a zasto raspustenica?

gigule:
NenaS joj nemoj se zato nervirati....
...ono je baš baš glupavo...fuj!

:D Eh, moja draga, to je bilo pre 18 godina, sad ta ista katolkinja sprema slavu, a "draga mama" vise nista oko spremanja ne radi sama uz konstataciju: "Ti to radis bolje!"...Dosla maca na vratanca... Da znas samo kakav slavski kolac mesim!

NenaS:
gigule:

:D Eh, moja draga, to je bilo pre 18 godina, sad ta ista katolkinja sprema slavu, a "draga mama" vise nista oko spremanja ne radi sama uz konstataciju: "Ti to radis bolje!"...Dosla maca na vratanca... Da znas samo kakav slavski kolac mesim!
o mila moja znam ja kako je to...
he he u životu se sve sredi i dovede u ravotežu...

što se slavskog kolača tiče,
moja strina je Mađarica i u životu nisam jela bolji slavski kolač...

gigule:
NenaS:
gigule:

o mila moja znam ja kako je to...
he he u životu se sve sredi i dovede u ravotežu...

što se slavskog kolača tiče,
moja strina je Mađarica i u životu nisam jela bolji slavski kolač...

:D :wink:

vila_raviojla:
Ma sta vam je ljudi? Uopste nema razloga za nerviranje.

Ja nisam raspustenica, ja sam SNAJA sa posebnim migom koji ide uz tu rec (pogotovo kad me neko predstavlja )koja umesto da oznacava samo relaciju clanova unutar neke porodice u mom slucaju ja sam THE SNAJA ma sta to znacilo (eh da pride sam udajom postala novo-nadjena cerka, snaja, za moje valjda treba da budem izgubljena cerka valjda zato sto su me ovi prethodni nasli pa primili u pleme, ah da a i tu negde sam trebala i ime da zaturim pa da se odazivam valjda samo na snajka + novo prezime , heheee :lol: :lol: :lol: :lol: 8) :wink:

A meni taaaako puca stikla ...da nemate pojma 8) :wink:

Ma neka me zovu kako god im drago, ali dokle god laju zamnom znam da sam na dobrom putu-suprotnom od utapanja u neki bedni prosek i njihove zivote, ma zivim bre kako se meni svidja i pet para ne dajem na "red"!
Valjda sam zato i THE SNAJA a ako je zato pa neka sam.
Hvala na komplimentu!!! :lol: :lol:

TO JE STAV!
ma ti si moj THE IDOL, pardon IDOLKA :!:

Back