Ajd mi pokaži slikom manje lipu sliku cure koja se natjece za Miss![]()
kompleksi
al šta će, nisu one krive... ionako su ih prijavile mame![]()
moguce da ima istine u tome, ali secam se da je bilo par bas grobova.....konkretno sad mi pade na pamet neka koja je predstavljala vels valjda ili mozda i ne,ne secam se, i koja je bila ono...pravi mlekarica tip. imala ogromnu okruglu glavu i rumene obraze,neki ruzan osmeh i telo ko mocna mlekarica i bas losu gradju...i jedno 10 kg viska...izgledala je sve samo ne zenstveno.....i zaboravila sam mini val-strasilo plava kosaZavisi od sredine, u Latinskoj Americi izbor za Miss je sigurna odskocna daska pa su bivse misice u politici, diplomatiji, biznis vodama...da ne poveruje covek...
Drugo mislim da su lepe sve koje udju u uzi izbor...razlika je samo u tome da mi ispred TV-a gledamo 100 lepih devojaka pa postajemo kriticni, da je bilo koja od njih pomesana sa "obicnim" svetom strcala bi po lepoti...one sve upadaju u standard koji svakako nije prosek...
Zato što hoće da nahrane sujetu.takmiče na raznoraznim izborima za Miss ?
Evo jedne, i nije se samo takmičila, već je pobedila na Miss BiH za 2002, pa vi vidite.. Ajd mi pokaži slikom manje lipu sliku cure koja se natjece za Miss![]()
Stvarno tako misliš?Lipa je . Ona je baš lipa.
Lipa je . Ona je baš lipa.
Nije napumpana ,nakvarcana i ukocena..
Naslovi u novinama bili: ,,Kakva država, takva i misica''Al ako kažeš da su se i drugi žalili..onda je valjda bilo i lipših kandidata ..![]()
Pa, da...reci da se šališ
ne da nije za miss, nego je prosečna devojka... posebno slika br.1, bez ulepšavanja
klasicno lecenje kompleksa
aj ove svetske i te fore i jesu lepe, al ove domace bruka kakve su, dok odem do radnje vidim lepsu