devojcurak
Zainteresovan član
- Poruka
- 481
Ajde zene...da i mi krenemo "u lov"......kakav bi on morao da bude!? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad nije onakav kavim ga mi to zamisljamo...neverovatno u koga se mi zene sve zaljubimo...Pricamo npr treba da bude visok smedjokos zelene oci ne znam eto jos par neki h savrsenih osobina a on ispadne mali zgoljav procelav pa opet padnemo ko zna na sta...(znam ko ce da prokomentarise...dlakavi zna odgovor na sta se pada :winkdevojcurak:Ajde zene...da i mi krenemo "u lov"......kakav bi on morao da bude!?![]()
kocka_vesna:prvo primetim drzanje i oci, onda osmeh.pa obucu.pa ako mi se sve svidja, onda...onda se setim da sam udataops:
lady me:kocka_vesna:prvo primetim drzanje i oci, onda osmeh.pa obucu.pa ako mi se sve svidja, onda...onda se setim da sam udataops:
![]()
![]()
![]()
devojcurak:Ajde zene...da i mi krenemo "u lov"......kakav bi on morao da bude!?![]()
pa shta ima HA?Shag Ivory:A glas je dosta bitan... u redu je sve ovo gore pobrojano..., ali... ako progovori piskutavim glasom... :shock: :? .. dzaba sve...
Ok.. ovo moze da se svrsta pod: "Sta vam drugo pada u oci.." :wink:
goodday:pa shta ima HA?Shag Ivory:A glas je dosta bitan... u redu je sve ovo gore pobrojano..., ali... ako progovori piskutavim glasom... :shock: :? .. dzaba sve...
Ok.. ovo moze da se svrsta pod: "Sta vam drugo pada u oci.." :wink:![]()
Ma ovo si u pravu 100%...Poznajem jednog tipa ovde u Austriji,naravno nas je...covece kao da je sa casopisa sisao tip haos,devojke seku vene za njim,upoznam ga i ja jedno vece u kaficu jos crnje uz sve to seli smo za isti sto tu se neka moja prijateljica muvala sa njim pa tako da sam imala cast...sve je bilo ok ono upoznavanje je nekako i proslo,jaooo majko kad je poceo da prica,nemogu da vam to docaram ja mislim da je unikat u pitanju,sva lepota njegova nestade za sec.majke mi sad kad ga se setim jos uvek me uhvati smeh al onaj ludackiShag Ivory:A glas je dosta bitan... u redu je sve ovo gore pobrojano..., ali... ako progovori piskutavim glasom... :shock: :? .. dzaba sve...
Ok.. ovo moze da se svrsta pod: "Sta vam drugo pada u oci.." :wink:
auto.Ajde zene...da i mi krenemo "u lov"......kakav bi on morao da bude!?![]()