A za rođendan - Barbika

(.) (.) ?

• Može

• Ne podržavam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
šta mislite o poklanjanju ugradnje silikonskih implanata ili ubrizgavanje kolagena u usta recimo za 18. rođendan
nevezano za rođendan, da li biste dozvolili vašem ženskom detetu
ako je objetivno nezadovoljna i uskraćena za gornji trup
da ga poboljša po povoljnoj ceni i jednostavnoj proceduri

posle 18. valjda i ne mozes da zabranis, mislis ako krene s oruzjem da te juri po kuci da joj das pare?

Nazalost,tako je,ali da li u 18-toj ima doticna besnara novca za to?
Plasticna hirurgija,hvala bogu da postoji,za one kojima je zaista neophodna,kod opekotina,velikih oziljaka kod ujeda pasa,mozda i kod klempavih usiju,a kad je rec o implantatima iz hira i obesti,bolje je takvu besnaru odvesti u dom za nezbrinutu decu,pa da vidi sta je stvarna muka u zivotu!

DA!
Treba detetu omoguciti sve da bude srecno i zadovoljno sobom...Prvi menjam na sebi sve sto ne "valja" necu sutra ni detetu braniti..... :)

Koji to muskarac voli vestacku zenu kraj sebe?To bi ti kao otac trebao objasniti svojoj ceri,da se ceni samo ono sto je pravo,original,bato.Nek vezba,i telo ce joj biti ko izvajano.Nek se potrudi za svoj izgled,a ujedno je i zdravo vezbati.Jednim udarcem dve muve!
Misleli te cure biti majke ikad?Kako planiraju da doje svoje cedo,na flasicu!?Sebicno!

znachi sve zhene treba da se nabudze i da ne liche ni na shta jer je ovo takvo drushtvo!?:think:
nemoj da drushtvo bira tebe nego ti biraj drushtvo! ;)
ne, znaci da vi dobrocudni muski borci za prava zena koji zabrinuto gledate na male djevojcice i pitate se sto ce da rade sa svojim sisama kada odrastu

poklonite svoju cjenjenu paznju nasem drustvu i poradite na eliminisanju diskriminacije prema zenama koju ste stvorili i odrzavate u zemlji

a ko moze da bira hoce li da zivi u norveskoj, blago njemu
njega ovo ne dotice

Негде се мора повући граница - неке пластичне операције бих одобрила, неке никако. Знам да многи неће веровати, али понекад и доктори који нису пластичари препоручују девојкама које уопште немају груди да их бар мало увећају, јер тако смањују могућност појаве неких доброћудних тумора (мојој другарици која је два пута оперисала тај тумор на дојци до своје 24. године, лекари су ово препоручили). Вероватно то није и једини узрок тих тумора, али преносим нешто што сам чула.

Немам децу, али уколико би ми сутра ћерка патила, јер има сасвим мале груди или их нема уопште, дозволила бих јој да их увећа за број или два, никако да буду огромне и "естрадске". Уколико би ћерки или сину било тешко да се погледа у огледало због грбавог носа или клемпавих ушију, лично бих их одвела да им то коригују.
Али, силиконске усне никад не бих дозволила, јер никога до сад нисам видела да је успео да се улепша на тај начин, физички неизводиво, а да не буде гротескно. Дебљина се може кориговати, тако да ни липосукција не може. Ако то заиста желе, нека сачекају да за то скупе паре, а дотле нека размишљају колико им је то паметно.
У глобалу, до год је у границама нормале, ја апсолутно подржавам естетску хирургију и радујем се што ће бити све више доступнија свим слојевима. Тако више неће бити дискриминисаних по питању изгледа, него ће сви бити лепи, а само ће ретки и даље бити паметни и образовани.:deda:

Негде се мора повући граница - неке пластичне операције бих одобрила, неке никако. Знам да многи неће веровати, али понекад и доктори који нису пластичари препоручују девојкама које уопште немају груди да их бар мало увећају, јер тако смањују могућност појаве неких доброћудних тумора (мојој другарици која је два пута оперисала тај тумор на дојци до своје 24. године, лекари су ово препоручили). Вероватно то није и једини узрок тих тумора, али преносим нешто што сам чула.

