Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
..kako nema veze sa tim ko ti je na vlasti?..pa vlast formira institucije, a one formiraju svest obichnog choveka..obican covek hoce obicne stvari..miran zivot, posao i sve sto mediokriteti sirom sveta zele..da budu ovce za shishanje, zasticene od vukova i raznih boleshtina..problem je sto se ovde ovce ne shishaju vec se deru na zhivo,kolju za jednu shniclu i jos im se govori da su same krive za to..i naravno da ce ovce da idu na razne strane kada nemaju pastira da ih usmeri na jednu, da ih odvede na pashnjak ili gde vec idu ovce..dakle nije problem u ovcama, problem je u pastirima..
Eto, sad znas pod kojim pastirima su ovce bile nazadovoljnije uzimajuci u obzir sve to sta si nabrojao
Ali ja i dalje smatram da problem nije u politicarima vec u onima koji ih dovode na vlast.
Politicari su lukavi ljudi koji tu situaciju znaju da iskoriste za sebe.
Nasi politicari sprovode nad svojim narodom ono "zavadi pa vladaj", o tome ja mislim, o onoj "ne daj Boze da se Srbi sloze", uvek se ponadam da su te razlike izmedju radikala, demokrata i ostalih mozda samo prenapuhane ovde, ali me uvek iznova razuvere primeri iz stvarnog zivota.
Zasto te tolike svadje i medjusobna mrznja? Zasto je to toliko ljudima potrebno?

..sto duze vreme teche, sve vise srba saznaje koliki je to zlikovac bio..