Ja sam skoro primetila dvojicu jer su bacili torbu za trening na sediste do mene i jecala do kuce zbog njihovog ogavnog razgovora o neverstvu koji sam tako zarobljena odslusala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

lovan?Ajde zene...da i mi krenemo "u lov"......kakav bi on morao da bude!?![]()
Ja sam skoro primetila dvojicu jer su bacili torbu za trening na sediste do mene i jecala do kuce zbog njihovog ogavnog razgovora o neverstvu koji sam tako zarobljena odslusala![]()
lovan?

Da me voli i da ga volim. Eto, samo toliko.
A glas je dosta bitan... u redu je sve ovo gore pobrojano..., ali... ako progovori piskutavim glasom... :shock: :? .. dzaba sve...
Ok.. ovo moze da se svrsta pod: "Sta vam drugo pada u oci.." :wink:
ARIELA -Mislim,da si ti,jedna od retki zena,koja je tako lepo,iznijansirala, sta bi zene,trebalo da primete kod muskarca.E,ali dobar deo muskaraca,ne poklanja dovoljno,ili nimalo paznje,tim atributima,koje si ti,tako lepo navela.Danas mladi muskarac,smatra,da treba da ima tetovazu,da se oblaci apa-drapa,da ima skup mobilni telefon,i naravno dobar auto.Pored toga,opterecen je duzinom svoje
muskosti,koju svakog njutra,premerava u kupatilu kada se umiva.A da proverava,to sto si ti navela,svoje ponasanje,svoje manire,svoje ophodjenje u zenskom drustvu - to mu ni napamet ne pada.
Ja sam skoro primetila dvojicu jer su bacili torbu za trening na sediste do mene i jecala do kuce zbog njihovog ogavnog razgovora o neverstvu koji sam tako zarobljena odslusala![]()
Oči, osmeh (i usne i zube) i kosu. Ma, facu bre. Šta bi prvo primetila lol
Sad se setih jednog... heh...![]()
Obicno oci prvo primetim,lice,onda ga slusam sta prica ako smo u nekom drustvu,te neke duhovite opaske,zarazan smeh,kkad vidim da je covek opusten onako dobro se oseca u svojoj kozi neopterecen ultra smekerstvom,ne upinje se da bude glavni ali ide mu to nesto.
Ma opusten lik koji je tu da se zeza sa drustvom neopterecen nekom pozom i tripom da bude glavni.Normalan duhovit decko.Naravno samopouzdan ali ne mora to da puca i varnici.Pozitivac.
A Bogu hvala,dosta mi je ljudi koji me mrace,deprimiraju i sl.Kad nadjes ljude koji su u stanju samo da ti odgovore na osmeh osmehom,to je vaauuuuu,a kamoli da nadjes frajera koji ce da ti nabaci kez na lice i zakuca ga tamoi ume da te nasmeje i razveseli? a?

A Bogu hvala,dosta mi je ljudi koji me mrace,deprimiraju i sl.Kad nadjes ljude koji su u stanju samo da ti odgovore na osmeh osmehom,to je vaauuuuu,a kamoli da nadjes frajera koji ce da ti nabaci kez na lice i zakuca ga tamo![]()
zbnaci tebi treba klovn.
pa idi u cirkus al samo na predstave, jer taj sto glumi klovna isto ima nekih problemcica.
a sto bi tebe neko zasmejavao? sta nudis za uzvrat?
a nismo nas dvoje na istoj frekvenciji,opusti se.Osmeh/zube...kozu....
jel topla ili hladna osoba u kontaktu s ljudima ^^
a nismo nas dvoje na istoj frekvenciji,opusti se.
Kad naidjem na klovna njemu cu da sapnem na uvceza tebe isto, sta nudis za uzvrat?
zenski osmeh, zubi i koza ima na trilijarde.
znas li posto je oralni od takvih zena?
- - - - - - - - - -
alo, alo, bez smajlija i srdachnosti, ovo su diskusija, sta ti dajes za klovna uzvratno?

Kad naidjem na klovna njemu cu da sapnem na uvce![]()
Ajde zene...da i mi krenemo "u lov"......kakav bi on morao da bude!?![]()