Немам децу, али уколико би ми сутра ћерка патила, јер има сасвим мале груди или их нема уопште, дозволила бих јој да их увећа за број или два, никако да буду огромне и "естрадске". Уколико би ћерки или сину било тешко да се погледа у огледало због грбавог носа или клемпавих ушију, лично бих их одвела да им то коригују.
Али, силиконске усне никад не бих дозволила, јер никога до сад нисам видела да је успео да се улепша на тај начин, физички неизводиво, а да не буде гротескно. Дебљина се може кориговати, тако да ни липосукција не може. Ако то заиста желе, нека сачекају да за то скупе паре, а дотле нека размишљају колико им је то паметно.
У глобалу, до год је у границама нормале, ја апсолутно подржавам естетску хирургију и радујем се што ће бити све више доступнија свим слојевима. Тако више неће бити дискриминисаних по питању изгледа, него ће сви бити лепи, а само ће ретки и даље бити паметни и образовани.:deda:

Bog te mazo,znaci protiv dobrocudnih tumora silikonske sise su lek!?
Malo ti je stav klimav.Mogu sise,jer su po tvom misljenju lepe,cak sta vise lece komleks razmazene nesrecne devojcice(svakoj bih ja toj"nesretnoj"pustala filmove o deci iz Etiopje,dok ne izludi),a vestacke usne ne mogu,jer se tebi to ne svidja!

naravno da ne
i nema veze sa finasijskim stanjem
za rodjendan se ne poklanjaju sise,a tek ne za 18.
nisam ja mama kardasijan :mrgreen:
ako zeli nek finasira sama sebi kad bude mogla,ali kad treba da uzme zalet za samostalan zivot mislim da sise nisu prioritet,ona ima svoju stednju gde joj stavljamo kintu,da ima kad se osamostali,ali nikad mi nije palo na pamet da bi to bile pare za silikone,vise sam mislila neki komad namestaja,auto i slicno
ja sise deci ostavljam genetski,to je besplatno :mrgreen:

Koji to muskarac voli vestacku zenu kraj sebe?To bi ti kao otac trebao objasniti svojoj ceri,da se ceni samo ono sto je pravo,original,bato.Nek vezba,i telo ce joj biti ko izvajano.Nek se potrudi za svoj izgled,a ujedno je i zdravo vezbati.Jednim udarcem dve muve!
Misleli te cure biti majke ikad?Kako planiraju da doje svoje cedo,na flasicu!?Sebicno!

Danas dojenje nije vise popularno. To spada u onaj deo koji se zove zatucanost.

unutrasnje nezadovoljstvo ne mozee da se popravi radom na fasadi. ako je problem zaista izrazito estetski nesakladan onda podrzavam ideju ali ako je nezadovoljna dudama sad, kada dobije nove postace nezadovoljna necim drugim....moze da moluje spolja koliko hoce, ako ne ojaca unutrasnje stubove kuca ce se na kraju srusiti sve sa fasadom.

Danas dojenje nije vise popularno. To spada u onaj deo koji se zove zatucanost.

Gde u modernoj Srbiji?U Evropi se sve vise promovise dojenje!A samo snobovi misle da je dojenje zatucano,pobogu,pa mi jesmo sisari!
Ja sa ponosom mogu reci da sam svoje dve kceri dojila,srednju nisam mogla zbog komlikacija nakon porodjaja i jako mi je zao zbog toga.A guske koje vise vole svoje telo od deteta,bolje da ga i ne radja!

Gde u modernoj Srbiji?U Evropi se sve vise promovise dojenje!A samo snobovi misle da je dojenje zatucano,pobogu,pa mi jesmo sisari!
Ja sa ponosom mogu reci da sam svoje dve kceri dojila,srednju nisam mogla zbog komlikacija nakon porodjaja i jako mi je zao zbog toga.A guske koje vise vole svoje telo od deteta,bolje da ga i ne radja!
opasan si sudija
ne znam da li bi na svojoj grbaci podnela toliku ostrinu
ne treba u tolikoj meri da te interesuju tudji zivoti
(i da ne bi bilo da sam se nasla pogodjenom,da i ja sam dojila,ali nikad ne bih tako ostro osudjivala druge mame koje ne doje,nema tu niceg velicanstvenog u nasoj odluci da dojimo)

ali ima apsurdnog u odluci da se ne doji...sa moje tacke gledista. ja ziatsane znam koji je to razlog da zdrava majka koja ima mleka "odluci" da ne doji? upravo je to degradacija o kojoj pricam, sistem vrednosti ne da se izopacio, vec je izmasakriran. meni je jako tesko saznanje da svoju decu nisam mogla da dojim duze...

Back