A zasto navijate za mafijase i ubice?

200.gif

Zasto navijate za mafijase i ubice kada biju i prebijaju narod?

Pitanje za SNS botove.
Тема узалудна .

Ово питање упућено СНС ботовима је бесмислено, јер они нису ту да воде дијалог, већ да бране линију странке, за новац.

Ако је упућено људима који подржавају СНС из убеђења — може имати ефекта ако имају БАР МАЛО ПРОСТОРА ЗА КРИТИЧКО МИШЉЕЊЕ

За ботове - узалудно.

Čovek koji navija za one koji su posle WW2 ubili preko milion civila , ponavljam preko milion civila ( Viijetnam, Avganistan, Irak...) Za one koji su bombardovali Srbiju, ubijali ljude na mostovima,, u putničkim vozovima, u zgradi televizije, te nam ukrali 15% teritorije - dakle takav čovek nam otvara ovu temu.
Ni stida ni srama.
Postoji li i jedan diktator i ubica koga nisi podrzao u poslednjih 50 godina?

Postoji li i jedan diktator i ubica koga nisi podrzao u poslednjih 50 godina?
не спамуј

не видим да је ишта слагао када је онако написао о теби

јес мало некоректно да се благо изразим , са твоје стране отварати теме оваквог типа с обзиром на то да си онај који овде свакодневно пропагира стратегију оних који су како овај учесник форума каже убили преко милион цивила од другог св рата па на овамо , бомбардовали србију и шта све не...

ти онда неког осуђујеш ?

јес глупо зар не...

Šta god da napišem ti nećeš razumeti, jbg .
не мораш бити циничан или цинична како већ јел волиш...

а поготово не требаш неком вређати његов интелект јер знаш да то није дозвољено правилником крстарице који не допушта вређања и исмевања омаловажавања других учесника

Poslednja izmena:
Čovek koji navija za one koji su posle WW2 ubili preko milion civila , ponavljam preko milion civila ( Viijetnam, Avganistan, Irak...) Za one koji su bombardovali Srbiju, ubijali ljude na mostovima,, u putničkim vozovima, u zgradi televizije, te nam ukrali 15% teritorije - dakle takav čovek nam otvara ovu temu.
Ni stida ni srama.
a kada ste uzimali pare od USAID, SNS vlada na celu sa anom brnabic, onda se niste setili da je sramotno, i jos ste se hvalili?

@38imak

правилником крстарице није допуштено исмевање омаловажавање учесника, а камоли спомињање породице.

позната је овде стратегија запада коју стално и верно презентујеш ''русија је једини кривац''

нико ни не брани послератне злочине и дела стаљинизма али само баратати америчким наративима је провидно

окачити мачку о реп.

@38imak

правилником крстарице није допуштено исмевање омаловажавање учесника, а камоли спомињање породице.

позната је овде стратегија запада коју стално и верно презентујеш ''русија је једини кривац''

нико ни не брани послератне злочине и дела стаљинизма али само баратати америчким наративима је провидно

окачити мачку о реп.
Vucic je napravio isti mafijasko-teroristicki rezim u Srbiji, kao Putin u Rusiji

Vucic je napravio isti mafijasko-teroristicki rezim u Srbiji, kao Putin u Rusiji
већ сам једном рекао да твоји ставови никога од нас срба у србији не занимају.
нити се такви ставови могу пронаћи код срба у сбрији, ево нек ми неко бар једног таквог обичног грађанина србина у србији представи и ја га частим

као што рекох , већ сам ти рекао да те наративе о руском утицају овде можеш само уз доказе и евидентне чињенице а не уз америчке наративе

знаш ми имамо чињенице а оне су тотално против твојих којештарија, изнео сам ти их.

дакле изволи или са чињеницама или настави да причаш личне којештарије

и држи се теме, опет прелазиш на твоју фобију - ''руси,руси, ти проклети зли руси!'' ;)

Back