A sta zene prvo primete kod muskaraca?

tačno
stojim ja tako pre neko vreme na ulici, čekam nekoga i za to vreme sam pokušao da prebrojim koliko ružnih devojaka se vozi u dobrim automobilima, pritom nisam gledao likove koji ih voze...a možda sam trebao...mada i da sam gledao pitanje je koliko bi uspeo da vidim od toga što žene obično vole na spoljašnjosti muškaraca
i shvatio sam da mi je bilo mnogo lakše da sam brojao lepe devojke u starim i trošnim automobilima
...pa se onda setih onoga što se ovde piše...a s obzirom da sam stekao određenu sliku na osnovu tog mog posmatranja, kao i na osnovu onoga što sam kroz život, kroz razgovor sa ljudima uvideo, onda mi je logično malo pripalo muka

cek sta si hteo da kazes nisi video ruzne ribe u dobrim autima ili?

ma imam neke predrasude, komplekse jer sam priglup i nemam dobar auto
al ko mi kriv kad se nisam iškolovao i nesposoban sam da zaradim
a o izgledu i da ne govorim...znaš ono...lepe ruke, zaobljeno dupence, široka ramena i to :sad2:

ne znam, te sto samo to gledaju ja zaobilazim u sirokom luku.
kad sam bio bas mladji, ja sam mogo da uzmem ili 5 BMW ilu neki stari bausteski koji je cale samo na poso vozio.
uvek sam po devojku otiso sa onim starim bar na pocetku par puta...ni jedna nije pobegla :)))
a one koje beze, hvala bogu ako je tako bilo bar ne gubim vreme na to ;)

ne znam, te sto samo to gledaju ja zaobilazim u sirokom luku.
kad sam bio bas mladji, ja sam mogo da uzmem ili 5 BMW ilu neki stari bausteski koji je cale samo na poso vozio.
uvek sam po devojku otiso sa onim starim bar na pocetku par puta...ni jedna nije pobegla :)))
a one koje beze, hvala bogu ako je tako bilo bar ne gubim vreme na to ;)

jel to pišeš za tamo kod tebe ili za ovde ?
pošto sam čitao ovde po forumu kako su tamo devojke drugačije, kako im to nije baš toliko bitno kao što sam ovde čuo da je ovim našim ovde bitno...tako da to nije isto dal je ovde il otamo devojka

zašto je obrisan komentar @Forumaša Veličanstvenog?

čovek je odlično objasnio neprestano nametanje ispunjavanja isključivo ženskih kriterijuma i očekivanja (počevši od majke, zaključno sa partnerkom i celokupnim društvenim feminiziranim "ozračjem") kao svojevrstan teror nad muškom individualnošću, a sve naravno prolazi bez sankcija iako za sobom ostavlja emotivne bogalje...princip "šta žene žele" koji se često uteruje agresivnošću i ucenama još u detinjstvu, dok se očekuje da mu se žrtva bespogovorno povinuje, a govorimo o tzv. jačem polu?

bilo mi je drago da se F. Veličanstveni opet pojavio, čovek zaista ima dosta toga pametnog za reći, koliko god nekad delovao pomalo konfuzno..yebiga, nismo svi skrojeni tako da se dopadnemo forumskoj intelektualnoj eliti:roll:

šteta.

Poslednja izmena:
Beš taj lov kad na jednog koji zna uživati u prirodi i potrazi za plenom, odabrati pravu lovinu a posle je i odrati, čak i nešto jestivo pripremiti, i biti posvećen održavanju populacije plena dolazi deset njih kojima treba vodič da pokaže kuda i misle da su završili posao kad ispale metak i kako tada mogu otić sa ostalim lofcima da se ušljokaju. O srndaćima kao i o ženama.

Lov je iskonsko pravo muskarca a zene su lovina ciju sudbinu mi odredjujemo.

a reci ti ovim poletarcima šugi, kakva se municija koristi u zavisnosti od toga je li divljač krupna (ne debela bre, nego napucana haj klas intelektualka) ili je sitna, pernata , neka jadnica und mučenica, proleterka iz treće zemlje... postoji li neki kriterijum. recimo, ne loviš baš sve, imaš neki svoj lovni standard ispod kojeg ne ideš...ništa fazani, patke i zecovi, samo divlje svinjčuge i pokoja plaha srna?
koji kalibar, koja oprema, koji pristup, koje doba dana/noći, postavljanje zamki, čeke, koji ker itd. izvinjavam se ako fulam terminologiju, ali baš me interesuje, a verujem da mnogi neiskusni sinovac sa jednakim ushićenjem kao i ja, čeka odgovor..od tebe, vas,iskusnih ebača:lol:

Back