A Tile ?

Vaše mišljenje o Titu

• Ukupno glasova
    203
  • Anketa je zatvorena .
Kažu da su narodi Italije i Austrije tokom 60 -tih i 70-tih dok je još drug maršal bio živ zahtevali da se njihove zemlje pridruže SFRJ kao nove članice - socijalističke republike ali to nisu dozvolile svetske sile.Ako neko ima više informacija o tome, bio bih mu vrlo zahvalan ,naravno ako ih podeli sa nama.

Unapred Hvala

Poslednja izmena:
zakljucaj vise svoju temu,smaras za medalju:)
jel ti se napunio ego posle ovoliko stranica,meni nesto drugo..?:)
i po samom naslovu ankete se vidi da si matori pionircic,cuvas jos maramu i kapu:)

Nista ti neces s Kucom cveca da radis, smes samo da je posetis, odas pocast i to je to.

;)

..slazemo se u mongo čemu..mislim..mi komunisti..crvenidaći.
...ali bre..druze.
...Josip..je Hrvat..i pripada u matičnu zemlju.(Hrvatsku).sve sa..cijelom..tom zgradom..a oni u BG-u..neka tamo naprave.(kad mi Josipa preselimo)...kucu cvijeca..Dragoljubu..Nediću..Ljotiću..kome god hoće..Tito je naš..:rtfm:...

Kraj.
Anketa je dokazala: tito je bio zlocinac.
Uzmite 1. i 2. ponudjeni odgovor kao da je bio pozitivan,i 3. i 4. da je bio negativan,saberite i konacan rezultat je:
67 forumasa misli da je tito bio dobar
109 misli da je unistio srbe i srbiju

..nema se tu sta praviti..anketa...treba sve o trosku HR...vlade.. da se kompletno(kuca cvijeca) preseli u Kumrovec..Tito je naš..:rtfm:..a vi tamo napravite..kucu cvijeca..Dragoljubu...el..posteno..:rtfm:..

Vase nije nista, osim eventualno par pljuski.

A ako vam je toliko stalo do druga Tite, onda je verovatno uputno spaliti ga.

Иво мислим да би Победоносцево решење било најпродуктивније,међутим пошто наш Брат Велики Моамер од Либије воле да посети ту кућу треба да је сачувамо док је он жив а после

:cool::cool::cool::cool:

Иво мислим да би Победоносцево решење било најпродуктивније,међутим пошто наш Брат Велики Моамер од Либије воле да посети ту кућу треба да је сачувамо док је он жив а после...

Dobro, ako Moamer voli da navrati, onda nek' stoji do daljnjeg.

Posle na tom mestu otvaramo javni WC ili mozda kafanu, vec prema urbanistickom planu.

nichtraucher_pissoir1.jpg

Poslednja izmena:

Back